Regisztráció Blogot indítok
Adatok
senkifalvi

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves fiatalok! Ezt a dolgot mi felnőttek, nagyon elszúrtuk 2010-ben. Azok is, akik rosszul szavaztak és azok is, akik hagyták ezt. Nem azért, mert tényleg ezt akartuk, és ennyire sötétek lennénk. Egyszerűen elhittük a meghirdetett programot. Szó sem volt arról, hogy ti nem…..
Az eddig is világos volt, hogy Gyurcsány Ferenc nem fogja feladni politikai ambícióit, a kérdés csak az lehetett, hogy mikor, kikkel és mivel indul majd újra harcba. Az áprilisi választás óta mindhárom elemmel kapcsolatban csak találgatásaink lehettek, most szombaton kicsit – de…..
senkifalvi 2010.09.12 15:35:27
@sanyix: tévedsz:bipoláris zavar-állandó hypomán állapot
Néhányan kárörvendve várják, mások rettegnek tőle, megint mások unottan legyintenek, mondván, ez bizony elkerülhetetlen. Hogy miről van szó? Arról, hogy vajon mikor érkezik meg Orbán Viktor (és politikája) Balatonőszödre. Azt mindenki sejti, hogy miként a második…..
senkifalvi 2010.09.08 14:58:56
@Faculty: kétfarkú kutya
Mint talán már kiderült, nem tartozom azok közé, akik szerint Schmitt Pál elnökké választásával – bármilyen értelemben - radikálisan új irányt venne a magyar demokrácia. Ezzel együtt is igaz, hogy egy új minőség költözött a Sándor-palotába: a mai beiktatási…..
„Az emberek ezt szerették volna, tehát így választottak, ezt tudomásul kell venni a demokráciában” – válaszolta ma reggel a köztelevízióban kedvesen mosolyogva Szalai Annamária Krizsó Szilviának arra a felvetésére, hogy a függetlennek mondott média testület…..
 Aki azt gondolja, hogy én azt gondolom, hogy a jobbikosokat ki kell irtani, attól elnézést kérek! Aki azt gondolja, hogy szerintem vannak olyanok, akik szerint a jobbikosokat ki kell irtani, attól is elnézést kérek!Előző bejegyzésem egyszerűen összefoglalva arról szólt, hogy…..
A szocik egész kampány alatt arról hazudoztak, hogy az LMP a Fidesz seggéből bújt ki, most meg elkezdtek udvarolni az LMP-nek.Budapesten 13 választókerületben megverheti az LMP a Fideszt, ha az MSZP visszalépteti jelöltjét. Miért nem akarjuk bármely párt kétharmadát? Egy erős…..
senkifalvi 2010.04.13 10:15:49
@Körúti Kornél: az érvelés ésszerű,de az LMP ezzel választói előtt szembeköpné önmagát.Másrészt nem vok benne biztos,h van akkora szervezettség,h ez véghez vihető lenne a gyakorlatban.MSZP-nél van szervezettség,ergó ők lesznek kénytelenek visszalépni,ha nem akarnak kétharmadot.
senkifalvi 2010.04.13 11:27:19
@Mnofőnix: én is nagyon remélem!!!!
Akik - hozzám hasonlóan - már nagyon várják a vasárnap estét, amikor végre elindul az adatok özöne, és értelmét veszti minden korábbi ködszurkálás, azok számára a napközbeni részvételi jelentések is értékes információnak számítanak. Önmagukban azonban ezek a…..
senkifalvi 2010.04.11 07:16:05
@nestrot10: hülye vagy te kisfiam,1 péntekesti fiatalokból verbúválódott kispárt fórumon vidéken a 90% nyugger volt...non el vagy te tévedve
Lokális klímaváltozás Zsanett 2010.03.09 05:37:00
Történt vala, hogy egy fiatal nő azzal ment be a rendőrségre, hogy két rendőr a Kiskörúttól pár sarokra három másik társaságában megerőszakolta. Ez egy elég hihetetlen és abszurd történet, de ha azt vesszük, hogy 2006 őszén nem sokkal korábban nagy nyílvánosság előtt…..
Réges-régen barlangásztam, az volt az igazi. Sárban-vízben, mélységek fölött, néha egymásra bízva akár az életünket. Az volt életem első igazi közössége, nagyon sokat tanultam, magamról meg az emberekről, már csak azért is, mert nagyon sokfélék voltunk, segédmunkástól…..
senkifalvi 2010.02.21 17:21:33
@sztd: én azt várom el tőlük,hogy megakadályozzák a király megkoronázását.Nem ők kerestek engem-én már 60 felé járok-hanem én kerestem olyan formációt,akiknek fontos,hogy 50 év múlva a víz esetleg aranyáron megy,s ezeket a dolgokat más szemüvegen keresztül nézik,mint a jelenlegi pártok.Az pedig számomra igen jelentős momentum,hogy nem szélsőségesek.Figyelem a tevékenységet naponta a neten-aktívak,s bizony van olyan réteg,akit elérnek.Ha az LMP rákerül a szavazólapra-és rákerül-akkor be is jut.
Senki nem politikusként kezdi,aki pedig úgy,az erősíti a szabályt...
Alaposan megosztotta ügynökségünket az LMP plakátja. A megosztottság már ott jelentkezett, hogy volt olyan köztünk, aki észre sem vette a plakátözönben, míg volt olyan, aki úgy nyilatkozott, hogy úton-útfélen találkozott vele. A különböző észlelés nem abból adódott, hogy…..
