Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geneva

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melyik európai uniós, nem posztszocialista országban tudjátok elképzelni, hogy a) egy demokratikus kormány belügyminisztere a szélsőjobboldal vezérével nyilvánosan vitatkozzon b) az egyik legjobb állami egyetemen, amelyet c) az ország legismertebb politikai elemzője vezényel,…..
Geneva 2012.02.18 19:11:15
Geneva 2012.02.18 19:32:09
@menőmano:
ezzel azt akarod mondani, hogy ha már egy jó nagyadag bűzölgő szarkupac kicsiny országunk egy jelentékeny szelete, akkor már miért nem üljünk bele mindannyian egy jó kis dagonyázásra?
szép :)
Geneva 2012.02.18 19:51:11
@menőmano:
áhhh egy igazi modoros urasággal állunk szemben.

a szarkupacot a jobbikra, az őket ajnározó náci csőcselékre illetve legnagyobb szavazóbázisát adó tekintélyelvű néptömegekre értettem. Adorno bácsi most fentről mosolyog, és büszke magára hogy milyen tökéletesen illeszkedik az elmélete a mai magyar rögvalósághoz.
channels.comKOMMENTÁREgyszer már azt hitte, eljött a történelem vége. Tévedett. Aztán búcsút intett a neokonzervatívoknak, s Obama mellett tette le voksát. Most a magyar politikával foglalkozik – jó szándékkal, de bizony felületesen.   Tulajdonképpen…..
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
A Cavalli párizsi üzletében nincs hiány vevőbőlA Budapest szó a nemzetközi luxushírek között ritkább, mint... Szóval ritka. Kár, hogy a legutóbbi kifejezetten rossz hírekkel szolgál: Budapest ugyanis ezúttal a bezáró Roberto Cavalli üzlettel került a luxushírek közé.A…..
Az Origo által szépen feldolgozott WikiLeaks anyagban van egy kifejezetten érdekes, a kávéházi sztorizáson messze túlmutató mondat. Orbán Viktor az amerikai nagykövetség munkatársaival folytatott beszélgetés során pártja egyik vezető politikusának hibájaként rótta fel, hogy…..
Egyre több az egyházi iskola Magyarországon. Az elmúlt 4-5 évben megduplázódott a számuk, és 2011-re arányuk eléri az összes intézmény 10%-át. Mivel jogosultak olyan költségvetési támogatásra, amelyre az önkormányzatok nem, ez is motiválja a helyi testületeket, hogy…..
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
A Magyar Fiatalok Európáért szervezésében a tavaszi félév során egy szakpolitikai előadássorozat kerül megrendezésre, melynek első előadására ezennel tisztelettel meghívunk minden érdeklődőt.Az első meghívott előadó: Fodor István, a Bölcsek Tanácsának tagjaaz Ericsson…..
Henry Rollins - Spoken Word @ A38 2010.02.07. Valahol Kaliforniában, pontosabban a Sonoma Egyetemen, idén nyáron végzett egy évfolyamnyi mázlista. A diplomaosztójukon ugyanis a bal fülkagylón be-, majd minden élettani hatás kifejtése nélkül a jobb hallójáraton kiáramló,…..
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
Geneva 2009.12.29 21:53:04
NaTi küldte nekünk a következő történetet, amely egy komment innen.Az állandó elutasításban az a legrosszabb, amikor nem tudjuk az okokat.45 évesen keresgélem az állást gyakorlatilag minden formában, irott és digitális média segítségével, ajánlom önmagam cégek HR osztályán…..
Geneva 2009.05.24 15:21:44
@mukkelek:
Lehet, hogy a magyarországi viszonyok között ez abszurdnak tűnik, de a világ fejlettebbik részén a HR-eseknek nem is szabad az életkorra rákérdezni.
Lorenzo Lamas, Deborah Gibson, levegőből repülőt foggal lehalászó illetve Golden Gate-hidat kettéharapó óriáscápa, és akkor még az óriáspolipról nem is beszéltünk. Elmehet a Terminátor4 a picsába. ..
 Tanulságos beszélgetést közölt a hétvégi Népszabadság Kertesi Gábor közgazdásszal, az Oktatási és Gyermekesély Kerekasztal tagjával. Kertesit gyakran lehet hallani balliberális médiumokban, legfőbb témája az iskolai szegregáció, most is e témában tett egy kört.Ha…..
Geneva 2009.05.12 02:13:23
@Scaramella va alla guerra:
"ha a koszos cigányt meg a elvadult prolit felhúzzuk a szintünkre. Másfelől a mi szempontunkból anyagi ( p.l. különórák ) és nem anyagi kár"
Nem hinném, hogy azért mert valaki szegény ilyen jelzőket érdemelne. Ez elég durva csúsztatás.
Javasolnám, hogy tanulmányozd Adorno "Authoritarian personality" elméletét. Meglepődnél, hogy mennyi hasonlóság van közted és a nagy szociálpszichológus embertípusa között. Hitler egy egész birodalmat épített az ilyen sértett ls ostoba kispolgárokra.
Geneva 2009.05.12 12:25:45
@Scaramella va alla guerra:
"A kispolgárnak lehetőséget kell biztosítani a társadalmi előrejutásra.
Tekintettel arra, hogy nem voltunk az msz(m)p tagjai, men spannolunk kommunistákkal, stb., esélyem sem volt "nagypolgárrá" válni. "

Azért vicces, hogy egyrészt panaszkodsz, hogy bizonyos csoportok miatt nem tudtál feljebb jutni a társi hierarchiában, másrészt simán te is elzárnád az utat az nálad alacsonyabban lévők előtt. Na ilyen amikor egy tásadalom igazán zárt. A nagy többség marad a seggén és aki teheti kihasználja az oktatást mint egy egyetlen mobilitási csatornát. De azért nehogymá mások is használják.
Geneva 2009.05.12 20:51:10
@Scaramella va alla guerra:
Nem vagyok kutato csak jartam egyetemre es ott ragadt is ram valami. Egyebkent a szuleim munkas emberek voltak es nem a legjobb kornyeken laktunk Bp-en. De egesz eletemben a kozeposztalybeli rohadekokkal kuzdottem akiknek csipte az orrat, hogy mit akar itt ez a feltorekvo kis proligyerek. Szoval tudom mit beszelek. Ez egy rendies zart tarsadalom. Aki ki akar ugrani az 5 szor annyit kell, hogy teljesitsen mert ekik feltik a segguket azok lenyomjak.