Regisztráció Blogot indítok
Adatok
carstep

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lényeg Mi a baj a Balatonnal? 2021.09.02 16:21:45
Már régóta ki akartam írni magamból a Balatonnal, azaz a balatoni turizmussal kapcsolatos gondolataimat. Nehéz persze egy komplett elemzést sűríteni egy néhány száz szavas blogposztba, de azért igyekszem egyszerre tömör és mégis lényeges helyzetelemzést adni.  A Balaton valahogy minden magyarnak…..
carstep 2021.09.03 16:43:41
@LucMandelor: szerintem jelenleg kb.: 35%-al drágább HR-ben minden, mint 3 évvel ezelőtt forintban mérve
1. rész: A 10 legkreatívabb posztapokaliptikus film 2. rész: 10 zombifilm, amit látnod kell 3. rész: 10 (nem is annyira) posztapokaliptikus film, amit látnod kell 4. rész: 10 B- és Zs-film, amit látnod kell 5. rész: 10 posztapokaliptikus film, amit látnod kell majd Elérkeztünk az…..
  Kontroll reloaded     A DVD kitűnő találmány. Valaha egy öt évvel korábban bemutatott film már Csipkerózsika álmát aludta, és legfeljebb arra várthatott, hogy egy-egy másod- vagy harmadosztályú kereskedelmi vagy kábeltévé csókja egyetlen adás erejéig felébreszti,…..
Meglehetősen eredeti írással jelentkezett Peky, még csak azt sem állítom, hogy mindenben egyetértenék a leírtakkal, no de nem ez az első eset, és még csak nem is az utolsó. Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
Az összefogás tök jó dolog. Én is össze szoktam fogni a zoknikat, úgy rakom el őket, összefogom az újságot is, hogy ne essen szét. De azért napi 24 órában ezt csinálni szükségtelen és felettébb mulatságos dolog lenne. Az összefogás pontosan akkor érték ha van mögötte…..
Filmdroid Sci-fi filmek 2012-ben 2011.12.16 23:00:00
Jövőre sem maradunk űrlények nélkül, Taylor Kitsch a nyílt vízen próbálkozik leamortizálni a földönkívüli gépeket, de visszatérnek a nácik is. Újra a mozikba kerül a Baljós árnyak, méghozzá 3D-ben, Colin Farrell Arnold Schwarzenegger nyomdokaiba lép és a Wachowski tesók is…..
carstep 2011.12.18 12:09:19
Egy általunk ismeretlen huncut német ember készítette ezt a felvételt egy apró repülő fedélzetéről. Fókuszban a Nyugat-Balaton, Keszthelyi-öböl - egy-egy pillanatra ellátni keletre is. Azért Tihanyig sajnos nem. De itt van helyette Szigliget, Badacsony, Keszthely, Fenékpuszta. A…..
carstep 2011.09.02 11:06:11
@Tom és Jerry fan: azért a magyarok sem fogják vissza magukat, ők is ugyanolyan hangosak itthon és külföldön, mint mindenki más
Oké, termékfrissítés volt, új MacBook Airek és Mac minik, ráadásul új operációs rendszer, őszintén kész csoda lenne, ha július nem lenne egy igen-igen jó hónap a Mac-eladások tekintetében. Még akkor is, ha július 20-án, 11 nappal a hónap vége előtt dobták piacra a cuccokat.…..
Az első generáció még nem aratott osztatlan sikert, ami érthető: senki, egyebek közt én sem értettem, hogy mire jó egy vékony laptop. Egy hordozható gép legyen kicsi, meg könnyű, a vékonyság viszont csak öncélú, igaz, nagyon látványos majomkodásnak tűnt. Nem is nagyon…..
carstep 2011.06.22 12:29:59
@version: én is air-en dolgozom, nekem teljesen megfelelő a teljesítménye, pláne hogy a nagy gépen sem lehet gyorsabban gépelni, mint az air-n, a többi fejlesztési paraméter meg elhanyagolható :)

az FF tökéletes szerintem, nekem épp ma csinálta a Chrome, hogy nem lehetett navigálni egy weboldalon, ami még az előző verzióban tökéletesen ment (4 napja) :) úgyhogy visszatértem FF-re
PTinfo A mozgólépcső menetrendje 2011.03.22 07:45:00
A mozgólépcsőkkel kapcsolatban régi szállóige internetes fórumokon, hogy azok közlekedési rendjét még a metróépítéssel együtt határozták meg, és bár azóta az utasforgalom térben és időben egyaránt változott, a mozgólépcsők menetrendje már-már fizikai…..
 Az io9 készített egy összeállítást a valaha volt tíz legmenőbb űrhajóról, ami scifikben szrepelt. Nézzük a listát, a kommentekben meg lehet vitatkozni, hogy melyik maradt ki és melyik került érdemtelenül előkelő helyre. A másik kérdés, hányat ismertek a felsorolt…..
 A következő bejegyzést főként azoknak szánom, akik  gyakorló szülők, vagy gyermek vállalását fontolgatják. Az utóbbi időben egyre több olyan LEGO-t hirdetnek,  melyek burkoltan vagy nem burkoltan agresszivitásra sarkalnak és mentesek a kreativitástól.Mivel nem…..
carstep 2011.01.25 08:01:05
Hat hasznaljatok modern Lego-t, Minecraftnak / minecraft.net / hivjak es szamitogepen lehet jatszani vele :). En nagyon sokaig kek piros "teglakkal" jatszottam, ahhoz kellett am kreativitas.

