Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koolkat

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sértődötten kivonult Fridi műsorából Árpa Attila - harsogja a nyomtatott hétfői Bors, és naná, hogy a mai Blikk címlapján is ott virít, hogy Árpa nem bírta ki összezárva Friderikusszal, félbeszakadt a forgatás!  A Borsnak egy bennfentes Tv2-dolgozó így mesélte el a…..
koolkat 2015.10.26 15:15:37
@Kuoni pásztor: Mert aki még van olyan szellemileg elmaradott, hogy tévét néz, annak ez kell. Lehet, hogy a 4 millió szegény országa vagyunk, de legalább ugyanennyi hülye is van itt. Sajnos.
Tóth Gabi Sztárban sztár előadásáért mindenki odavolt, még mi is. Szinte csak ömlengve lehet beszélni Tóth Gabi előadásáról, mert valóban teljesen hitelesen hozta és énekelte Kovács Kati Nem leszek a játékszered című, Táncdalfesztivál nyertes dalát. Tóth Gabi még Kovács…..
Tegnap mi is megírtuk, hogy Varnus Xavér kiszállt a Heti Hetesből, mert nem bírta cérnával, hogy a többiek, különösen Para-Kovács Imre és Hajdú Steve a műsorban szívatja. Ha csak kiszállt volna, az senkit nem érdekelne különösebben, se Xavér a Facebookon picsogott egy kicsit az…..
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
A HírTV tegnapi esti híradójában telefonon kapcsolták Eva Maria Barki nemzetközi jogászt, akit főleg arról kérdezett Maráczi Tamás műsorvezető, hogy mit gondol Ausztria most Magyarországról, mi hazánk megítélése és úgy általában az utca embere hogyan vélekedik az egész…..
Úgy néz ki az RTL Klub logója alá kitehetjük a "sittes" táblát is, mert Stohl András után most Damu Roland is a csatornához tért vissza. A különbség csak annyi, hogy Stohl egyébként is az RTL-en nyomult eddig, Damu viszont ugye a TV2 arca volt, mielőtt lecsukták volna. És az is…..
Egy olvasónk lőtte az alábbi képeket a hétvégi belga nagydíj közvetítése alatt, amihez valamiért bekapcsolta a feliratot is a digitévés médiaboxon, és ezért nem győzzük áldani, mert ilyen vicces dolgot elképzelni sem tudtunk eddig.   ..
koolkat 2015.08.24 23:32:36
@AntiPecksniff: Az valami botrányosan szar. Nem is értem, hogy ez az ember miből él meg. 30 éve Kató néni bazzeg... szánalom.
Hajnali 1 óra 35 perckor vetíti le a köztévé a Dunán, új, Földindulás című tévéjátékát. Koncz Gábor már dühöngött egy sort a tegnapi Blikkben, hogy hajnalra teszik a filmjét, ami "Kodolányinak egy nagyon szép, keresztény műve." Ez volt az első darab egyébként, amit a…..
koolkat 2015.06.25 16:56:46
@Virág et.: Miért, 1994-1998, 2002-2010 között nem ugyanez volt? Az egyik 19, a másik egy híján 20. A többi meg számolni sem tud.
Tegnap este több mint harminc percig csak a menekültügyről volt szó a köztévé Híradójában, miután bejelentette a kormány, hogy ideiglenesen nem fogad több menekültet. Meszes Boglárka műsorvezető hosszan olvasta, mennyire drámai a helyzet az országban menekültügyben. Ezután egy…..
A lassú és nehézkes kezdés és a gyomorrúgással felérő középső részek (lásd: nemi erőszak, gyerekgyilkosság és társai) után nemcsak filmvászonra illő látványvilággal nyűgözte le nézőit a Trónok harca 5. évadának vége, de olyan cliffhangereket kaptunk az arcunkba, hogy…..
Mivel a könyvekben Rideghon csak említés szintjén szerepel, azaz tudjuk, hogy valami rémes dolog történt ott, de hogy pontosan mi, azt nem, a sorozat alkotói úgy gondolták, mutatnak valami olyasmit, ami a sorozat nézőinek és a könyv rajongóinak is új lesz. Hát, sikerült.…..
Hétvégén lementek a Nagyszínpad (Nagy-Szín-Pad!) elődöntői, most szombaton jön a döntő. Nemsoká indul a Nagyon Balaton, aminek része a Strand (STRAND – Nagyon zene) fesztivál, a Balaton Sound és a B My Lake (B.my.Lake) is. Közben lesz a Volt (VOLT) fesztivál Sopronban, és az…..
koolkat 2015.05.26 16:20:13
@Coligny: Te jó Isten, hogy - sajnos - mennyire igazad van!
