Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sting és tom hanks jóhaverok

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felfokozott a várakozás a hetedik Detroit Red Wings–Pittsburgh Penguins meccs előtt. Tizennegyedszer fordul elő az NHL történetében, hogy hetedik csata dönt a kupa sorsáról. Tények sorolásával próbálunk esélyeket latolgatni. És megint lehet szavazni is. Ahogy az NHL hivatalos…..
A döntő negyedik meccsét is a hazai csapat nyerte, a Pittsburgh 0-2-ről egyenlített. Jevgenyij Malkin és Sidney Crosby zseniálisan játszott, Fleury lett a meccs legjobbja. Nagy iramban kezdődött a meccs, rengeteg lövéssel, ütközésekkel. Az első harmadban a Detroit 19-szer, a…..
A Bruins a Carolina otthonában egyenlített, a döntő csata Bostonban lesz. A Detroit kikapott Anaheimben, ebben a párharcban is a hetedik meccsen dől el a továbbjutó sorsa, a hazai jég előnyt jelent a Red Wingsnek. Egyedül a Chicago főcsoportdöntős eddig. Visszajött a Boston. Már…..
A tapasztalatok szerint a kerékpárbalesetek felelősei szinte kizárólag a személygépjárművek és teherautók vezetői, akik nem figyelnek kellően a kanyarodás során - állítja a területen jártas ügyvédünk. Nagy Péter szerint az elmúlt hónapokban egyre gyakrabban keresték meg…..
sting és tom hanks jóhaverok 2009.05.11 23:21:43
@Perillustris: Azt elsőre is gondoltam, hogy jól megbírságolnak érte, ilyen jellegű baleset esetén persze nem keresik a hatósági felelőst. Mivel konkrétan életveszélyes, teljesen jogos a polgári engedetlenség... az uv zöld festékszóró elég konkrétnak hat elsőre.
sting és tom hanks jóhaverok 2009.05.11 23:55:57
@Perillustris: Az biztos nem vezet jóra, ha az emberek mindenféle jeleket festenek az útra, de itt ugye nem mindenféle jelekről van szó, hanem olyanokról, ami egyfelől életet menthet (és rögtön kettőt is), másfelől demonstrálja a illetékesek mérhetetlen felelőtlenségét. Most lehet vagy nyíltan, ahogy említetted vagy gerillába az uv-t fújogatni ahová kívánkozik. És ha már így alakult, csak nem tagadnád meg az éhes gyermekedtől a karácsonyfán lifegő habcsókot... (bocshogyképzavar;)
sting és tom hanks jóhaverok 2009.05.13 19:11:15
@Perillustris: Rendben, és a sajtót csak alapszinten erőltetném. Egyébként ha valakinek vannak fotói szinte láthatatlan bringaút-autóút kereszteződésekből nyugodtan feltöltheti valahova, legalább nyilvánvaló lenne miről is van szó... thx.
Mély nyomot hagyott a hokivilágban a magyar válogatott vb-szereplése. Lehetünk őszinték: nem is annyira 16. helyezett csapatunk játéka, mint szurkolóink minden képzeletet felülmúló buzdítása tarolt. A kanadai kapitány még a vesztes döntő utáni sajtótájékoztatón sem ment el…..
sting és tom hanks jóhaverok 2009.05.12 22:00:37
@freddyD: A gyalázat talán kicsit túlzás, azért mert meccset nézel, nem kell feltétlenül szurkolni, sőt a legapróbb részleteket csak így tudod figyelemmel kísérni, és ha csönd van a játékot is jobban hallod, ami a hokinál nem semmi élmény... Két különböző tudatállapot.
Három év pauza után nyertek ismét érmet a svédek, az akkori arany után most a bronz jött össze. A szép megoldások mérkőzésén az amerikaiak szereztek vezetést, de a svédek fordítottak, a végén kettős emberhátrányban is kapus nélkül támadott az egyenlítésért az Egyesült…..