Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apádfüle

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jacint blogja A "hülye"... 2011.05.31 10:02:00
A publikumnak azonban cseppnyi affinitása sincs az érzékeny játékvezetői lélekhez. Amikor megjelentünk a kijáratnál, a Fradi- és az Újpest-tábor addig és azóta sem látott egységben zúgta: "Há-rom hülye! Há-rom hülye! (Tejfalussy Béla: Magyar Hokisztori, 83. oldal) Igen,…..
Olvasom a Neten, hogy az EU be akarja tiltatni a Négynapos Ünnepeket. Merthogy a szombati munkanap fizetési és elszámolási problémát okoz. A mi kis szociális minisztériumunk meg fenékre illesztett nyelvvel máris rendeletet tervez, ahelyett, hogy jól elküldené őket a…..
bloggy most 2009.05.10 21:51:00
Hú, ez tényleg FCK.Kis feleségem elment a barátnőjéhez, a gyerekek meg már alszanak, így hát eljött az idő a blog beindítására. Persze sejtem, hogy úgyse lesz időm ezt írni, de ha mégis, akkor.Közben elnyomtam a wcben 2 hangyát, amit a karmikus terhek miatt sem szívesen teszek,…..
Jacint blogja Apa, mint pesztra 2009.05.07 19:57:00
Szombaton úgy hozta az "élet", hogy kettesben töltöttem a délelőttöt a Kiccsajjal. A Zasszonynak sürgős serpenyő-lecserélhetnékje támadt. Ilyen esetekben kétféle megoldást szoktunk alkalmazni. Alapesetben elmegyünk mindannyian vásárolni. Ez egy darabig érdekes, csak…..