Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akist

0 bejegyzést írt és 159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új Orbán-kormány még meg sem alakult, de már bizonyította a régi dakota bölcsességet, mely szerint: Mindig van lejjebb. A miniszterjelöltek bizottsági meghallgatásaiból ugyanis kiderült, a rasszista kiszólásoktól sem ódzkodtak a régi és az új fideszes kárderek, annak érdekében, hogy hűségüket és…..
Te istenem ezek mennyire hülyék! Elég ha azt mondod nekik migráns, és máris remeg a térdük. Ha utána meg azt mondod nekik nyugi, én megvédelek, még a lábad nyomát is megcsókolják.Ennyire egyszerű lenne az egész? Bizony nem túl bonyolult. Ezeket nem érdekli a Semjén vadászata, Lázár kastélya, Rogán…..
Kedves Honfitársaim! Egy kis iróniával, költői túlzással mondhatnánk, az egekig csapott mára a pártokrácia mutatványának csatazaja. Arról beszél falu-város, hogy ki lesz a nyertes és ki a káros? Ami sajnos borítékolható, a vesztesek a vaksi honpolgárok milliói lesznek már megint, ha nem…..
Háromszor olvastam el, hogy jól látom-e. Tényleg ezt mondta? Ezt bazmeg. (Hallgatni képtelen vagyok) Valahol az én pofám is ég. Jó, hogy épp nincs senki külföldi ismerős, akinek el kéne magyarázni, mi folyik ebben az országban, hogy tud az ország első embere olyan mélyre süllyedni, hogy a nemzet…..
Főleg ebben a választási rendszerben, sőt, most lehet csak igazán! Ez a Választási Törvény, Orbán Viktor és a Fidesz általános politikai rövidlátásának ékes példája, mert bár saját magukra szabták, valójában korábbi voksolások szavazatszámai, és egy gyökeresen más politikai helyzet (a Fidesz akkori…..
akist 2018.03.04 20:47:00
@LMP Leszópjuk a Migránsokat Párt: A végén még az is kiderül, hogy Magyarországon demokrácia van...
Egészen speciális helyszínen zajlott le az áprilisi országgyűlési választások főpróbája, ezért a tanulságokat is nagy körültekintéssel kell levonni. Az viszont vitathatatlan, hogy a felszín alatt repedező kormányzati kommunikációs gépezet most először mutatta meg, milyen sebezhető, és mennyire nem…..
Amikor egy baráti telefon nyomán tegnap visszatértem e témára, úgy éreztem, hogy ama bizonyos kilencven százalék újbóli feszegetése talán túlzás. S most, íme, harmadszor is nekirugaszkodom, mert A nap híre című ATV-vitaműsorban két vendég összeszólalkozott. Tegnap este Papp Réka Kinga médiatudomány…..
Kevés olyan nagy formátumú XX. századi történelmi alak létezik, akinek élete annyira magán viseli a század eseményeit, háborúit, politikai viharait és konfliktusait, mint Sir Winston Churchill, brit politikus, miniszterelnök életútja. Életének egyik legfontosabb időszakáról - a második világháborús…..
Vona Gábor olyat mondott, amire még nem volt példa: hitelesítette Gyurcsány sztoriját Orbán titkos bankszámlájáról. A zsidónegyed közepén, a Spinózában. Mik vannak? ..
Pótszékes telt ház fogadta Szél Bernadett, miniszterelnök-jelölt bemutatkozó fórumát a Nyitott Ajtó Iroda Páskomliget utcai helyiségében. Az estét Szél Bernadett nyitotta meg, aki felvázolta miniszterelnöki programjának legfontosabb 7 pontját. Szerinte a béremelés, az egészségügy és az oktatás…..
A hivatalos ötvenhatos programsorozat idén a Stefánia-palotában tartott ünnepséggel indult október 19-én, a katonai hagyományokat ápoló társadalmi szervezetek képviselőinek tartott rendezvénnyel. Vargha Tamás államtitkár (a képen) nyitóbeszédében férfias határozottsággal közölte a hallgatósággal,…..
A törvényességre ma már alig adó kormánypárti politikusok számára csak az a fontos, hogy a választókhoz kizárólag a Nemzeti Együttműködés Rendszerének üzenetei jussanak el. Minden eszközzel megakadályozzák tehát az olyan plakátok kihelyezését, melyek foltot ejtenek az Orbán-kormány becsületén. Ezért…..
Nagyon csúnya, minden szálában még kibogozatlan kavarást láthattunk a múlt héten, amelynek a végén Botka László lemondott, a Demokratikus Koalíció pedig örömtáncot lejtett. A kibogozatlanság mellett azért halkan megjegyeznénk, hogy kilógott néhány narancsszínű szál abból a gombolyagból. Én most mit…..
