Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brujah

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
. . Egy kamu videó leleplezése.   Nem kis büszkeséggel számolhatok be arról, hogy máris eredmények mutatkoznak az általam tanítottak elsajátításában, pedig még nagyon az elején járunk. Ma kaptam meg azt az írást, amiben Márkó beszámol az eredményeiről. 1.400…..
Brujah 2010.03.16 22:22:03
@Royal Firehand:

Jó Szerencsét!

Elolvastad a többi bejegyzést is? Már csak azért kérdem, mert nagyon sok van ám. :D

A Sportingbetről nagyon jó vélemények vannak és én is tudom ajánlani. Amúgy sem a Sportingbetnél, sem a Bwinnél nem lehet üresben pörgetni. Ahogy látom, egyre kevesebb is lesz az ilyen kaszinók száma. Ezt ki tudod küszöbölni, hogy a pirosra és a feketére is raksz egy-egy zsetont. És mellette nagyon reménykedsz, hogy nem a nulla pörög ki. :D

Azt tudnám ajánlani, hogy ha nem olvastad el az összes bejegyzést és a kommenteket (Főleg a szoftveres bejegyzésnél, itt van a legtöbb. Az elején körülbelül 100-200 komment keletkezett, majd egy kissé kihalt, és végül az utóbbi időben úgy 400 hozzászólás keletkezett pár hét leforgása alatt.), akkor legelőször ezt tedd meg. Ha SzerencseVadász stratégiáját szeretnéd alkalmazni, akkor próbáld átállítani erre a matematikára az agyadat.

További jó játékot.
A rendőrségen tett bejelentést a Pszáf három cég ellen, piramisjáték szervezése bűncselekmény gyanújával. A CDT értéktelen hangyafasznyi gyémántokkal leplezi piramisjátékát: erről szóló cikkünket már csak a lelkes szervező Kállai Éva "szuperintelligens"…..
Brujah 2010.03.13 22:30:30
Jó Szerencsét!

Bevallom, eléggé érdekesek, amiket itt olvastam.

Mi lenne, ha inkább összefognánk és segítenénk egymásnak? És nem azzal persze, hogy egymásra mutogatunk és szurkáljuk egymást. Meg azért nem kellene kijelenteni valamiről valamit, amiről halvány lila gőze nincs az adott egyéneknek. Ha valakinek nem megy vagy nem tetszik valami, az ne húzza már vissza a többi embert.

Én jelenleg csak regisztrált tag vagyok a CDT-nél. Több hetet töltöttem azzal, hogy ezt a rendszert kiismerjem.

Ha le akarom egyszerűsíteni, akkor azt mondanám, hogy ez az egész rendszer a gyémántkereskedelemről szól. A gyémánt a "valós" terméke. Van pár saját bányája, abból kitermel és forgalmazza is a gyémántjait. Nem csak így internetes rendszeren keresztül csakis az ilyen "kis emberek" számára, mint mi vagyunk. Nem igazán értem, hogy mi ezzel a gond.

Nem egy cég volt, ami feljelentette a CDT állítólagos piramisjátéka miatt. Egy MLM-et említenek az egyik prezentációban, amit kifejezetten azért a poén miatt választottak ki szerintem, mivel a vádló felet képviselő ügyvéd is befizetett egy gyémántra, miután elvesztették a pert. Azt mondanom sem kell, hogy a pereket sorra vesztette el a többi cég is. Meg nem gondoljátok, hogy ha valóban piramis lenne, akkor már régen betiltották volna? 2004 óta azért elég sok idő telt el. Ugyanis nem csak Magyarországon tiltott és törvénybe ütközőek a piramis- és pilótarendszerek.

Olvastam a másik blogot is a nagymamákról, meg a színes kavicsokról. Igen. :D Hát nem tudom. Ha bemennél egy ékszerészhez és kikérnél a vitrinből egy gyémánt gyűrűt, szerinted, szerintetek mit szólna, ha megkérdőjeleznéd az eredetiségét? Mellesleg egy eléggé híres vizsgálócégről van szó, bár azt sem csodálom, hogy itthon nem nagyon hallottak róla.

