Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kida

0 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előnyben azok, akik tanultak még cirill betűket, na meg akik követik a Wang folyó posztjait. Kedves Olvasók, el tudjátok olvasni a táblákat? ..
Gyakran kérdem magamtól: miért uralkodik negatív hangulat az országban? Különösen most, amikor Orbán Viktor kétéves munkájának első gyümölcsei beérni látszanak, és helyes propagandával egy új államalapítás örömünnepének mámorába lehetne ringatni az egész magyar népet.…..
kida 2012.10.29 13:17:48
Fantasztikus összhang van a butikos posztolók között anélkül, hogy ennek tudatában lennének. Amíg Mimi a H&M pulcsikon bukott ki, addig, mint kiderült, ezzel egy időben Rufufu a C&A-ban kereste kétségbeesetten a választ arra, miért is gyűlöli a bolt a felnőtt nőket.…..
Léted értelme, hogy bennünket, UTASOKAT, a számunkra kívánatos helyre szállítgassál nagyra nőtt kis járműveddel. Mivel te, illetve vállalatod utazási feltételeket szabott számunkra, mi is összeállítottunk neked egy aprócska, afféle illemtani kódexet a minél zökkenő- és…..
Teljesen átlagos hétfő délelőtt volt. Zoltán, mikor felült motorjára, még nem sejtette, hogy percek múlva sokak élete gyökeresen meg fog változni. Az övé egészen a nemlétezésig –ennél gyökeresebb változást nehéz elképzelni. Az M3 bevezetőjén három sávon áramlanak a…..
Éppen egy haknira tartott a díjátadóról, amikor egy darab ott lévő patkány először megdobálta paradicsommal, majd elrabolta a lovagkeresztjét, őt viszont nem. Borsodvörheny közelében egy nagyon fényes lebegő jármű jelent meg Pataky autója előtt, majd abból valaki…..
kida 2012.08.19 15:49:32
Csak ők a melegben locsolták a fesztiválozókat, hogy ne legyen bajuk. Valószinűleg megállapodtak a fesztiválal, ha pedig nem akkor csak simán voltak jó fejek. Ők így értelmezték a szolgálunk és védünkőt. Videó lent.   ..
Hajóhinta képei. ..
kida 2012.08.02 00:56:41
@Shopping: ja ,hát ebből aztán akkora előnyük lesz, hogy nem tudják majd hova tenni. Ha meg nem számolnának be róla akkor az lenne a baj, hogy nem elég hazafiak...
Én nem tudom, lehet, hogy keserű ember vagyok, de miközben az alábbi poszthoz végeztem kutatásokat, igen jókat kacagtam. Mindenesetre szépen gyarapszik a sorozat. Nem pofáznék többet, szép hosszú gyűjtemény következik. - Persze. - A srác Kate-hez fordul, átöleli, és hosszan,…..
Amikor először végigfutott a szemem az árakon, még nem volt semmi gyanús, simán kikértem a marhaburgert steakburgonyával, elvégre nyár, a tavon, mi baj történhet? Nos, amikor kinyílt a mélyhűtő ajtaja, akkor kellett volna elfutni, de legalábbis sztornózni. Nem így történt,…..
Meglepő koalíciók lehetőségét veti fel a Republikon elemzése: egy most tartott választáson a modell szerint – hiába a többségibbé tett választási rendszer - senkinek sem lenne egyedül többsége, s ha nem akarnak a pártok megismételt voksolást, olyan lehetőségek maradnak, mint…..
Az ECE egyik bevásárlóközpontja - sajtófotó - ece.com "Három épületből álló, nagyméretű áttörésekkel tagolt, multifunkcionális kereskedelmi és szolgáltató központot" terveznek Óbudán, 5 (+2 térszint alatti) szinttel a Szentendrei út és a Filatori gát HÉV-megálló…..
kida 2012.07.21 14:17:28
@SontPent: csak le kéne szedni a borítást, ott van alatta az épület
-    Van apród Jancsi bácsi? -    De valami jót rakjál, és három-ketteset hozzál a rizlingből! Jó meleg volt egész héten, locsoltunk is sokat. Te, ez micsoda? -    Matyi és a Hegedűs. -    Ilyeneket hallgattok? Ez van előirányozva a Jobbikban? De csak…..
