Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wolfi24

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt megnézhetitek az eddig nevezett videókat, beküldési sorrendben. 1. Moviemania: Sulihuligánok   2. Bütyökkapitány: Stuart - Visszapörgetett élet   3. Junior: A Titanic nyomában   4. xX18RolandXx - Wolverine   5. Filmkritikus állapot: A Maszk fia   6. Riki:…..
Jó, oké, hülye kérdés! Természetesen én is tudom hogy nagyon kicsi az esély arra, hogy ez a film rossz legyen. De vajon sikerül-e összehozni az X-men trilógia és a zseniális Az elsők két univerzumát ezzel az időutazós húzással. Őszintén, nekem nagyon bejött ez az ötlet, az…..
Wolfi24 2013.11.05 09:34:32
@Ungdani: Nem a KickAss zenéje, hanem a Sunshine című sci-fi filmé. A KickAss is onnan kölcsönözte.

Hans Zimmer - Journey to the Line számát meg már jó pár trailerben felhasználták, mint például a comicon-os Acélember trailerben is.

A film eddig jónak tűnik, maradjon is így. Nem legyek a moziban becsapva, mert azt nagyon nem szeretem.
A Bosszúállók egy jelenet közepén random megjelennek, aztán felrobbannak. Ez aztán a paródia, aztamindenit! Nem kellett csalódni! A The Starving Games tökéletesen méltó lesz a Bazi nagy film és Katasztrófafilm és társaik által képviselt branchoz. ..
Wolfi24 2013.10.12 14:55:19
@Hypto: Ne alacsonyítsd le az After Effects-et, mert hozzáértő kézben hihetetlen effektekre képes az ember vele.

Amúgy ez nem is film. Csak egy kipattant szösszenet az emberiség sötét agyféltekéből, jelezvén, hogy mi vár az emberiségre, ha ezt a két hülyét továbbra is élve hagyják.
Na, hát ez aztán kellett, mint hóembernek a hősugárzó! Nem igaz, hogy ha nagy-néha észreveszik a videójátékokat, mint potenciális alapanyagot, akkor is pont egy Need for Speed-et kell leakasztani a polcról! Ha már mindenképpen autóverseny, nem lenne sokkal izgalmasabb egy…..
És akkor elérkezett a pillanat, amelyre mind vártunk! (jajj, ne ilyen teátrálisan, könyörgöm!!!) Mostanra gondolom legtöbben végighallgattátok a véleményünket a beérkezett pályaművekről, amiket - függetlenül attól, hogy mennyire méltattuk őket - nagyon köszönünk…..
Itt megnézhetitek az eddig versenyző videókat! Ne feledjétek, a verseny holnap éjfélkor "hivatalosan" véget ér! Nem hivatalosan hétfő reggel fog, mert nem tudok éjfélig fenn maradni. Szóval ha valaki esetleg éjszakába nyúlóan készíti még a pályázatát, hétfő reggel még elfogadjuk! (Szabályzat itt!)..
Íme a győztesek listája! A nyertesektől szeretnénk kérni egy-egy e-mail, amiben leírják az elérhetőségükre, ahová a nyereményeket postázhatjuk, illetve az első 3 helyezett-től a választott nyeremény címét is! A választható nyeremények: 3. helyezett:- Az erő…..
Üdv Juniorok! Íme tehát a részletei a nyereményjáték 1. fordulójának, amire viszonylag elég sokan jelentkeztetek:Feladat: szabadon választott játék bemutatása maximum 20 percben. Ez történhet 2 10 perces részben, vagy 1 15-20 perces videóban.Határidő: 2012. május 31. ,…..
Látva a virágárusoknál a sok giccses plüsszart, csak most döbbentem rá, hogy itt a május és itt az érettségi. Ilyenkor mindig hálát adok, hogy ezen már szerencsére túl vagyok, mert bizony nem kívánom vissza azokat a hónapokat.Gyakorlatilag azt kell mondjam, úgy…..
Wolfi24 2011.04.30 02:34:30
@LaciG: Készülj fel, hogy nem minden tanár lesz ilyen kedves. Ahogy olvashatod nálam, irodalommal küzdenem kellett. Gondolj bele, hogy milyen szarul esett, amikor nagy nehezen megírtam egy 4-5 oldalas esszét és a nem fogadta el, mert nem írtam a végére forrást, de rajtam kívül sokan nem írtak, és nekik csak ennyit mondott, hogy "legközelebb írjál a végére". Én meg a kevéske szabad időmet meg azzal kellett töltenem, hogy újra írjak egy másikat és arra is csak egy kettest adott. Megtudtam volna ölni akkor.