Aki ennyire ócsárolja az egészet, szerintem magával a gyémántokkal sincs tisztában, de hogy nagyon nem érdekli az egész, az is biztos. A másik. Igen a gyémánt egy gombostűfejnyi. Ezzel mi is a probléma? Nézzetek már meg egy kis gyémántokkal kirakott gyűrűt légyszíves. Láttad már milyen ára van? Egy kis ismertető: "A karát a drágakövek tömegének megadására használt mértékegység. 1 karát = 0,2 g. - Wikipédia" Na akkor most nézzétek meg, hogy egy gyémánt milyen áron van, mekkora karáttal rendelkezik és végül nézzétek meg, hogy mekkora követ is kaptatok kézhez. Ugye, hogy az sem lesz egy 1000x1000x1000 mm-es kőtömb? És most még csak egy értéktelenebb példát is hoztam, mivel most kockára vágtam. :D Végül pedig, ha neked nem is kell az a gyémánt, amit kaptál, valóban el lehet ajándékozni, készíttethetsz ékszert, valamint el is adhatod. Hogy hol? Leginkább bárhol. De amit senki nem említett itt az az, hogy a CDT-nek van ám saját internetes üzlete is. Körülbelül olyan, mint az Elektronikus-ÖBÖL. Szabad fordításban körülbelül ez lenne-e a jelentése, de reklámozni nem akarom. Gondolom sejti mindenki melyik online eladó helyről beszélek.

Szerintem egyáltalán nem pilóta- vagy piramisjátékról van szó. A legelső, amit ez ügyben leszögeznék a következő. Az ember alá beregisztrált tagok után egyáltalán senki nem kap jutalékot. Ha csak két ember van valaki alatt, akkor nem is nagyon fog. A jutalékrendszer onnan indul, ha legalább öt ember van alattunk és belépünk a Milliomos Projectbe. Ha van alattunk vagy tíz emberke és nem lépünk be ide, akkor sem fogunk jutalékot kapni utánuk. A két ember ahhoz kell, hogy az egyik ciklusból a másikba kerüljünk. Az, hogy hány embert szervezünk be, az csak a ciklusok kifutási idejének gyorsaságát befolyásolja. Komolyabbnak mondható jutalékot csak akkor kapunk, ha a "Nemzetközi Cikluson" is átfutott mindenki, akiket behoztunk. És mindig csak ez után a ciklusátlépések után kapjuk.

A másik dolog. Amit $120-t befizet az ember egy gyémánt foglalóra, és úgy dönt, hogy mégsem akar vele foglalkozni, akkor ugyan pénzt nem utalnak vissza, viszont a gyémántot kiküldik. És azért ha nem tévedek, még mindig és mégis csak a FedEx szállítja, ami nem mondhatom, hogy kis hírű cég lenne.

Szerintem a CDT-t is be kellene vonni ebbe az egészbe procedúrába, elvégre az ő érdekük is, hogy ne kerüljön "fekete listára" egy országban se.

Nem igazán szeretnék politizálni, de az egyik fazon, aki nemrég még az országunkat süllyesztette a nagy mélységbe és miniszternek nevezte/neveztette magát, az ő napi keresete is átlag 280.000 HUF volt naponta, amiből becses, nemes polgári életet élve napi 230-at el is költött. De semmi baj. Ha törvényesen meg tudta csinálni, akkor mi is képesek vagyunk rá.

A videóban elég nagy hülyeségek is vannak. Már nem azért mondom, de senki az ég világon NEM ÍGÉR heti $2300-t. Lehet hogy azon az oldalon ez szerepel. Lehetséges a heti ekkora összegű bevétel, ezért viszont meg is kell dolgozni.

Még a két másik főbb csatorna híradóját is tudom ajánlani. Érdemes megnézni azokat is.

Bocsánat, hogy csak így berobbantam ide.
Brujah 2010.03.14 09:22:40
Ámberek!

Nem igazán akarok vitatkozni, nem is fogok. Teljesen fölösleges is lenne olyanokkal, akiknek gőzük nincs az egészről és még azt a pár oldalt sem képesek elolvasni és felfogni, ami az eredeti honlapon van.

Mondjuk azt bevallom elég vicces volt, amikor a csaj azt mondta a videóban, hogy: "Ha valamit nem értesz, ne aggódj! Valaki úgyis lesz a közeledben, aki elmagyarázza." Ééééés ha nincs? :D Nekem sem volt. :D Na de mindegy.

A lényeg. Van, akit ez a rendszer érdekel és szeretné továbbcsinálni. Aki nem akarja, az úgysem fog belépni. Aki meg beakar, akkor meg nem biztos, hogy meg kellene akadályozni benne. Érdemes ilyeneket vagy százszor is átgondolni és átbeszélni, igaz. Viszont lehet ám ezt a rendszert emberhez méltóan, akár részesedéssel is csinálni. Ha több ember összeáll, akkor lehet egyenlően is osztozni. Az a baj, hogy leginkább csak én gondolom így. Az emberek nagy többsége irigy és kapzsi, mind csak meggazdagodni akar, a többieket meg hierarchikusan tojja le. Magyarán a legalsó a legszarosabb. Pedig lehetne ám összetartani.

