Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oszkar

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igaz, hogy valójában ez egy Index cikk, de a Zugügyvéd is figyelemmel kísérte a történteket, és sokszor feltette magának a kérdést, a kolléga valóban ilyen lúzer, vagy tényleg elnyomott szabadságharcos? Vagy talán egyszerre mindkettő? Mindenesetre furcsa…..
A Zugügyvéd egy kiváló elemzést talált a Népszabadságban egy kolléga tollából a közelmúltban történ zavargások miatti letartóztatásokkal kapcsolatban. Átgondolt ügymenet, vagy cinikus automatizmus? Egyes hírek szerint mintha az utóbbi történne. Ajánlott olvasmány, ne hagyja…..
Nagy emberek jönnek-mennek a Szigeten, körbenéznek, általában elcsodálkoznak a különleges bioszférán, etetik a vicsorgó punkokat, fotózkodnak a mélyen dekolált gót lányokkal, és tizenéves rappereket simogatnak. Az utolsó nap Tarlós István, Óbuda polgármestere, a Fidesz…..
Széles körben elterjedt legenda szerint egyszer valaki látott egy kedves in-kálost, de aztán kijózanodott. Ez azonban csak legenda. Az őrző-védők valójában angyali fickók és néha csajok, akik szabadidejüket subázással, mandolinnal és mosolygással töltik. Hol van már az az idő,…..
Egyhetes megfeszített edzésprogrammal készültünk a Prodigyre, elhajlott súlyzók, összetört tricepsz-manipulátorok szegélyezték az utunk a dühöngőbe, mert akármilyen visszafogottan is nyomtuk végig ezt a Szigetet, az utolsó pillanatnak meg kellett adni a módját.Az is…..
Az MTI legvarázslatosabb rovata, a Panoráma munkatársai is nyomon követik a Sziget mindennapjait. Közös éneklés ágyéksimogatással! Mintegy tíz rajongó mászott fel a Sziget Nagyszínpadára az Iggy and the Stooges koncertje közben. A fiatalok a koncert kezdete után fél órával…..
A külföldiek a Sziget legboldogabb emberei, jókedvükben minden tetszik nekik, s ha szidnak is valakit, azok 1. vagy más külföldiek 2. vagy olyanok, akiket mi is szidunk: BKV ellenőrök vagy koszos wc-k. Csodálkoznak a lángoson, szeretnek minket és többnyire csoportosan közlekednek.…..
Előlről: "Nem azért rappelek, hogy megéljek/ vagy azért, hogy sztárokkal keféljek"- kezdenek bele a Ludditák mintegy 20 perc késéssel a koncertjükbe a Pesti Est színpadnál, hiszen az őket kísérő Hippikillers zenekarnak be kell állnia. A lányok jól néznek ki:…..
Hiller Istvánnal a Gecizők együttes koncertjén találkoztam, szombat este nyolckor a Zúzda színpadnál. A kulturális miniszter már kissé bizonytalanul mozgott, ami közepes fokú etilalkoholos toxikáltságra látszott utalni, és gyanúnkat csak erősíthette, hogy a pogózást…..
A zugügyvéd különös történetet kapott egy vicces kollégától. A cikázva menekülő lángoló korcs sajátos jogértelmezéssel akár közveszélyt is okozhat: Amikor ügyvédjelöltködtem, a főnököm rámsózott egy ügyet. Egy szerencsétlen öregasszony libáira rendszeresen…..