koolkat 2015.05.26 16:32:51
Továbbá a nemzetközi trendek közé tartozik, hogy MINDEN EU országban van rock és metal zenét sugárzó rádió, de televíziók is adnak ebben a műfajban műsorokat, pl. közvetítések: Rock Am Ring, Wacken, stb. (Utóbbi már a megrendezést megelőző évben 80 ezres sellout.) Itt, egy szintén még EU tagországban, egy teljes műfaj - különösen a hazai zenekarok - van totális elhallgatásban, mintha ez nem is létezne, CSAK MAGYARORSZÁGON NINCS rock és metalzenét játszó országos rádió. Sajnos erről részben a zenészek és a köztük uralkodó irigykedés, gyűlölködés is tehet, ki kell mondani, mert ez is az igazsághoz tartozik. Finnországban állami támogatást kap a metal, itt állami éppen-hogy-megtűrést, de nemsokára még tiltva is lesz, ha így haladunk. Akkor ki itt a diszkriminatív, liberáliskáim?
És hogy ne lenne rá igény? Csak tessék megnézni pl. Ossian vagy Road koncertfotókat, akik média támogatás NÉLKÜL óriási tömegeket képesek megmozgatni és igen ritka köreikben az ingyenes, "falunapos" (semmi bajom egyébként az ilyen rendezvényekkel) fellépés, mert értük a lenézett és "nemlétező" ezrek hajlandóak fizetni is, mégpedig nem keveset.
Szóval a férfiasság kivan ettől az undormány manipulációtól és szemforgatástól, ami itt folyik. Még szerencse, hogy páran átlátjuk és szerintem egyre többen lesznek, mert a szarról a parfümillat egy idő után bizony elillan.
A falon Hideg van, és kurva hideg, de hát ugye #winteriscoming, használnák a hashtaget a varjak, már ha nem lennének elfoglalva a birodalom védelmével, és egymás (virtuális) baszogatásával. Havas komolyan gondolta az északi expedíciót, és Tormundot is viszi magával, amivel…..
A Napi Gazdaság úgy tudja, hogy Jegyes-Tóth Kriszta távozik a köztévétől, a helyét pedig a HírTV-től lelépett Földi-Kovács Andrea fogja átvenni, mármint a helye alatt a közéleti beszélgetősműsorokat értem. Földi-Kovács két hete dolgozik hírolvasóként az M1-nél, úgyhogy…..
Farkasházy Tivadar a Borsban szólt be a Rádiókabaré új főszerkesztőjének, Fábry Sándornak, mert félti tőle a műsort, aminek 32 évig volt munkatársa. Gondolom, Fábrynak égető szüksége van a posztra, mert az MTVA-ban csak százmilliókat keres. Biztosan kőkemény politikai…..
A 80 milliárd forintból gazdálkodó közmédia véletlenül elfelejtette tájékoztatni a lakosságot arról, mekkora pofont kapott Paks2 az Európai Bizottság és az Euratom rosszallása miatt, aminek a tényét ráadásul Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős…..
Ismét a Petőfi Rádió reggeli műsorában mutatkozott be két új Petőfi tévés műsorvezető, csakúgy mint pár napja Tatár Csilla és Kerekes Péter, tegnap Fodor Imre és Rátonyi Kriszta tűnt fel, ma pedig újabb két új műsorvezető: Galán Angi és Jakab Márk.A fiatalokat megcélzó…..
Kérem szépen, most már tényleg nem kell torrentezni, csak fent maradni hajnal 3-ig, az HBO az új évadhoz kiadott újabb előzetes mellé bejelentette, hogy az ötödik évad minden epizódját egyszerre, egyidőben mutatja be 170 országban, köztük nálunk is. Mivel az amerikai premier…..
Egy hete túlestünk A Dal első adásán, most jöhetett a második 10-es adag. Múlt héten csak úgy kapkodtuk a fejünket a rengeteg baromság láttán, hallatán, most viszont csak egy lemondó vállrántásra futja. Egyszerűen rosszak a dalok, és ha ezeket sikerült 3-400-ból kiválasztani,…..
Múlt héten lement az első, számomra végtelenül unalmas és mesterkélt, rossz nótákkal, hamis előadókkal, ideges műsorvezetővel, két álságos, és üres frázisokat pufogtató zsűritaggal (Rákay + Csiszár) és állítólag egy jó dallal, legalábbis mi ezt írtuk a Passedről.…..
Február 2-án indul az RTL Magyarország napi közéleti háttérműsora, a Magyarul Balóval. Baló György 3 éves kihagyás után tér vissza a képernyőre. Vannak a klasszikus értelemben vett újságírói kérdések: ki, mit, mikor, hol, hogyan és miért? Azt gondolom, a híradókból meg…..
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
Bemutatták A Dal 2015 első tíz elődöntős produkcióját: Szécsi Saci és Böbe: Our Time (szerzők: az előadók és Fodor Máriusz) Tóth Vera: Gyémánt (Hrutka Róbert) Csemer Boggie: Wars For Nothing (Sebestyén Áron és Bori Sára Heléne), Bogi - Dallos-Nyers Boglárka: World of…..