Regisztráció Blogot indítok
Adatok
formiles

42 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha röviden kellene összefoglalni, ami eddig történt az az, hogy eltűntünk. Azt hiszem, az egyik utolsó dolog amit tudtok rólunk, hogy hosszú évek után végre összeköltöztünk. Azóta pedig már össze is házasodtunk. Megmutatjuk, mi történt eddig és milyen a házasélet. ..
Marketing Sector Marketing terv 2017.03.01 11:42:32
Legyen bármilyen kicsi is a vállalkozás, a marketing terv elkészítésén nagyon sok múlik. Ez az alap ahhoz, hogy pofás legyen a honlap, sok követőnk legyen a social felületeken, megismerjék a tevékenységet és jelen legyen a cég a köztudatban legyen szó akár egy asztalos műhelyről, cukrászdáról,…..
Marketing Sector Szövegírás 2017.03.01 11:39:19
Ha megvan az ötlet, csak nem elég jó a szöveg. Ha olyan tartalom kell egy hirdetéshez, ami megragadja a figyelmet. Ha pont a megfelelő néhány mondat hiányzik a weboldaladhoz vagy a hírlevélhez. Ha bemutatnád vállalkozásodat, de nem áll össze a mondanivaló...
Minden, amivel a monitor előtt ülőket, okostelefont nyomkodókat vagy tabletet nézegetőket el lehet érni. Te elmondod, mi szeretnél, a világháló és a social felületek pedig mindent megoldanak helyetted. No persze egy kicsit szakembernek is ott kell lennie a háttérben, hogy ne kuszálódjanak össze a…..
Marketing Sector Bemutatkozás 2017.03.01 11:30:19
Az első szakmai gyakorlati helyemre tizennégy éves koromban kerültem és azóta is igyekeztem megragadni az összes adódó lehetőséget ahhoz, hogy minél több tapasztalatot szerezhessek. A részletekről többet mond bemutatkozó videóm:      ..
Ha van dolog, amit nagyon hamar eldöntöttem az esküvő kapcsán: a színeket. A Kedvesem azt mondta, rám bízza a dolgot, én pedig kapva kaptam az alkalmon, hogy nem az az árnyalatokról csevegő típus. ..
Mielőtt bármibe kezdtek, valamit tudnotok kell az árak és az esküvő viszonyáról: iszonyatos szorzót tesz mindenre, ez az egyetlen, hatbetűs szó. ..
  Tavaly áprilisban kérte meg a kezemet. Életem egyik legszebb estéje volt. Nem siettünk. Eltelt a tavasz, nagyjából már a nyár is, amikor végre elhatároztuk magunkat és elkezdtünk helyszíneket keresni és összeírni a vendéglistát...
Már régebben hallottunk róla, hogy megnyílt az Andok világa a kedvenc állatkertünkben Nyíregyházán. Végre sikerült elmennünk és megnéznünk, mi is ez pontosan. ..
Először megtudtuk, hogy létezik olyan település, hogy Tiszabercel. Utána olvastunk róla, hogy van itt egy nagyon aranyos hely, ahol remekül főznek. Bemutatjuk nektek az Óperencián Innen étterem nyári testvérkéjét, a Kérész Kikötőt. ..
Korábban már beszámoltunk arról, hogy lehet három nap alatt jól érezni magunkat Egerben húszezer forintból. Most visszatértünk egy fél napra és megnéztük, milyen látnivaló van még, amit akkor nem fedeztünk fel...
Zákányszéken van egy elvarázsolt kis udvar, ahol igazán különleges állatok társaságában töltheti el az ember az idejét. Meglátogattuk az itteni madárkertet. ..
Két évig éltünk távkapcsolatban. Néha hetekig nem találkoztunk, mikor pedig lehetőségünk volt rá, péntekenként csomaggal mentünk munkába és rohantunk a vonathoz, hogy együtt tölthessünk két napot. Aztán úgy alakult, hogy Dina munkát kapott ott, ahol Marci él. Egy hetünk volt rá, hogy berendezkedjünk…..
