Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gibson

6 bejegyzést írt és 3929 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pontosabban a Vámpírkrónikákból, Lestat vámpír sztorijából, de úgyis mindenki a Tom Cruise-Brad Pitt-filmből ismeri Anne Rice legendás vérszívóját (a punkrock fanok meg pláne, a film egyik előzetesének a Dad Religion Infected című nótája volt a zenéje). A sorozat azért…..
gibson 2016.11.28 09:36:39
Szegény Poppy Harlow, egyik pillanatban még teljesen jó állapotban van, el tud köszönni Becky Andersontól, aztán amikor be kellett olvasnia valamilyen statisztikát, akkor elcsuklik a hangja, a végsőkig próbálja folytatni, de nem megy. Pár perccel később került vissza adásba,…..
gibson 2015.12.28 21:05:55
És ez nem panasz, hanem dicséret, ennyire jó Marvel-előzetest én még nem láttam, illetve olyat, ami ennyire felkeltette volna az érdeklődésemet egy képregénysorozat iránt. November 20-án jön a Netflix második Marvel-szériája, és ugye már leforgatták a Daredevil második…..
1975. szeptember 19-én sugározta először a brit BBC2 tévécsatorna Fawlty Towers címmel a Waczak Szállót, főszerepben az angol humor nagyágyújával, John Cleese-zel. A „angol riviérán", egy devonshire-i városban, Torquayben lévő hotel mindennapjairól szóló szériát ő maga…..
gibson 2015.09.20 01:50:04
@Advanced Flight: csak így olvasva is hangosan felröhögtem :D Zseniális jelenet!
Az Andrássy út városunk egyik jelképe, egyik végén egy forgalmas csomóponttal a másikon pedig a Hősök terével, mégis, nem találhattunk rajta burgerezőt na jó, de, ott a Ring, bár az más kategória. Idáig, mert most egy másik csomópontján, az Oktogonnál megnyílt a Bamba Marha Burger Bar, nem is…..
gibson 2015.08.27 12:37:30
@kormosgergo: egészen konkrétan egy durva csúsztatásról van itt szó, igen :)
Lassan Trónok harca-napot tarthatunk, annyira pörög ma a Westeros-kontent: most épp attól őrül meg a fél világ, hogy az HBO a nagy sikerre való tekintettel több, mint 7 évadot akar az eddigi öt G.R.R. Martin-regényfolyamhoz egyre kevésbé kötődő, közönségkedvenc…..
gibson 2015.03.13 20:17:52
@-Szűcs Gyula-: miért kellene a meg nem jelent könyvekből szemezgetni? Az első négy évad úgy volt, hogy az első három könyvet dolgozza fel (az utolsót kettészedve két évadra). Ha ehhez tartották volna magukat, a most következő ötödik évad feldolgozhatná a negyedik könyvet, és az ötödik-hatodik simán szólhatott volna a hatodik könyvről. Jövőre megjelenik a hetedik, azt akkor három év múlva kellett volna elővenniük, és négy év múlva még az is lehet, hogy megjelent volna a befejező kötet is.
Ehelyett a negyedik könyv (szinte) felét elintézték két tízperces snittben az utolsó részekben, és a most következő évadra már ahhoz is hozzányúltak, ami még meg sem jelent írásban. Teljesen érthetetlen. És baromi idegesítő is szvsz.
gibson 2015.03.14 11:43:12
@capacete: hát ez erősen szubjektív dolog azért. Én személy szerint nagyon szerettem a negyedik könyvet is, az ötödiket viszont egyenesen imádtam :)
Néhány poszttal korábban volt szó a Facebookon példátlan intenzitással hirdető kedvezményes Oakley-webáruházról. Egységesen 85%-os kedvezménnyel hirdetnek rengeteg Oakley-típust, és már ott nagyon büdös a dolog, hogy minden modelljük 49 993 forintról van leárazva 7500-ra,…..
gibson 2014.10.01 20:59:58
@sznomen: Optic World
Geekblog The Battery 2014.03.11 10:00:00
A világnak úgy van szüksége még egy zombifilmre, mint zombinak a salátára. Rég tele a tököm a vagányság és furfangosság bullshit-maszkjában ágáló filmesek utóbbi évekbeli kínos erőlködéseivel, hogy Romero örökségét hollywoodi módra rövid, hangzatos szlogenekkel…..
gibson 2014.03.16 19:30:54
@stargatelost:

