Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SoZi

5 bejegyzést írt és 313 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux filmünnep 2015 2015.10.13 20:28:00
Ezen a hétvégén (vagyis csütörtöktől vasárnapig) olcsóbban lehet mozizni a Cinema City rendezvénye értelmében, és ahogy az lenni szokott, jó pár egyéb mozi is csatlakozik. A 2D-s filmek 730 forintért peregnek, ha van szemüveged hozzá, akkor a 3D-sre pedig 930-ért ülhetsz…..
Elég nagy szívás megöregedni. Ezzel még nem mondtam újat, tisztában van vele a szomszéd bácsitól a Marvel mutánsáig mindenki, csak nem mindegy, hogy a folyamat helyszíne egy SZTK folyosója vagy egy nagyon eltorzult és sötét alternatív valóság. Ez utóbbi általában nagyobb…..
Hölgyeim és uraim, íme James Bond 24. mozgóképes bevetésének főcímdala! UPDATE: Bekerült a posztba a dal videoklipje. Mint minden kiváló 007-es kaland receptje, a Spectre sem nélkülözheti az állandó hozzávalókat. Persze ezek jellege a korszellemnek, még inkább…..
Az HBO saját gyártású sorozatainak sorában ismét egy magyar: az Aranyélet, ahogy az előzetesből is látszik, egy nem éppen gondtalan família életébe – és halálába? – enged majd betekintést Dyga Zsombor (Köntörfalak) és Mátyássy Áron (Víkend) felügyeletével. 8 rész,…..
Oscar-hajsza 2: George Clooney és Grant Heslov újra politizál. A páros ezúttal az azonos című 2005-ös dokumentumfilm játékfilmes adaptációjával támadja a díjszezont, amely a 2002-es bolíviai elnökválasztás kampánytitkain alapul. A rendezői székben a minden stílusban bevethető…..
SoZi 2015.09.12 10:57:46
A SHIELD ügynökei szeptember 29-én az amerikai képernyőkre kerülő, harmadik évada jelenleg a második rész forgatásánál tart, viszont már most több minden tudható a soron következő szezonról. A hajtás után ezek, az előzményeket nem ismerők számára SPOILERES infók…..
SoZi 2015.08.08 13:37:19
@Richter Viktor: Ja, hogy ez ilyen warez fordítás? De megy már ez magyar csatornán is nem?
Amúgy a képregényben mi a nevük?
SoZi 2015.08.09 13:37:27
@Richter Viktor: Kösz a kimerítő választ, magam is így vagyok, hogy kerülök bármilyen magyar verziót, de főleg a szinkront. Ezt én is minden nélkül nézem, igazából tökegyszerű a nyelvezete.
A képregyényes nevet úgy gondoltam, hogy a magyar képregényeben hogy hívják Inhumans-ékat? (azt tudom, hogy Inhumans eredetiben ott is) Hogy ne járjon úgy, mint Wolverine. Bár közben rájöttem, hogy a magyar képregényforgalmazás nem tart ott itthon, hogy ez még említésre került volna bármilyen formában.

Az egész kérdés egyébként azért fordult meg a fejemben, mert a jelenleg tervezett MCU sor végén lesz egy Inhumans című film is, és így az "Embertelenek" lesz a leghülyébb filmcím kerek e világon :D
SoZi 2015.08.10 21:03:38
A csaknem két évtizedet átölelő akciófilm-sorozat ötödik része kapcsán újfent beleástuk magunkat a magyar mozis archívumokba, de nem az első, hanem egyből a legvitatottabb és egyben legsikeresebb epizódot pécéztük ki. Jöjjön néhány tény, amit talán nem tudtál a Mission: Impossible 2. magyarországi…..
aeon flux trailer: deadpool (2016) 2015.08.05 05:02:22
Mit mondhatnánk? Chimichanga! Hajtás után megtaláljátok a teljes, korhatáros változatot!..
Hat fickó horgászni megy, majd egy játékba kezdenek, amelynek természetesen csak egy nyertese lehet. Normál esetben ebből a felállásból pont annyira bontakozhat ki egy horror, mint amennyire egy tuskó…..
 - SPOILERMENTES - Scott Lang, az aranyszívű besurranó tolvaj – nem betörő rabló! –, korunk Robin Hoodja mindent megtenne, hogy újra rendszeresen láthassa a kislányát, Cassie-t. Amikor a hangyás öregúr, Hank Pym második esélyt kínál neki, mégis vonakodva fogadja el a…..
SoZi 2015.07.30 21:15:20
@zolij: Dettó!
 - SPOILERMENTES - A halhatatlanság kérdése egyidős az emberiséggel, hiszen akinek élet adatott meg, az nem könnyen fogadja el, hogy az egyéni létezés determinált lezárással rendelkezik. Így valószínűleg mindannyian álmodoztunk már arról, hogy ha lehetséges volna, valamilyen…..
SoZi 2015.07.25 20:32:10
@Richter Géza: @Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Ez nekem óriási szakmai (és művészeti) öngyilkosságnak tűnik. Egy rendező, aki önszántából hagyja el a különleges jellegzetességét, hogy beleszürküljön a többi tucatthriller közé. Tökre sajnálom.
A louisianai mocsárvidéken él egy hiedelem, miszerint ha valaki háromnál többször mondja ki karrierje során, hogy "visszatérek!", az még a sírból is ki fog kelni, hogy újból és újból eleget tegyen ígéretének. Márpedig Arnold Schwarzenegger már a '80-as évek végén…..
Az igazság lassan ideát van. Scully és Mulder visszatérése előtt a Fox-csatorna egy 201 napos maratonba kezd, melynek során levetítik az egész sorozatot, ami után persze jöhetnek majd az új epizódok januárban. Az eseményt beharangozó trailerben pedig már a nagy visszatérésből is…..
aeon flux a vasóriás visszatér 2015.07.08 20:44:00
Ha nem perecel A hihetetlen család főszereplőjének hősnevénél is irdatlanabbat a Szuper haver 1999 nyarán Amerikában, talán nekünk sem kellett volna nélkülöznünk mozijainkból, pláne, hogy az ugyancsak a Warner háza tájáról való, egy évvel korábbi A bűvös kardot –ami nem…..
SoZi 2015.07.08 21:50:13
aeon flux 24: műszakváltás 2015.06.02 07:52:00
A Fox már valamikor tavasszal bejelentette, hogy a 24: Élj egy új napért sikere után megint egy esemény jellegű sorozaton dolgoznak (azaz a mostani Jack Bauer-kaland sem 24 részes lesz), de a terv még annyira kezdetleges fázisban volt akkor, hogy több információt nem közöltek a…..
Számomra Kathryn Bigelow Holtpontja mindig is a VHS-korszak egyik legszórakoztatóbb darabja marad, egy stílusos ponyva, amit most elkapott a hollywoodi gépszíj, ami sodorta magával az egyébként remek Édgar Ramírezt (Carlos, Zero Dark Thirty) is, hogy vezesse az extrém-sportos Robin…..
SoZi 2015.05.27 19:09:31
@Atkakukac1989: Minden szavad szívemből szól!