Landolás után felszálltunk a vonatra, ami Tel- Aviv belvárosi felé tartott. Két fiatal mellé ültünk le. A fiú és a lány is zöld katonai ruhában voltak. Fegyver is volt náluk. Beszélgettek. Nem kellett hozzá néhány óra, hogy megtanuljuk, nem kell tőlük félni. Sőt. ..
A hatalmas hangárok első ránézésre rengeteg üzletet rejtenek, ahol kétes eredetű árukat igyekszik az emberre sózni sok, a magyart erősen törő kínai, török és arab. Bemerészkedve azonban egy alternatív világot ismerhetünk meg, ahol a mindennapok része a komoly összegekben…..
Ebben a forróságban a légkondicionált hipermarketekben a legkényelmesebb dolog bevásárolni. A szezonális gyümölcsök mellett sok más dolog is kerül a bevásárló kosarakba. Az utóbbi napokban lehetőségünk volt megtapasztalni, mekkora munka árán kerülnek a boltok polcaira a…..
A bőrönd praktikus, megkönnyíti az utazást, ráadásul minden holmid egy viszonylag kezelhető méretű helyen közlekedik veled bárhova a világban. Van azonban néhány dolog, amit minden utazó megtapasztalt már. 7 dolog, amit csak a "bőröndösök" érthetnek.  1. "Saláta"…..
Nincs messze Budapesttől, mégis kimozdít a hétköznapokból. Folyópart, kávézók, éttermek, szűk utcák, macsakakő és sok zöld terület. Szentendre egyszerűen menő!  A HÉV-ről leszállva hamar a város kellős közepén találja magát az ember. A macskaköves kis utcák…..
Ha lehetséges lenne, mára Magyarország minden szegletét bejártuk volna legalább kétszer. Mivel viszont sajnos ez nem megy olyan gyorsan, Titeket kérdezünk: szerintetek melyik a legmenőbb megye? Küldjetek el minket valami jó helyre! :) Ha ott élsz...ha voltál már ott....ha szívesen…..
túra, Mikor először jött az ötlet, hogy menjünk Miskolcra, őszintén bevalljuk, voltak kételyeink. Ezek aztán gyorsan szerte is foszlottak, mikor rájöttünk, hogy Miskolcot nem fejben kell elképzelni a bulvárlapokban olvasott történések alapján. Ezt a várost látni és érezni…..
Van egy apró város Csongrád megye szívében, ami olyan, mintha egy mesekönyv elevenedne meg előttünk. Körforgalmak, vízparti sétányok és felújított terek városa Szentes. A csíramálé, a palincs és a gyroszos pizza otthonában jártunk.  A dél- alföldi városka a Tiszától…..
Mikor először jött az ötlet, hogy menjünk Miskolcra, őszintén bevalljuk, voltak kételyeink. Ezek aztán gyorsan szerte is foszlottak, mikor rájöttünk, hogy Miskolcot nem fejben kell elképzelni a bulvárlapokban olvasott történések alapján. Ezt a várost látni és érezni kell.…..
Mikor először jött az ötlet, hogy menjünk Miskolcra, őszintén bevalljuk, voltak kételyeink. Ezek aztán gyorsan szerte is foszlottak, mikor rájöttünk, hogy Miskolcot nem fejben kell elképzelni a bulvárlapokban olvasott történések alapján. Ezt a várost látni és érezni kell.…..
Nem, a távkapcsolat nem működik mindenkinél. Pontosan két ember türelme, hűsége, bizalma és szerelme szükséges hozzá. Igen, ugyanaz, mint azoknál a pároknál, akik egy helyen élnek. A távolság elviseléséhez viszont valamit át kell alakítani az ember agyában ahhoz, hogy ez az…..
A Spartacus otthona a román- ukrán határ közelében. Leginkább ez az a két dolog, ami eszébe jut Nyíregyházáról annak, aki nem helyi. Hamar kiderült azonban, ez a város ennél sokkal többet tud. Ezúttal csak egy részét, egy valódi ékszerdobozt mutatnánk be nektek. Sóstófürdő…..