Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ameliecsillag

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel a 12. héthez érkeztem, és ebben az időben nem tartózkodtam Budapesten, ezért az interneten kutatásba kezdtem, hogy hol is végeztethetném el az aktuális diagnosztikus ultrahangot. Ilyenkor ellenőrzik a nyaki redő vastagságát, és az orrcsont fejlettségét, ami fontos a Down-kór…..
Aki egy kicsit is ismeri a kismamák anyatigriseket megszégyenítő érzelmi kötődését a babákhoz, és az adóhivatalnál is rugalmatlanabb hozzáállást minden, a babákkal kapcsolatos kérdéshez, az tudja, hogy a gyerekvállalással nem érdemes viccelődni, ha a célcsoportot a leendő…..
A baba születésével alapvetően megváltozik a család élete és ezzel együtt a férj és feleség partnerkapcsolata is.Tapasztalatlan anyukaként könnyen kétségbeeshetünk, ha nem sikerül valamit úgy megoldani, ahogy elterveztük. Nem készültünk fel arra, hogy egy kisbaba mellett…..
Ameliecsillag 2009.05.09 19:04:17
Nagyon hasznos cikk. Nem kioktatni szeretnék, de ma szörfözgetés közben akadtam a www.jolerkezni.hu-ra. Azért merem ideírni, mert szerintem ez is nagyon fontos egy baba és a mama életébe is. És még segíthettem is nekik. Fontos hogy foglalkozzanak a kismamákkal, és a babáikkal.
 Az anya-gyermek kapcsolat kialakulása Az anya és gyermeke közötti bensőséges kapcsolat kialakulása már a várandósság idején elkezdődik. Ennek a kialakítása a szülés előtt és után is nagyon fontos szerepe van, hiszen a baba ilyenkor is érzi és igényli a felé irányuló…..