cs.
Bevallom, szeretem nézni az NCIS-t. Egy bizonyos nagy kereskedelmi televízión. Kettő van, és nem mondom meg, melyiken megy. Nem az RTL Klubon. Többet nem segíthetek.  Feltűnt, hogy valami elképesztő mennyiségű reklámot adtak le a mai epizód alatt. Ilyenkor a törvénytisztelő…..
A Ponte.hu pár hónapja indította el a SmartCity iphone-os verzióját. A SmartCity egy Budapestre készült útvonaltervező alkalmazás. Nagyjából azt tudja, amit egy átlag navigációs szoftver, csak épp nem az autósoknak, hanem a tömegközlekedőknek segít megtervezni, hogy milyen…..
carstep 2010.10.13 20:39:33
@charlie: hat nem tudom mit programoznak a BKV-nal, de olyan bena utvonalkeresot meg nem lattam, mint amilyet ok fabrikaltak. Csufosan elbukott nalam, egyetlen tervezest sem tudtam rajta kivitelezni pedig iszonyatosan sokat szoszoltem vele. Ugyhogy visszamentem a regire, az legalabb mukodott.

ja kuldtem nekik bugreportot, de persze az volt a valasz, hogy nem jol hasznalom, de azt mar nem irtak le, mit rontottam el. MIndensetre egy hatalmas nagy dislike a BKV uj utvonaltervezojere es programozoira

udv
Sanyi
from: újságíró to: olvasószerkesztő date: 2010.09.01. subject: ebook-reader ekönyv-olvasó vagy ekönyvolvasó? mindenki kötőjellel írja, de egy olvasó szerint hülyeség Attól függ, hogyan írjuk az e + könyvet. Ha e-book, akkor e-book olvasó, mint az e-mail…..
carstep 2010.09.03 11:19:14
@Kérdezz: én a `í`-t az Internet, mint fogalomhoz kötöm, mintsem `e`, mint elektronikus, tehát kevésbé értem az e-hez való ragaszkodást, pláne ha az angolban is e-ként ejtjük az electric-t (kérdésem ezt hogyan írjuk :) )
carstep 2010.09.03 12:03:13
@don B: egy éves ottlétem alatt 1x sem halottam i-vel, de ez legyen az én bajom :)
Oly sok viszály után az áprilisi premier óta talán most először lehet azt olvasni az Apple online boltjában az iPadek listázása mellett, hogy free shipping 24 órán belül szállítják. A közelmúltig hét-tíznapos várakozási idővel kellett számolni, ami aztán…..
Mielőtt a jótékony feledés homálya nyelné el az előző évezredet, emlékezzünk meg utolsó évtizedének SF terméséről. Olyan filmek kerülnek most terítékre, amik valamilyen szempontból meghatározták ezt a dekádot. Fellebezésnek helye van, reklamációt elfogadunk. A legjobb…..
carstep 2010.08.15 15:53:36
@skaven: b+ Matrix miota 90' evek?
carstep 2010.08.15 15:54:45
@skaven: en nem emlexem, hogy '99-ben itthon jatszottak volna, bar lehet tevedek
Mielőtt a jótékony feledés homálya nyelné el az előző évezredet, emlékezzünk meg utolsó évtizedének SF terméséről. Olyan filmek kerülnek most terítékre, amik valamilyen szempontból meghatározták ezt a dekádot. Fellebezésnek helye van, reklamációt elfogadunk. A második…..
Megvolt a két elődöntő, kedves olvasóink szavaztak ezerrel, és kialakították a döntő mezőnyét, amibe öt jónőt juttattam be, tessék szépen közülük kiválasztani az űbercsajt, a kőkeménységet és jónőséget megfelelő arányban megtestesítő szuperamazont. Szavazni vasárnap…..
Tegnap megvolt az első forduló (szavazni még ott is lehet a vb-döntő utolsó percéig), itt meg jön menten a második, mert nem akarom, hogy a népharag elemésszen. Olyan sok jó tipp jött az újabb tíz főből álló amazonadagra, hogy ihaj, ki is maradt még így is három-négy hölgy,…..
Amikor nem kizárólag ExtJS komponensekkel foglalkozunk, hanem HTML szinten mozgunk (mondjuk komponens készítése végett), akkor hasznosak tudnak lenni az úgynevezett Pseudo-classes kiválasztók. A :valami formájú kiválasztók. :) pl. div:first Ext-ben (ExtJS-ben, és Core-ban egyaránt)…..
Mint a számtalan beszámolóból már mindenki tudja, az Origo Zrt. több fronton is erősödni kíván 2010-ben. Kezdve az Origo induló blogszolgáltatásával (Postr ejtsd: poszter). Amiről előzetesen csak annyit, hogy egy inkább a Tumblr-re hajazó közösségi szájtról van szó, ami…..
Nyilván az olvasók többsége tudja, hogy hogyan kell helyesen beszúrni egy html sablonba egyetlen sornyi iframe-et, de biztos vannak olyanok is, akiknek ez nehézséget okoz.A Facebook új "Like" buttonja azért jó, mert ha blogunk olvasói erre a gombra kattintanak, ennek a postnak a…..
Az adott márka PR-gépezetének ugyanis kutya kötelessége és jól felfogott üzleti érdeke azonnal reagálni minden – a konkurencia felől érkező negatív – impulzusra. A világ két nagyon erős és komoly prémium-gyártója közül pedig egyik sem engedhet a…..
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves ismerősnek és ismeretlennek, akit jó sorsa erre az oldalra vezérelt! :)..