SPOILER

ugyanígy éreztem én is. odáig baromi élvezetes volt, kellemes zene, jópofa jelenetek, szép tájak, de onnantól kezdve egy nyomasztó, klausztrofóbiás szar lett, ráadásul tele érthetetlen dolgokkal. kíváncsi lettem volna, Mickey hogy ugrik át 50 zombin, miért nem vitt magával fegyvert, ha már kint volt, miért nem csalta el őket, kulcs nélkül, megharapva minek ugrott vissza (és HOGY!!! ugrott be 50 zombin keresztül), Ben miért nem szúrkált ki az autó ablakán a nyilakkal, stb.
a legutolsó jelenet némileg kárpótolt, de összeségében az a majdnem húsz perc nagyon lehúzta nálam az élményt. plusz Mickey karaktere is kurvára irritáló volt

SPOILER
Tegnap éjjel, nem sokkal fél tíz után egyre több kommentelő jelezte, hogy valami nem stimmel a valovilag.hu oldallal: a villából nincs közvetítés, és amikor az egyik összefoglaló videót elindítják, ez az ablak ugrik fel: A kép profi munka, a színvilága, a szövege, a képek…..
Egyes emberek szerint az utasszállító gépek kondenzcsíkjai (contrail) nem közönséges kondenzcsíkok, hanem kémiai (chemical) anyagokkal permeteznek minket. Szerintem abszolút igazuk van, végülis körülbelül minden percben felszáll a világon valahol nem is egy repülőgép, és 7…..
Geekblog Open Grave 2013.12.09 08:00:00
A horrorfilmek remake-folytatás-prequel sújtotta univerzumában nem vagyunk elkényeztetve friss ötletekkel, így általában megelégszünk annyival, ha az elénk kerülő mű legalább saját szabályaihoz ragaszkodik, választott rendszerén belül működőképes, nem mond ellent önnön…..
gibson 2014.01.11 23:36:03
@Werewolfrulez:

---SPOILER---
Az a jegyzet nem maradt ott beletaposva a földbe a hullák közé? Na nem, mintha sokat számítana a végkifejlet szempontjából. Btw., nekem is az "Activity!!!" volt az első gondolatom ott a hűtőnél :)
---SPOILER---
Ha Neil Gaiman az osztálytársam lett volna általánosban, valószínűleg vagy azonnal összehaverkodunk, vagy utáltuk volna egymást. Könyvmoly voltam én is, abból a kínos fajtából, aki a focimeccsek és bunyók zajait száz méterről, egy fa alatt olvasgatva szerette hallgatni, és akit…..
gibson 2013.07.04 11:41:56
@Elmeboy: végre valaki! Én ugyanígy vagyok vele. Sok könyvét elkezdtem, de egyiknek sem jutottam túl a negyedénél. Kivéve a Coraline-t, de azt is csak a rövidsége miatt bírtam, a felétől kicsit ellaposodott.
Pedig a témái, a stílusa, a fantasy vegyítése a hétköznapi világgal, mind közel állnak hozzám, a Sandmant pedig imádom.
gibson 2013.11.09 23:07:39
@Rusznyák Csaba: kicsit megkésve bár, de jelentem: elolvastam, és ez most tényleg jó volt. Ez a hossz az, amit egy ilyen sztori elbír szerintem, két nyári este alatt kiolvastam, és baromira élveztem, elejétől a végéig. Köszi neked is, meg Andrásnak, a posztírónak is.
Mindig is érdekelt, hogy egy nőt mi visz rá arra, hogy a bugyiját egy zenészemberhez vágja. Eleve nem értem az egész hajigálás logisztikáját, mármint hogy ahhoz, hogy mondjuk Chad Kroeger, a Nickelback énekes-gitárosának a fejéhez hozzávághassunk egy uszkve 2 grammos, kék…..
Geekblog Gravitáció 2013.09.27 13:25:59
Erre találták ki az IMAXot. És a 3D-t. Erre találták ki a speciális effektusokat. Alfonso Cuarón katasztrófa-thrillere az év legizgalmasabb filmje, pillanatnyi üresjárat nélküli, az érzékszerveket totális ejakulációba hajszoló adrenalinexpressz, olyan tökéletes műgonddal…..
gibson 2013.10.14 10:40:24
@walter white:

