Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Utcamacska

57 bejegyzést írt és 663 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az otthonszülés új szabályozását Steinberger Attila, az Egészségügyi Minisztérium Kodifikációs Főosztályának vezetője ismertette a sajtóval. Steinberger a sajtótájékoztatón elmondta: „Magyarországon egyre több ember ért egyet azzal, hogy a szülés és a születés…..
Idén 07. hónap 02-04-ig tartott a Győrkőc fesztivál. Az ország legnagyobb gyermekeknek szóló bulija. Idén immár második alkalommal buliztam végig. Hogy miért csak most írok róla?  Na figyelj! Egyszerűen nehezemre esett volna azon frissiben mellényzsebbe tűrni a…..
A tegnap délután megszellőztetett kormányzati akciótervben egyebek mellett az is olvasható, hogy az egyszerűsített alkalmi munkavállalás szabályainál visszatérnek a régire és hozzálátnak új szabályok kidolgozásához. A rendezvényszakma egészét tekintve azért kiemelt…..
A kék norvég megérkezett, nyugdíjazta a Pannon márkát, és helyette a nemzetközi Telenort adta nekünk. Szerintük jó az, ha a norvégok tapasztalataira is építhetünk, mert így legalább megtaláljuk a családot a Szabadság téren héderező hippik között. Vagy valami ilyesmi a…..
event.blog.hu Hiúságok Vására 2010.05.11 14:00:00
Íme egy újabb rendezvényvideó, amely a WestEnd City Center parkolóházában (!!!) megrendezett női életmód kiállításon készült. A szervezők a kiállítás kedvéért a B parkolószintjén 8000 nm szőnyeget fektettek le és 3500 nm felépítményt installáltak, ahol több mint 200…..
 Ismét itthon!A kremsi kiállításon voltam.Most pakoltam ki a böröndből és ha hiszitek, ha nem azt várom, hogy újra kezdődjön a Győzike Show...én szeretem nézni! Jól elszórakozom rajta! Kikapcsol a sok hétvégi baromság után...és amúgy meg az "avatart" nem…..
Utcamacska 2010.04.14 10:36:50
Noss kéremm!Akor nemm kell ezenn kúrva blógját…..
Utcamacska 2010.04.01 11:29:50
Karácsonykor az (okos) ember néha ikább nem szól vissza. Vannak olyan tárgyalási helyzetek, amikor egy mosoly és a bölcs hallgatás ér a legtöbbet. Na most én meg ezzel kívánnék Boldog Karácsonyt! Vannak helyzetek, amikor nem kell visszaszólni. Amikor a stressztől…..
Utcamacska 2009.12.24 13:37:27
Utcamacska 2009.12.24 14:47:37
Utcamacska 2010.03.10 20:24:29
Lara baba egy éves lett!!!!!:)A hugi szemefénye ma ünnepli első szülinapját!!!!! EgyévesEgyéves lettél. Kicsi gödrös kezed arcomra teszed kedvesen, ha hozzád beszélek, tündérmosollyal porcelánarcodon megpihensz egy percet. Egyetlen gyertyádat még elfújni nem, csak csodálni…..
 A pornósok néha tényleg elmebetegek.Amikor Christina Bella beállított az erotika kiállításra a hétvégén, egy mini főző lappal és egy rakat fakanállal, lábossal azt hittük, hogy rosszul látunk. Némán néztük, amíg egy asztalra felpakol, és utána elkiáltja magát,…..
Nem kell hozzá tudományos fokozat, hogy megállapítsuk, finn rokonaink nem az Urál lábánál fejlesztették ki a szaunázás évezredes kultúráját, mert akkor talán ránk is ragadt volna belőle valami. A wellness térhódításával most gyorstalpalón próbáljuk behozni lemaradásunkat,…..
Subba Hülye videó: Hókotró 2010.01.23 02:07:00
Amennyiben láttad már valahol az alábbi videót nézz ki az ablakon, és csinálj valami hasznosat - már biztosan EZERREL SZOMBAT VAN! Mindenki másnak: egy borzasztó precíz, és értelmetlen hólapátolás egy parkolóból.    ..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Utcamacska 2010.01.21 10:46:32
@Magnat: Nem a legjobb -a legnézettebb. Azért, amit fentebb írtam. Ami nézett, az nem biztos, hogy jó. Egy gyönyörű, a beton sarkába sajradó kis ibolyaszálat télvíz idején sokan megcsodálnak, de nem áll meg érte senki, bár a legtöbben csodálják őt. Viszont a jó kis szaftos, véres tömegbaleset körül sokadalom gyűlik össze - akár az ibolyaszálat is letaposva. Az érték kézenfekvő, hogy az ibolyaszál. Az érdekes a tömegbaleset. A kettő nem kell, hogy fedésben legyen egymással.
 ..
Utcamacska 2010.01.10 12:48:38
Alkudozás – van, akinek már a szótól is hideg veríték csorog a gerincén. Mások csillogó szemmel, lázban égve vetik magukat az alkuba. Legyen az egyiptomi bazár, magyar bolhapiac, vagy éppen egy bizományi kereskedést folytató üzlet, az alkunak vannak szabályai és tuti…..
10 dolog, amit ne tegyél egy megbeszélésen :)      ..
Utcamacska 2009.12.05 19:51:46
@Bambano: Tudod, ha ezt az évvégi hajrát túlélem, akkor ezt is túl fogom :) amúgy írok olyan jól, hogy visszaszerezzem az olvasókat ;) ezt tudom. Nagyképű, csúnya utcamacska ...
Utcamacska 2009.12.24 13:24:28
:)