Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BxL

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizennyolc éve köti össze vasút és autópálya Koppenhágát Malmővel. Az Öresund-tengerszoroson, a dán-svéd országhatáron átívelő híd néhány probléma, be nem váltott remény ellenére egyesített egy dán és egy svéd régiót, jótékony hatást gyakorolva a gazdaságra, a munkanélküliség alakulására – a…..
Az előző részben a hardverrel foglalkoztunk, most egy kicsit szétnézünk a szoftveres oldalon is, illetve számba vesszük a kiegészítőket. Ami biztos, hogy nagyon meg tudja az ember életét keseríteni, ha állandóan a szoftverrel kell szenvednünk. Az sem mindegy, hogy milyen programfunkciókkal…..
IDDQD A 100 legjobb videojáték 2012.11.19 12:28:18
Az amerikai Time magazin honlapján közölt egy százas listát a legjobb/legfontosabb videojátékokról. Érdemes megnézni (mondjuk ebben a felhasználóbarát nézetben), tanulságos abból a szempontból, hogy egy erős konzolos gyökerekkel, viszont kevésbé jelentős…..
Itt a karácsony, csingilingi, csingilingi a faágon. Már most utálod az egészet, főképpen magadat, hogy mit össze fogsz kajálni, előre lelkiismeret furdalásod van és nem tudsz másra gondolni, csak hogy hova kellene egy négypéldányos kérvényt fogalmazni, hogy azonnal tiltsák már be…..
Mgergoo vagyok. DK. Szeretnélek motiválni, hogy fuss, és ha nem tudsz még futni, ne keseredj el, hanem gyalogolj! Kezdj el mozogni és ne add fel! Jó eséllyel sokkal jobb állapotban vagy, mint ahonnan én indultam... 2009. ősz. 124 kiló. Ennyi vagyok. Olvasom a futóblogot az elejétől a…..
ez: Aki nem ismerné fel, annak megmutatom az űrből is. Szóval ez:Az M3-as bevezetőjénél, vagy kivezetőjénél vagyunk, itt bonyolódik az Észak-Kelet-Magyarország, meg Szlovákia és Ukrajna felé tartó forgalom jelentős része, meglehetősen terhelt útszakaszról van tehát szó.…..
[kalozpart.org] A Magyar Kalózpárt, az LMP támogatója aggályosnak tartja az ingyenes fájlcsere-szerverek tömeges lefoglalását, amire szerzői jogvédő szervezetek feljelentései nyomán került sor az elmúlt hetekben Budapesten.Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a rendőrségi…..
Túl erősek lettünk, összefogott az egész világ ellenünk, ez van. Illetve hát ennél kicsit bonyolultabb a helyzet. Hogy mi is az az eRepublik, arra most különösebben sok szót nem vesztegetnénk: ez egy böngészőben játszható online stratégiai játék, ahol egymás ellen harcolnak…..
Kéréssel fordulnak a hétvégi Spanyol GP-n a FIA-hoz a pilóták: másfél hét múlva, a monacói időmérő első harmadában osszák két részre a mezőnyt.Bruno Senna és Jarno Trulli, az újonc HRT, illetve Lotus versenyzője attól tart, fel fogják tartani a jóval gyorsabb autókat.…..
Ha valaki meglátja Ed O'Neill-t, azonnal Al Bundy, a szerencsétlen cipőárus jut eszébe, a Rém rendes család című sitcomból, pedig a színész a számára kiugrást jelentő vígjáték előtt és után is inkább drámai szerepeiről volt ismert. O'Neill főleg rendőröket és…..
Korunk kétségkívül egyik legnagyobb hatású zenekara a Pink Floyd, sokak szerint életművük csúcsát A fal című konceptlemez/rockopera jelenti (nekem a Meddle/Dark Side/Wish-trió jobban bejön, de legyen ez az én bajom), az a darab, amit Roger Waters, a zenekar egykori bőgőse most…..
addict Ez az év posztja! 2009.10.15 10:15:00
"Az év kapuja és bejárati ajtaja" - olvasom a Hörmann óriásplakátján, ami olyan szintű agybaj a maga nemében, hogy szinte semmi nem választja el a zsenialitástól. Hiszen ha lehet Év autója, Év tévéje, Év lakóháza és ki tudja még milyen díjakat osztogatni, miért…..
Az argentin események 1943 után érdekes fordulatot vettek. 1943-ban puccs döntötte meg Ramón Castillo kormányzatát. Castillo maga is egyfajta diktatúrát akart bevezetni, de a konzervatív párt az 1944-es választásokon nem őt, hanem a nyíltan angolpárti Robustiano Patrón Costas-t…..
Ebben a postsorozatban a címben szereplő két dél - amerikai állam 20. századi történelmével, és annak a gazdasági fejlődésre gyakorolt hatásával fogunk foglalkozni. A téma több szempontból is tanulságos. Míg Chíle Latin Amerika bezzegországa és sikertörténete, addig…..
comment:com Foci és filmdömping 2007.04.14 14:00:00
A tegnapi, meglehetősen silány felhozatalhoz képest a mai nap jobban eltalálták a csatornák, lássuk miből élünk. Délután mindenképpen sporttal kezdjünk, mert előrehozott bajnoki döntőt ad a sport2 15:00-től, MTK-DVSC NB1-es rangadó formájában, és nem, ez nem vicc, valóban jó…..