Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mfigyi

165 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az átlagembert még egyszer sem masszírozta meg igazi, szakképzett masszőr, nem tudja, hogy mi az a masszázs;az átlagember élményt sem szokott ajándékozni, pont ezért az sem jut eszébe, hogy masszázsbérletet, vagy csak egyetlen alkalmas masszázst adjon ajándékba szeretteinek. Hiszen…..
   Régen tettem közzé hasonlót, aminek csak annyi az oka, hogy ritkán teszik közkinccsé a blogtársak az ötleteiket, tapasztalataikat ezzel kapcsolatban. Íme egy friss szerzemény, talán mond újat…..
Azok kedvéért, akiknek szent meggyőződése, hogy a masszázs csak a szexről szólhat, ismét itt egy cikk a masszázs hatásáról, módjairól, egyebekről:faradtsagnelkul.hu/blog/masszazs ..
Ez a provokatív gyöngyszem is csak azt a közfelfogást erősíti, hogy minden masszázs = szex.Hiába volt a szakmai sorvégen az erotikus szolgáltatás, természetesen erre lett a hangsúly fektetve. A baj azzal van, hogy magával a masszázs minőségével és tényével a poszt írója…..
A legtöbb leendő anyuka nem is gondolná, hogy milyen veszélyekkel járhat a masszázs a várandós időszakban. Azt hiszik esetleg, hogy a nyomkodás csak nyomkodás, és mint kellemes érzettel foglalkoznak csak a masszázzsal. Pedig ugyanúgy, ahogy láthatatlanul kihat a belső szerveink…..
masszázsfigyelő A profik rassza 2010.11.05 15:57:47
A blogoló egy igazi thai masszázson vett részt, még ha nem is volt túl hálás érte a gyötrelem perceiben. Ha megkérdeznénk tőle, mit érzett másnap, mikor a rasszizmusa már rég elmúlt, biztos ódákat zengene a masszázs utóhatásairól és arra is rájönne, hogy nem volt az a…..
Egyszerű szemmasszázzsal is javíthatjuk a látásunkat, például a rajzokon látható gyakorlatok segítségével:  latasjavitastermeszetesen.blog.hu/2010/11/02/latasjavitas_termeszetesen_gyakorlatok_4..
Megértük azt a kort is, hogy jobban bízunk egy repülőgép-vezető rocksztárban, mint egy dolgát végző masszőrben:thecoach.blog.hu/2010/10/21/entrenador_subjetivo_450..
masszázsfigyelő Jóni masszázs 2010.10.14 10:11:00
Pszichológusi diplomám az nincs - nem mondom hogy sajnos -, de nem gondolnám, hogy egy nő számára kielégítő megoldás lehet adott esetben a szerető tartása. Hiszen mint tudjuk, állítólag a nő többet vár a szextől, mint csupán a szervek találkozását és kielégülését. Főleg,…..
A méretekkel meg a szobák számával nincs baj itt, de ezek a képek...Létezik ember, aki szívesen mondja ki erre az épületre: az én otthonom?Persze, értem én, a masszázsszoba győzte meg őt is, hiszen mit ér az a villa, amiben a masszázs csak úgy, bármelyik szobában megtörténhet?…..
masszázsfigyelő Hajnali masszázs 2010.09.23 15:58:00
Van az úgy, hogy éjjel felébredünk és nem tudunk visszaaludni. Ilyenkor keressünk egy hátat, jól masszírozzuk meg és máris megoldottuk a problémát. Vagy keressünk a hát mellé egy másik testrészt is, hátha úgy még jobban megy az alvás (ha már apró…..
