Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KáCsé

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kenyeres Bálint első nagyjátékfilmjét szeptember 6-tól vetítik a mozik. A rendezővel és a dramaturggal,  Kovács András Bálint beszélgettünk.  A Tegnap tervéről 2009-ben beszéltél először és már 2011-ben elnyerte a legjobb forgatókönyvnek járó Atelier díjat a Cannes-i Filmfesztiválon. Miért húzódott…..
Tony Soprano. Elsőre mindenkinek ez a név és ez a karakter juthat az eszébe a tegnap 51 éves korában váratlanul elhunyt színészről. Pedig Gandolfini már a „munkája” mellett pánikrohamokkal és mindenféle hétköznapi üggyel-bajjal is küszködő New Jersey-i maffiafőnök életét…..
Kurt Vonnegut műveinek magyarországi kiadójával, a Maecenassal közösen szervezett játékunk negyedik fordulójában ezúttal az Időomlás című regény kétnyelvű kiadásait nyerheti meg három, az alábbi kérdésre helyes válaszokat beküldő játékos. A válaszokat (névvel és…..
Kurt Vonnegut műveinek magyarországi kiadójával, a Maecenassal közösen szervezett játékunk harmadik fordulójában ezúttal a Mesterlövész című regény kétnyelvű kiadásait nyerheti meg három, az alábbi kérdésekre helyesen válaszoló játékos. A kérdéseknek ezúttal az…..
A héten mutatták be nálunk Jacques Audiard legújabb filmjét (sajnos csak egyetlen moziban, a Kinóban), amely az idei cannes-i filmfesztiválon a zsűri nagydíját kapta, teljesen megérdemelten. A próféta egy fiatal arab férfi sajátos karriertörténete, aki börtönbe kerülve a…..
Filmvilág blog Röghöz kötve 2009.11.04 07:53:00
Az elégségesnél több, a szükségesnél azonban kevesebb változást hozott az újabb, immáron harmadik keresztség a pécsi filmfesztivál életébe. Van, ami évről-évre változik tehát, s van, ami továbbra sem. Mert nevezzük épp bárhogy is, a közép-kelet-európai elsőfilmeket…..
A legfrissebb hírek szerint a Tűzvonalban harmadik évadának záró epizódjával nem csak a legújabb szezon, de a sorozat története is a végéhez érkezett. Kár érte. Sokkal több ez, mint szomorú hír egy szűk, de annál kitartóbb rajongótábornak. Kórkép, vagy ha úgy tetszik,…..