Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bundás kenyér

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számtalan település került iszonyú nehéz helyzetbe az árvíz, belvíz, lezúduló esővíz miatt. Mind eszközökben, mind emberi erőben hiány mutatkozik, az emberek átfázva, átfagyva éjjel-nappal dolgoznak a gátakon, hogy mentsék, ami menthető. Minden elismerésem azoknak, akik ezt…..
Ti mit csináltatok 2007.december 20-án? .... Nos, amíg a köznép bejglit sütött és/vagy ajándékot vásárolt, Gyurcsányék adtak pár közpénzmilliárdot a Mazsihisznak és a Mazsöknek. Egy csontváz a szekrényből ... nem az első, és nem is az utolsó: Ezen a napon kötött a…..
Kóczián Péter A közös zakó 2010.04.17 17:30:58
 A Jobbik kapcsán a megértés a fontos és nem az elhatárolódás. Mindenki jobban tenné, ha komolyan elolvasná a Jobbik programját, s elgondolkodna azon, mitől olyan népszerűek. Vitathatatlan, hogy cigányellenes és rendpárti, a demokratikus rendet bizonyos elemeiben – főleg…..
bundás kenyér 2010.04.18 23:16:36
Az ország keleti felében csaknem kétszer annyian szavaztak a Jobbikra, mint a Dunántúlon. Ez a hét megye lehet a kulcsa a Jobbik-rejtélynek. Ahogy várható volt, a Jobbik 16%-a sokkal nagyobb figyelmet kapott a nemzetközi sajtóban, mint a Fidesz 52%-os győzelme. Külföldi…..
Kitörők - interjú tizenöt cigány értelmiségivel riporter, előszó: Szále László Kornétás, 2009 Vajon vakmerő remény-e hinni a magyar cigányság kollektív fölemelkedésében? Erre a kérdésre választ keresve tizenöt cigány értelmiségivel készített interjút a szerző, akik…..
Mai posztunkban az elmúlt három évtized azon slágergyanús témáját járjuk körül egy kicsit, amely lassanként olyan médiastátuszra tett szert, mint egykoron a labdarúgás, az államháztartási reform, vagy a különféle fogyókúrás topikok: tényleg mindenki ért hozzá, de…..
Vastagbőr Provokáció? 2010.03.18 09:21:00
No, ez a március 15. nem jött be, pedig igyekeztünk a lehető legközelebb "ünnepelni" a Jobbikhoz, a lehető legmegfelelőbb időpontban, hogy a kedves jobbikos honfitársaink még odaérjenek a saját rendezvényükre. Nem jött be, nem lett balhé. Nézzük, mi van még a…..
Nagy para nincs, kis piti ügy: magyar holokauszt áldozatai egy megyei bíróságon Amerikában beperelték a MÁV-ot 1 milliárd 240 millió dollárra, mert a társaság a II. világháború alatt szerelvényeket biztosított a zsidók deportálásához. Ezzel hamar meg is lett a február…..
Mandiner blog MÁV menni Csikágó? 2010.02.11 12:01:00
  Még mindig nem hiszem el, hogy ez igaz, és újra meg újra várom, hogy jöjjön a cáfolat, de nem. Hát brávó. Ez nagy dobás volt. Sok mindenki okozott kárt a magyar zsidóságnak 1990 óta, minden létező oldal, vallás és politikai párt színeiben, de annyit egyetlen…..
Mandiner blog Nyúl-e a Jobbik? 2010.02.02 17:41:00
  Felhívtam Novák Elődöt, a Jobbik sajtófőnökét, hogy érdeklődjek arról: jelölik-e Budaházy Györgyöt képviselőnek? Novák Előd pontosan úgy viselkedett, ahogy bármelyik párt szóvivője viselkedik, ha kínos kérdést tesznek fel neki. Azt mondta, hogy a listáról március…..
Állítólag egy yorki hittudós, bizonyos Ealhwine mondta először, valamikor a setét nyolcadik században, hogy vox populi: vox Dei (a nép szava Isten szava), noha már ő sem értett vele egyet, de ez gonoszkodó mellékszál. Csak azért kezdtem ezzel a klasszikus (amúgy szerintem…..
bundás kenyér 2010.02.01 18:45:23
Szenzációs ... húzzunk bele! Irány a Zinternet! Ott győzködjük a Zembereket! Kommentelj, bloggolj a szocialistáknak, gyűjtsd a pontokat, hajts a napi nyereményre (szoci bézbólsapi!), vagy a főnyereményre (Sziget hetijegy)! (Képviselő Funky-ról) Peták Laci, Sociestas…..
Mai hír szerint Dubai-ban leáll a metróépítés a megduplázódott költségek miatt. Mi közünk Dubai-hoz? Semmi. Bár az első mondatból kitűnik, hogy egy halvány kapocs van... A metró. Számoljunk kicsit:"...a vitát az okozza a felek között, hogy az 5,3 milliárd dollárosra…..
A jelen állás szerint csak 2012-ben startolhat az új orosz hordozórakéta, az ok a lehető legprózaibb: nincs pénz. A Védelmi Minisztérium megnyirbálta a büdzsét, ezért 2011-re már nem készül el az indításhoz szükséges infrastruktúra Pleszetszkben. Magának a rakétának a…..
Másnaposnak lenni rettenetes. Én annyira nem bírom, hogy inkább nem iszom annyit, hogy bekövetkezzen. Ha mégis megtörténik a baj, bizony nem kínzom magam, legurítok egy sört. Hogy mitől is vagyunk másnaposak, arról egy tudományos igényű összefogalaló található…..
  Pocsék hírünk van manapság a nagyvilágban. Az Economist egy hét után újra Magyarországgal foglalkozott. Ezúttal nem egy hányavetin össszedobott fideszezés, hanem a jobbikozás volt a téma. A kelet-európai radikális mozgalmakat bemutató cikk így kezdődik:…..
Vastagbőr Mennének 2009.08.27 13:01:00
"Aláírásommal kinyilvánítom és tiltakozom a magyarországi cigányságot ért sorozatos terrortámadások és diszkrimináció miatt, és ezért Magyarországról el kívánok költözni."    Ez a mondat és 150 aláírás állt azon a kérelmen melyet vidéki romák…..