Itt egy példa arra, hogy szakértő masszázs is befejeződhet szakértő módon. Csak éppen mégis máshogy, csak éppen senki sem kérte, csak éppen plusz költségen, csak éppen direkt módon kihasználva a férfi hormont:supracoger.blog.hu/2010/08/25/supra_sztori_thai..
masszázsfigyelő Testi érintés 2010.08.24 18:02:01
Ugye-ugye? Ahelyett, hogy egymást érintgetnénk reggeltől estig, inkább mobiltelefonjainkra nézünk büszkén, ha már érintőképernyős, azt simogatjuk, tartjuk becsben, hiszen drága pénzen vettük. Működik is (egy darabig), csak éppen az emberi kapcsolataink válnak ezzel egyidőben…..
Állítólag hatásos allergia ellen, de mint minden masszázs, így ez is általánosan pozitívan hat a testre. Gyakorlatok pontról pontra:gyogyitomasszazs.blogspot.com/..
Az, hogy Ördögh Nóra megesküszik valamire, számomra nem lesz feltétlenül érv amellett, hogy higgyek is az intézményben; a cikkben felvonultatott lávamasszázs melletti érvek meg aztán annyira általánosak, mint egy nyolcéves gyerek. De az mindenképpen igaz, hogy az illető masszázs…..
Ezt a babás posztot annyira jónak és kereknek találtam, hogy segítenem kell a terjesztésben. Off: Olvasás közben eszembe jutott egy középkorú ismerősöm fogazata: szegényt cukros cumival nyugtatták babakorban, aminek köszönhetően már tinikorban alig volt ép foga.On: Kellő…..
A világ legdrágább marháit Japánban tenyésztik és állítólag jár nekik a napi masszázs mellé a sör is, miközben klasszikusok hegedálnak a fülükbe: wecesfuzet.blog.hu/2010/08/03/a_vilag_legdragabb_marhaja_beszarok..
Íme egy olyan történet, ahol a sokat emlegetett gyógymasszázs kudarcot vallott és természetgyógyászat-ezotéria fronton lett pótolva a hiány:varosban.blog.hu/2010/07/31/valahol_fizetni_kell_hogy_megkinozzanak..
2006-ban Al Gore masszőzt rendelt, bár talán félretárcsázott...:sixtyman.blog.hu/2010/07/24/az_alelnok_a_masszornot_akarta_dugni..
Jó szakembert találni minden iparágban nehéz, a hölgyeknek is van gondjuk nem is kevés, ha rendes fodrászt keresnek. A fodrászoknak nem szívügyük a masszázs, de ezzel is meglepnek, ha ők is rendes vendégre találnak:psychogirl.blog.hu/2010/07/14/testi_lelki_feludules..
Gyakorlatilag bármelyik jobban képzett masszőr elérheti azt az érzést az alanynál bármilyen fajta masszázsával (kivétel mondjuk a gyógymasszázs lehet), amiről itt írnak - hovatovább az a dolga, hogy a kuncsaft így érezzen. A masszázs maurisága sajnos a posztból nem derült ki,…..
masszázsfigyelő Masszázs árak 2010.07.07 16:31:27
Utolsó cikkeim egyikében a masszőrök keresetéről esett szó. Lássuk hát, mitől is annyi az annyi:masszazstanfolyamom.com/masszazs-arak/..
Persze, nyilván nem fogják egy témaérzékeny, kíváncsiskodó feleség orrára kötni a zömmel turizmusból élő thaiföldi masszázsszalon szolgáltatói, hogy repertoárjuk mennyire végtelen:psmithsg.blog.hu/2010/06/09/phuket_masnap..
Amíg a masszőz matat rajtunk, addig matassunk mi is, a zsebében. Mit találunk vajon benne és mennyit? Nem csigázok tovább, a fizetésről lesz szó itt - vagy legalábbis egyetlen ember egyetlen béréről. Az író azzal vigasztalja magát, hogy ennyi pénzt csakis "azzal" lehet…..
Javaslom, hogy indítsunk "Ki való...?" ismeretterjesztő filmsorozatot és próbáljuk vele megdönteni a barátokközt esti egyeduralmát! Tegye fel az egerét, aki egyetért velem!online-masszazs.blog.hu/2010/05/31/ki_valo_masszornek..