És itt még az a bibi, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy találkoztam egy ilyen szemét tanárral. Én a te helyedben inkább neki állnék tanulni. Mert hiába lehet valaki okos és tehetséges, ha egy erkölcstelen tanárnak nem tetszik a képed és nem nyalsz elég mélyre neki, megszívat ott ahol tud.
A szezon egy legjobb animációs filmje, és az egyik Oscar várományos egy videón belül kerül terítékre. Jó szórakozást! ..
Wolfi24 2011.03.16 14:39:27
A vége egyáltalán nem volt giccses. Valamint én olvastam könyvben is. A könyv magyar címe "A kanyon fogságában". A film után most adják ki másodjára James Franco-val a borítón ami szerintem gáz, mivel nem róla van szó. Nekem a régi kiadás van meg ami annyival jobb, hogy kemény fedeles valamint vannak benne igazi fotók az eseményről, (az új kiadásban nincs, szerintem) mivel igazából is fotózta magát, sőt még a levágott keze is leven fotózva. Elég durva.

Nagyon sok különbség van a könyv és a film között. A legtöbb hallucináció meg sem történt (a lovak átugrálnak fölötte az sem történt meg). A két csajjal az elején nem ugrált a kanyonban lévő vízbe stb. Szóval vannak eltérések, de mégis azt kell, hogy mondja, szerintem nagyon hűen követi az eseményeket. Ezek a kis pluszok kellettek bele, hogy a film nézhető legyen, mert ,ha a valóságot hozták volna a vásznakra, akkor sokak számára igen unalmas lett volna a film.

Valamint azt meg sem említettétek, hogy a végén amikor a kanapén ül Aron a feleségével és a fiával Leo-val az a valódi Aron Ralston.

Amúgy nem olyan nehéz rákeresni a könyvre.
Régi kiadás:
utikonyv.eu/spd/k_668333/A_kanyon_fogsagaban
Új kiadás: www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?BookID=711402&utm_source=konyvblog&utm_medium=box&utm_content=nyitooldal&utm_campaign=127_ora_-_a_kanyon_fogsagaban_711402&TabSheet=book&SessionID=5103152D0EDEAC32C7636810EE241DHUBIBGWUGBXAKNLBIMLTZYXPXCICDBJJGHYCAELE56889A6C30DF1C8EFA45471F5E502FDF1C7E29F1EEAD95BBFD87834BCA35C07C51271E2E898D&CBStock=CHECKED&SrcOrder=o
Wolfi24 2010.06.08 22:55:57
@badfear: Ellehet érni csak ritkán lépek fel skypra, mert a munka 4 műszakban teljesen leköti az időmet. :) De az email címemet (wolfisite@gmail.com) mindig megnézem.
Ez a videó egyszerűen HATALMAS. Ha az illető nem jelezte volna, hogy ez a legelső videója, én nem tudnám elhinni. Egyszerűen nagyon ötletes volt, mégtöbb ilyen videót a népnek!!! (Ez volt az a videó, ami ha nevezhetett volna, részemről megnyette volna az Oscart.) ..
Többen is jeleztétek már, mennyire jól illene ez a film a sorozatba, és tényleg kár lett volna kihagyni, hiszen nagyon hálás videóalany volt. A sok baromsága és istentelen hülyesége ellenére azonban egyfajta perverz módon lehet szórakozni ezen a filmen. Az idióta beszólások…..
Wolfi24 2010.02.20 10:53:25
@ARSENAL4EVER: Hát akkor mi nem leszünk jóban, mert én nem erőltettem a poénokat a videómba. :D A most készülő művemben se lesz egy szál poén sem, de attól remélem tetszeni fog. Valahogy nem az én asztalom a poénkodás, és a poén nem kötelező a videóba. Az előző 3 videómba próbáltam egy kis poén belevinni, de a mostaniban egy sem lesz. Ha valaki komolyra szereti csinálni ez van, nem lehet azért haragudni rá.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy hány pontot kapok majd tőled.