Személyes all time kedvencről van szó. Szóval a szörfös film remakejében a trailer alapján alig van szörf, viszont hegy meg motorozás annál több... Kiterjesztették extrémsportra. A F&F-ben meg illegális autóversenyre, de ott legalább nem hívták őket Bodhi-nak meg Utah-nak. Jah és itt az egyik FBI-os színész még bandatag volt az eredetiben.
Nem örülök ennek az egésznek. Remélem legalább a magyar címbe kerül vmi megkülönböztetés.

Továbbá: Ha a kedvenc filmemet rebootolják/remakelik (és nem franchiseról van szó) akkor már kurvaöreg vagyok? Elindult a lavina, már az új Hollóval is ijesztgetnek. Biztosan vénülök.
SoZi 2015.05.28 20:46:47
@Atkakukac1989: Ha már vmkior lenne értelme újravetíteni, akkor csakis az új film környékén :)

@Gunner: Nem láttam a Porschetolvajokat, de lehet hogy rámegyek.
Annyi hercehurca volt már e film körül, hogy egy bizonyos ponton már nem hittem, hogy valaha is elkészül majd. Aaron Sorkin forgatókönyve bevetésre készen állt, de előbb rendezője nem volt a projektnek, majd a címszereplők jöttek mentek, de aztán szép lassan összeállt a csapat a…..
SoZi 2015.05.18 19:05:48
aeon flux kritika: maggie (2015) 2015.05.12 16:11:04
Mindig öröm nézni, amikor bevállalós színészek a rájuk nem annyira jellemző műfajokban is próbára teszik tehetségüket. Legutóbb Steve Carell hajtotta végre ezt a bravúrt a Foxcatcherben, félelmetes alakítását megérdemelten jelölték Oscar-díjra, és most a Maggie-vel Arnold…..
SoZi 2015.05.12 20:16:52
@Zalaba_Ferenc:
Jah, én is azt hittem, hogy mehetek a héten :(
Ki más kezdhetné a Törtetők karakterplakátjainak sorozatát, mint a Queens-ből Hollywoodba szakadt brancs origója, a mozisztár, maga Aquaman? Az elolvasomra kattintva a feszesebb tévészpottá vágott trailerben ismét szembesülhetünk azzal, ahogyan Vince Chase ezúttal rendezői…..
Ne csak rock, hiphop is jusson mára! A Dope következő plakátja alá kattintva fellelitek az új trailert. ..
SoZi 2015.05.09 11:27:04
Megérkezett Jonathan Demme rendező és Diablo Cody író új filmjének első előzetese (klikk az elolvasomra) és posztere. A Ricki and the Flash ismét egy zenés darab, amiben Meryl Streep megpróbálja megoldani családi gondjait, és rendbe hozni a kapcsolatát a lányával. A filmet…..
SoZi 2015.05.07 18:28:30
@Zalaba_Ferenc: Vagy James Bond.
Huszonöt évvel ezelőtt Tim Curry riogatta a népet Stephen King egyik legnépszerűbb regényének tévés adaptációjában mint Pennywise, az ördögi bohóc. Nem meglepő, hogy a jövőre debütáló, két részes moziverzió is ezen az úton haladt, a pletykák szerint Cary Fukunaga (True…..