Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T.Levente

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fury érkezése kapcsán úgy gondolom, hogy aktuális kitárgyalni a címben említett témát. Brad Pitt a mai amerikai filmipar egyik meglehetősen érdekes szereplője, máris elmondom miért. Bevallom, hogy sokáig én magam sem kedveltem őt és hosszú ideig próbáltam elkerülni a…..
Vastagbőr Az országvédelmi terv 2011.09.12 14:18:00
Újabb parlamenti ülésszak nyitány, újabb akcióterv, a sokadik a sorban. 1. Zéró tolerancia és hajtóvadászat az uzsora ellen. Törvénybe kívánják foglalni, hogy 30 százalékos THM felett ne lehessen hitelt nyújtani. Az uzsora elleni fellépés jegyében csökkenteni fogják…..
T.Levente 2011.09.12 21:45:49
@derelyegrádi szellem:
Nem te vagy a Matolcsy véletlenül? Kb olyan jó vagy közgazdaságtanból.
A kamatot havonta számítják. Minden hónapban Felszorozzák a tőkédet a havi kamattal, majd levonják a részletet. Magasabb tőkére, több a kamat, ahogy csökken, egyre kevesebb.
Mivel mindenki fix törlesztővel számol, a magas kamat mellé kevés tőketörlesztés járul, de a futamidő végén már szinte csak tőkét fizetsz.
Ha egyforma tőketörlesztést szeretnél, akkor a részleted folyamatosan csökkenne, mivel ahogy csökken a tőkéd, úgy csökken a fizetendő kamat.
Olvass utána a szakirodalomban, elég érdekes, bár én pénzügy szigorlaton csak másodszorra mentem át.
Zsuzsanna és csapata különös anomáliával szembesült a Godot Kávéházban, aholis az 1700 forintos Dumaszínház után közölték, hogy egy időgörbület hatására náluk este 6-ig tartott a csütörtök, vagyis nem jár nekik a Torkos Csütörtök 50%-os kedvezménye: Egy tegnap esti…..
Ibolya nem gondolta komolyan a Celldorado IQ-tesztjét, ezért beírta a felugró ablakba a telefonszámát:Egy évvel ezelőtt vettem észre a Fillér utcában sétálgatva, hogy egy álomszépen csillogó hatalmasnál is hatalmasabb vadonat új mesebeli terepjáró parkol a II.ker.Fillér utcai…..
Állandó kérdés az olvasóktól, hogy hol lehet hozzájutni a finanszírozásból visszavett autókhoz. Hát, például itt:Elsőként a hazai lízingcégek közül Erste Autó néven használtautó telepet nyit az Erste Leasing a Gablini cégcsoport közreműködésével. A piacon teljesen…..