Botka László visszalépésével eluralkodni látszik a káosz a baloldalon. Ez időnként akár termékeny is lehet: a régi struktúrák összeomlását követően újak épülhetnek a helyükbe. A termékeny káosz ideje azonban ezen a térfélen a 2014-es összefogás siralmas szereplése után…..
     Szegény Botka László. Ok, értem én, hogy nem elég ostobának lenni, annak is kell látszani és ehhez az MSZP áll a legjobban, mint bohócsipka, ám ez a Baja Ferencbe oltott Fodor Gábor-i butáskodás nem túlzás?  Ráadásul a legnagyobb baj, hogy Botka győzni akar, de még azt sem képes felfogni, hogy…..
akist 2017.08.31 20:03:59
@Gaspen: Lendvai Ildikó éleseszűsége...hát ezt ma Kunhalmi Ágnes jelenti...
A derék Botka László 600 ezer forintnál húzza meg azt a határt, amely fölött "fizessenek a gazdagok", e jövedelemszint alatt csökkenne az adóterhelés. Tehát a jelzett összeg fölött "gazdag" valaki Magyarországon -- akár szingli, akár egy rakás gyereket tart el, na mindegy, nem ez a lényeg. A lényeg…..
akist 2017.08.11 12:05:13
Alakul ez: www.atv.hu/belfold/20170811-botka-helyett-kunhalmi-megszolalt-az-mszp-elnoke
Ha nem Magyarországon történne, sírva lehetne röhögni...
"Mi az, hogy! Nagyon is!" - vágja rá a DK-s, ha nem akarja, hogy Vágó István személyesen tépje le róla a Gyurcsány-kitűzőt. Az MSZP-s politikus már óvatosabb, hátha beveszik valami kis buliba a fideszesek, ha nem óbégat. (Fél is persze, mert ha nagyon hangoskodik, előkerül egy dosszié gazdasági vagy…..
Reflektor Mi lett veled Momentum? 2017.07.20 14:48:49
Ez egyre gázabb. Mármint amit a Momentum Mozgalom csinál az utóbbi időben. A sündisznólkodást már csinálta egy párt 2009-től, a Lehet Más a Politika. Abba most ne menjünk bele, hogy mire jutott vele, viszont volt  (van) kézzel fogható programja, mondanivalója és koherens világképe. Ezzel szemben a…..
akist 2017.07.21 10:02:12
Úgy tűnik, Simicska Lajos minden huncutságot megtanult a Fidesz gazdasági háttérembereként, így nem meglepő, ha a kormánypárt most olyan fegyverből kapja a legpontosabb találatokat, melyet maga fejlesztett ki. „A nép nem betiltható, de a kormány leváltható” szlogennel keményen oldalba kapta ugyanis…..
Tamás Gáspár Miklós előállt egy bizarr gondolattal. Olyannyira bizarr, hogy első olvasásra csak néztem, hogy hol van a poén, amit nem vettem észre. Szerinte minden, a jobbtól kicsit is balra álló ellenzéki párt álljon félre és hagyja egyedüliként indulni az MSZP-t, vagy ha erre nem hajlandók, akkor…..
      Az utóbbi napokban több új kísérlet történt Horthy Miklós rehabilitálására. A III. kerület egyik panziója kertjében  szobrot állítottak a volt kormányzónak. Az eseményen felszólalt a Magyarok Világszövetségének elnöke is, Orbán Viktor pedig a nemzetet vezető, kivételes államférfiúnak nevezte…..
Geo Hogy áll a Botka projekt? 2017.06.17 17:14:19
 Érdemes szelektálni a sok program lehetőség közül. Így eljutottam egy szoci rendezvényre - nyilvánosnak hirdették, de szinte az az érzésem volt, hogy kukkolok.....
Még a DK-s Oláh Lajost vesegörcse sem tudott segíteni a kormánytöbbségnek, hogy keresztülvigye a Lex Csicskára keresztelt törvénymódosítást, ugyanis egy ellenszavazattal több volt ellenzéki oldalon ahhoz, hogy a Fidesz kétharmaddal módosítani tudja a pártfinanszírozási szabályokat. Az ellenzék…..
Gulyás Mártonról sok mindent el lehet mondani, de azt biztosan nem, hogy olyan személy volna, aki nem fektet minimum 200 százalékot azokba a dolgokba, melyeket szeretne elérni. Láthatóan iszonyatos energiával küzd és a pofonok elől sem tér ki, ha olyan ügyekről van szó, melyek ütköznek az elveivel.…..