Sokat gondolkodtam, hogy belefogjak -e ennek a cikknek a megírásába, mert igen sok vitát fog kiváltani, minden oldalról. De szeretek vitázni (némelyek szerint kötekedni), úgyhogy megírom. Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Társadalom. Ez a Társadalom jól (néha rosszul)…..
Amikor az LMP a nyilvánosság elé lép, azzal a nehézséggel találja szemben magát, hogy ha nem használja azt a nyelvet, melyet a jelenlegi politikai és média-elit használ, akkor egyszerűen kívül kerül a nyilvánosság határain, ignoranciába vagy közönybe fullad, ha pedig – a…..
senkifalvi 2010.02.08 21:05:52
@hulyeinformatikus: én-bár nem vok 1 pártnak sem tagja-minden nap ráleskelek a honlapra.A jelöltek listája felettébb hiányos.Miután nagy nehezen kiderítettem,h kinek tudom majd adni a kc-met,rákerestem a nevére.Informálódtam is.Ő jelenleg rejtőzködő életmódot folytat.Nem úgy tűnik,h nagyon felvállalná az LMP-t.Írtam is neki...nem válaszolt.Erről ennyit.
senkifalvi 2010.02.12 09:35:14
@Surko: esetleg nem gondolnál a kis falvakban élő nyugdíjasokra,munkanélküliekre is?Ezek a vályogházak szted mennyit érnek?Legjobb esetben 1-2 millát,de a falumban lakatlanul összedőlnek,mert eladhatatlanok.Él benne 2 minimálnyugdíjas,s te vagyonadót vetnél ki rá?Szja jóváírás ilyen esetben...
Jelzáloghitelt nem tudnak felvenni többnyire,mert az alsó határ 3 millió forint értékű ingatlan.Elmegyek 100 métert a sarokig,12 ház ablakában:ELADÓ
senkifalvi 2010.02.12 12:12:21
@hulyeinformatikus: azért alacsony képzettségű emberekről van szó,mert a magasabb képzettségű kénytelen elköltözni,ha munkába áll.MUNKA NINCS.Nekem pl 2 diplomám van,de rnyugdíjas vok,1edül élek,s ráadásul nő vok.Van elépzelésed,hogyan lehet így megélni?
Ha nem is 176 helyen, de az ország több sarkában hirdettem ma a kampány startját. Ez egy szubjektív utibeszámoló, reményeim szerint ez a blog megenged ilyet, és mások is nekibuzdulnak majd, és megosztják az lmp-s munka során szerzett élményeiket. Hisz fabatkát sem ér, ha úgy…..
Itt a kampány. Ezt azon is érzem, hogy egyre többször olvasom, hogy az LMP nem létező opció az országgyűlési választásokon, azért mert nincs is. Nincs kommunikációja, ismert arca és nincs vezére sem. Még botránya sincsen. Hát meg lehet az ilyenekben bízni? Az a párt, aminek…..
senkifalvi 2010.01.30 14:01:54
@sztd: a kis településen 60-an akkor mennek el,ha az az ember hívja őket,aki a segélyeket osztja,az ingyenfát küldi,stb
Paranoid Android mdf-pénz-szdsz 2010.01.15 11:48:45
 A satnya magyar demokrácia történetében elsőként jön létre „demokratikus centrum” néven olyan politikai párt, amelyet nem egy társadalmi igény kifejezője, vagyis nem igazából a kiábrándult, bepöccent emberek igénye teremt meg.Hanem a pénz és a politikai…..
senkifalvi 2010.01.20 22:56:30
@tothh: igazad van
Ez a leírás információkkal szolgál arról, hogy windows XP rendszerünk alatt milyen parancsokat futtathatunk, és ezek milyen feladatokat hajtanak végre. ( A parancsokat a windows Startmenü-->Futtatás beviteli mezojébe kell írnunk.) mcleanmgr.exe.....Adathordozók karbantartása,…..
Karácsonyi előzetes: üvegmécses befőttes üvegbőlshowmehow.imEttől a cégtől DVD-ket lehet rendelni különféle technikákról.Ők megmutatják, hogyan kell csinálni, ötleteket és kész sablonokat adva. ..
A Lehet Más a Politika és a Humanista Párt 2,6 százalékot ért el a 2009-es európai parlamenti választáson. Ezzel az eredménnyel az LMP végérvényesen felkerült Magyarország politikai térképére. A kampány során az LMP-HP egyik fontos szlogenje az volt, hogy „Indítsd el a…..
A Lehet Más a Politika + Humanista Párt összefogás csütörtökön és pénteken leadott összesen az Országos Választási Irodánál 27500 ajánlószelvényt. Körülbelül negyven kiló volt. Más pártok cédulagyűjtésben járatos emberei egyöntetűen azt mondták, nekünk nem fog…..
senkifalvi 2009.05.14 10:06:02
@dave01: Szerintem is!!!A vidéki emberek 90%-a a Fideszre fog szavazni,nálunk speciel sokan a MIÉP-re.
Nem vok 1 számítógépguru,de hallottam vmi bannercseréről más portálokon.Ez pl nem alkalmazható nagy látogatottságú honlapokon ,blogokban?Az ismertség fokozása érdekében...
A Forsense legújabb közvélemény-kutatása már az EP-választásra fókuszál. Április második hetében nagy valószínűséggel a következő eredmények születtek volna:A biztos részvételt ígérő és pártot is megnevező válaszadók közül 63 százalék szavazna a Fideszre, 27…..
senkifalvi 2009.05.11 12:01:54
@hulyeinformatikus:
Én kis faluban lakom,itt sem sokan hallottak rólatok.Én is a neten informálódtam.
Részemről rátok fogok szavazni,ha másért nem,hogy a többiek ELLEN szavazzak...