"Ha valaha lesz Neuromancer film, azt Cuarón-nak kell rendeznie." - uhh, erre a gondolatra picit nekem fel is állt.
Bármennyire is drasztikus az iOS új dizájnja és felületei, szerintem egészen pontosan érzik, hogy merre érdemes menni ezen a téren. Bár 2012 jelszava a flat design volt, és svájci-német funkcionalista iskola is megjelent korábban már a Microsoft-féle Metro UI-jal, az Apple igyekezett…..
Van abban valami lenyűgöző, hogy ha valaki annyira jó abban, amit csinál, mint Slash. Itt van a pali lassan 48 évesen, túl olyan mennyiségű alkohol és drog elfogyasztásán, ami egy közepes méretű internetes újság szerkesztőségét simán kinyírná, de a kétórás buli végén pont…..
Nekem is időbe tellett, mire megértettem, de a következő van. Maradt az Index.hu úgy, ahogy volt, de ha jobbra, a "2"-esre kattintunk, akkor megkapjuk a Blog.hu címoldalát indexes köntösben.  Ha jól értem, annyiról van szó, hogy a kiemelt blog.hu-s posztok ezentúl index domain…..
Ma nem mérünk kivédhetetlen csapást a GDP-re. A Raptus igazából nem játék, inkább kicsit interaktív mozi, klikkelésen kívül talán egyszer kell benne csinálni mást. Engem elsőre a zenéje ragadott meg, ahogy a villámfények alatt brutál jó gitárakkordok szóltak. Aztán…..
Az ötödik évadát három hete kezdő Sons of Anarchy harmadik idei epizódja mérföldkő volt a sorozat történetében, és nemcsak azért, mert jóelőre lehetett tudni, hogy egy fontos szereplőt kiírnak a történetből, hanem Jax sorsának alakulása miatt is. Charlie Hunnamot a múltban…..
A Centrum Parkolási Kft. volt vezérigazgatójának autóját ismét a szabálytalan parkolás közben kapták le, ezúttal az Operaház előtt. Fürst Györgyöt - aki saját magát számos esetben parkolási szakemberként definiálta - bizonyos értesülések szerint már hatszor bűntették meg…..
A mai ajánlatunk pofonegyszerű öldöklés Nitrome-módra elkészítve, egy csipetnyi görög mitológiával. A Double Edged nézne ki így egy étlapon, ami tulajdonképpen másról sem szól, minthogy megyünk előre, és ütjük az ellenfelet, időnként megküzdve pár boss-szal (például az…..
Bár a bemutatkozó posztomban azt ígértem nektek, hogy csak olyan játékokról fogok írni, amiket élvezettel játszottam végig, sajnos hamar rá kellett jöjjek, hogy ez hosszú távon nem fenntartható állapot. Egyrészt időm sincs sok mostanában játszani, de ami még rosszabb, jó…..
  Emlékszik még valaki az Asteroids-ra, illetve hasonszőrű társaira? Ha mást nem, a játéktermekből ismerős lehet a levegőben/űrben körbe-körbe pörgő főhős, akit folyamatosan meg akarnak gyilkolni a szuicid hajlamú ellenfelek. Nem tudom, április óta miért nem futottam bele…..
gibson 2012.06.01 23:25:55
@TH: ennél egy fokkal még jobb a "kivittem" :)
Sokan, sokszor kérdezitek (joggal), hogy miért nincsenek gyakrabban igazán tuti játékok. Ebben a mostani, kissé hosszúra nyúlt bejegyzésben szeretném bemutatni, hogy miért. Az egész onnan indult, hogy rábukkantam a Hitstick sorozatra (első, második, harmadik rész). Mivel annak…..
gibson 2012.05.23 21:15:40
@Kappa: játékot találni pofonegyszerű, posztot írni róluk, na az az, ami nehéz :)