Akiket én be akartam vonni ebbe a rendszerbe, nem azzal kecsegtettem, hogy "Te nem szeretnél napi/heti $2300-t keresni? Én tudom a módját!" Hanem én leültem mindenkivel és elmagyaráztam az egészet. Lehet furán hangzik, de senki nem küldött el a búsba a második mondat után. Volt olyan, aki azt mondta, hogy bocsi, de én ebben nem akarok részt venni, vagy hogy ez nekem nem pálya. Őket nem is zaklattam tovább, viszont ők sem rohantak, hogy azonnal bejelentsék a rendőrségen vagy akárhol, hogy most itt milyen ügyletek is folynak. De olyan is lett volna, aki belépett volna.

Abban igazat adok minden ellenvéleményezőnek, hogy nem kellene "gyengébbeket" bepalizni, akik azt sem tudják, hogy mi ez és kecsegteti a sok pénz. És nem is kell ebbe fejetlenül beleugrani. Senki nem kötelez senkit rá.
Brujah 2010.03.16 00:47:18
Én értelek titeket. Nem azért védem az egészet, mert sok hasznom lenne belőle. (Épp ellenkezőleg. Mint mondottam vala, csak regisztrált tag vagyok, nem fizettem be az indulót, így sem veszteségem, sem profitom nincs belőle.) Azért védem, mert látom benne a lehetőséget. Mint azt is írtam, lehetne ésszerűen is csinálni és nem kizsebelni másokat, így nem érne senkit kár. Csak ezzel a rendszerrel is ugyanaz történt, mint a Sciennettel. De hát nem is csodálom, az ember kapzsi.

Amúgy, ha egy kissé gazdagabb lennék e helyzetben és megfelelően szeretnék profitálni ebből a rendszerből, akkor pont azt tettem volna, mint amit pannonfunk írt. Minden alattam levő tagot befizettem volna. Pár közelebbi ismerősömmel ez is lett volna a tervem. Elvégre alám tagok kellenek, nem a befizetett összeg. Másrészt, ha a te piramis szerinti gondolatsorodat követjük, már hogy a befizetett pénz az aktuális egyén fölötti tagot "fizeti", akkor a saját pénzem épp, hogy saját magamhoz vándorol. A másik dolog, hogy számomra addig kellenek alám tagok, amíg át nem kerülök a "nemzetközi ciklusba", ahol már nincs senkire szükség. Itt már minden automatice megy. Ha ti saját pénzből fizetitek be magatokat, akkor amint megjött volna az én pénzem, titeket kifizettelek volna, így senki számára nem keletkezik kár. Ha én saját pénzből fizetlek be titeket, akkor pedig alapból nem keletkezik számotokra kár. Hosszútávon mindenképpen profitálna, elvégre ti az én továbbjutásomat segítitek. Ezért írtam, hogy lehetne/lehetett volna ezt ésszerűen is csinálni, mert lehet, hogy eleinte minuszos vagyok, de ha az első pénzem megkapom utána úgymond biztos, hogy a többi is jönni fog utána, így mindenképp profitot fog mutatni.

Arról a bankos biztos kamatról meg annyit, hogy mint ahogy ezt a világválságot sem nagyon lehetett előre tudni és várni, ugyanúgy csődbe mehet egy bank is és akkor nem csak a kamatodat buktad el, de az összes pénzed is.

Mellesleg ez a blog nem is elsőnek jön be a keresőben. :D Ha csak CDT-re keresek, akkor csak a hetedik - nyolcadik. Akkor viszont első, ha a kulcsszavak a "CDT piramis". Ez csak egy zárójeles megjegyzés. Nem azért robbantam be ide, mert mindenkit le akarok kussolni, hanem mert vita van és minden vitából kisülhet valami jó ötlet is.
Anime Comment Dragon Ball szinkron 2008.06.02 15:00:00
Már egy ideje kering a magyar weben egy állítólagos akció, ahol pénzt gyűjtenek a Dragon Ball Z magyar szinkronjának megvásárlására. A dolognak annyi hírértéke mindenesetre biztosan van, hogy a szinkron végig elkészült. Demonstrációképpen néhány magyar szinkronos rész fel is…..