Kedvenc hírportálomról, blogomról van szó, ahol kötetlen stílusban, őszintén írhatott mindig a fiatal nemzeti konzervatív/jobboldali szerzőgárda. Vannak radiálisabbak, vannak nemzeti keresztények, nemzeti liberálisok, vannak univerzális fideszesek. Fenntartva, hogy véleményem…..
kida 2012.06.14 19:24:36
..
kida 2012.06.12 13:03:09
@Csakmostregisztraltam: haha skrillex óvodás volt mikor ez az ember már zenélt...
kida 2012.06.12 17:12:31
@Disz/zit: én meg nem mondtam, hogy tetszik-e vagy sem, csak a kollégának mondtam, hogy ne menőzzön skrillex nevével mert abból csak annyi jön le, hogy kb 5 perce hallgat zenét :DDD
kida 2012.05.19 13:06:33
 "Hali! Egyetemi beadandóm miatt georeferáltam Budapest 1941-es légifotóit, amit még márciusban blogoltál, kitettem egy ingyentárhelyre google maps összehasonlítással:  budapest1941.bplaced.net." - írta Balázs. Bár gőzöm sincs, mi az a georeferálás, ez az…..
kida 2012.05.15 12:06:42
Kurtz Ezredesnek (is) szeretettel. /Nagyra értékeli a jószándékot, de ő már kangoo- és zumbaórákra jár, ráadásul lúgosító-elválasztós-90 napos diétán van - M.T./   Brother Love      Én mondom neked, hülyeség ez a gyúrás! Szevasz apám, mi van veled? Te még…..
kida 2012.04.16 12:29:51
Akadozva beszélt, furcsán hangsúlyozott, újrakezdte a szöveget, ráadásul amit egy rádióstúdióban tilos: kommentálta a hibáját, nyugtatgatta a technikusokat, megbicsaklott a hangja, nem tudott artikuláltan beszélni. Sokaknak úgy tűnhetett, részeg volt, ivott. El is terjedt gyorsan…..
hogyvolt Éden hotel - 2x18 2012.04.04 06:00:00
Tegnap Alexa fogta a T69.2 által belengetett 850 000 forintot és lelépett a bolondokházából ahová Omár viszont védetten került be, mert egyik agyhalottnak sem tűnt fel egy néger a sok mexikói alkalmazott között. T69.2 ciklámen ruhájára nem volt elég pénz, az alját cakkosra…..
kida 2012.04.04 10:26:58
@Ivan Berger: nem erre gondoltam, hanem arra, h a csávó valszeg félig fekete és mint olyan, szinte bármilyen nemzetíségű lehetne. Azt mondani, hogy hülyék, mert nem szúrták ki hogy nem mexikói, szerintem csak hatásvadászat.
kida 2012.04.04 10:27:54
@független sorozatfüggő: ja hogy órák óta. értem
kida 2012.04.04 10:40:36
@K3rnel: Na jó mivel asszem én hoztam föl akkor most újra: nem azzal volt bajom, hogy leírta, hogy néger. Bajom a következőkkel volt: egyrészt nem biztos h az, felőlem félig arab is lehet (szerintem elég nyilvánvaló, hogy magyar anyuka és bevándorló, itt tanuló apuka gyermeke, nálunk ez a legjellemzőbb). Másrészt: Mexikóban ne lehetne bármilyen keverék ember, ráadásul személyzet tagjai között? És ez fel kéne hogy tűnjön nekik, akiket alig engednek ki a helyről? Nem hiszem.
Na béke, nem veszekedni akartam ;)
Milyen tanulságai vannak Schmitt elnök úr távozásának? Egy doktori disszertációt is meg lehetne tölteni ezzel az egyszerre dicső és fájdalmas eseménnyel. Elvesztettünk egy államférfit, aki nem ténykedik tovább hazája felemeléséért. E téren egyetlen vigaszunk, hogy a Fidesz…..
kida 2012.04.03 12:56:03
A Volga Szálló eltakarításából mindenképpen oktatófilmet érdemes készíteni. Persze érthetők a szokatlan megoldások, hiszen ekkora panelépületet nem bontottak még idehaza (kisebbet is talán csak egyet). Mindenesetre, mikor egy minirakodó szedi szét maga alatt a födémet, az…..
   Jaj, úgy élvezem én a pancsot...!  Énekelhette ezt a két orosz szupermodell Miamiban, miközben bomba alakjukat mutogatták az éppen ott strandolóknak. Mostanság Irina Shayk és kimondhatatlan nevű barátnője, Anne Vyalitsyna a legkeresettebb…..
Van egy remek népesedési oldal, a GeoHive, ahol szépen sorrendbe vannak rakva a világ agglomeráció aszerint, hogy melyikben élnek a legtöbben. (Igen, valószínűleg máshol is elérhetők ezek az adatok, de én itt bukkantam rájuk.) Az élen Tokió, a második Delhi, a harmadik São…..