Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blafit

0 bejegyzést írt és 190 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fizikai nehézség nem jelenthet akadályt. Ha egyszer csak kanyarban fér be a szerver a repülőbe/kamionba, akkor úgy fogják szállítani. Naiv ügyfélék 50 ezer forintért elbuktak egy 2000 angol fontos rendelést a DPD közbenjárásával: 2 db szerver gépet küldtünk ki megrendelésre…..
Blafit 2012.01.19 22:08:36
@mohopasi: mondjuk összepréselték a manipulációban, vagy ha raklapra ment, akkor fóliázáskor is összehúzathatták.
Blafit 2012.01.19 22:09:38
@salapapa: jól írtad.
Blafit 2012.01.19 22:11:12
@ozikS: ezért se szabad postára bízni semmit.
  Kedves MT,  2 éve dolgozom egy cégnél mint rendszergazda, és mint weboldal szerkesztő. Egészen az utóbbi időkig nem volt problémám a céggel, helyesebben talán a kisebb elodázott problémák most törtek a felszínre. A cég ahol dolgozom egy házaspáré.…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Sziasztok,   Cégünknél az utóbbi…..
Blafit 2010.04.08 08:57:49
@Magg: gondolom, mert utánuk jár fejpénz, ui tartósan munkanélküliek...etc....

Legalább tudjuk, hogy a Jabil próbálkozik ilyen ingoványos nyilatkozat aláiratásával. Én személy szerint nem írnám alá, alapvető dolog ,hogy nem lopunk, meg a vétkesek közt cinkos aki néma minek kell még egy ilyen flepni.
A titoktartási nyilatkozatot is belevették, mi van ha munkajogot sért a munkáltató és én közhírré teszem??? akkor megsértettem a munkáltatóra vonatkozó titoktartási kötelezettségemet?
Információs eszközökkel való visszaélés.
Akár egy családi kép letöltése is lehet OK a felmondásra így !!!!

@Mária: majd most már ezt is szépen indexeli a Google, remélem.

@igaziatommaki: így van !!!! akkor meg miért akarnak már erőnek erejével -előre- vallomást kicsikarni, hogy ha lop az ebbe a körbe tartozó akkor köteles spicliskedni ellene a családtag!!!
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   2006-ban közös megegyezéssel…..
Blafit 2010.04.06 11:52:02
Korrekt cégek:
-egyéb Feor számmal jelent be, így abszolút minimálbér után adózik és fizet,
-bár ír szerződést, valahogy nem jelent be másik évben, csak a jó a végén a szezonnak.
- következő cég, káreseményt okoz egy kolléga,
pedig a veszélyt jeleztük többször is, hogy az adott eszköz, zűrös nem jó, ha használják.
Tőlem próbálták meg bevasalni, a vendégek a FŐNÖKÖT MAJDNEM MEGVERTÉK, (1 hétig az irodából nem mert kijönni, ugyanis szájról szájra járt a sztori)- tudniillik hangosan próbált okolni a nyilvávaló hülyeséggel.
-másik cég, munkaszerződésben foglaltak nagy ívű lesz****....szabi, alig 2-3 napot és indokoltan, +karácsonyra; emlékeztek az étkezési jegyes dologra???? hát én voltam az aki a végén ide is beírtam, meg ügyvéd bűvös szót megmelítettem ,hogy van a baráti körömben.
Ettől függetlenül hülye voltam nem kerestem elég jól új állást, készre dolgoztam magamat.
Kiadták érdekesen a szabi jó részét, majd munkaidőkeretet találtak ki még (de csak szóban)- jéééé igen ez félig készenléti munkakör, de megspékelve más kisegítő cuccokal, rabszolga legyél a munkahelyen amennyit csak lehet!!!!!
fizetés, előbb 1 hét majd 2 hét csúszással, talán írtam : karácsony előtt egy nappal, majd Február 1.
Táppénzes papírt munkáltatóit visszatartja, hogy szivasson, adóigazolás kiadása március elsején,

Jah, és hogy nem hagyom magamat!!!! 30 napon "kirúgási kísérlettől" munkaügyi bíróság részére kereset benyújt.
Blafit 2010.04.06 12:00:52
@Gempacsöki Boborján: légyszi az elég nagy cég, ha van bizonyíték jelenléti akkor másol+ scannel(ne csak a sajátodat, hanem másokét is, hogy) és villámgyorsan küldd el egy ügyvéd segítésgével az ommfnek, munkaügyi bíróságnak. Aztán mondjuk kell hozzá idegrendszer végicsinálni.
Blafit 2010.04.08 08:29:24
@kondi2005: mákos vagy nagyon.

@miriamele: hát az igazság az hogy megint magamat hozom példának, jó nyelvérzékem van, de mégis 30 felett nehéz egy új nyelvet megtanulni!

A nejem meg még öregebb :) ő meg nem is kar nekiálli alap német/angolnak, mert hogy ő nem képes azt átvenni.
2002-ben jelentkeztem a Magyar Honvédséghez szerződéses katonai szolgálatra tehát közszolgálatos jogviszonyba kerültem,az orvosi alkalmassági vizsgálatokon gond nélkül akadálymentesen átmentem megfelelve az elvárásoknak.Har­coló alegységhez kerültem azon belül…..
Blafit 2010.03.14 17:33:15
@Macskanátha:

Orao csodát nem számoltad a szerb/románoknál (jah az is szubszonikus....)
A horvátoknak van Fishbedjük? jobb nem maradt zágrábbann a JNA után?

Kérem a T-72 is jobb az albán T55ösöknél.
Kérjetek Putyintól gázturbinás T82 (T80?)asokat, nyaljanak érte!!!

Ez a siófoki határvonal már nem tetszik!!!!!!!
Még a végén kiderül hogy a sárvári csóka is a hont akarta védeni a dózerrel!!!
Azt már régen vágom hogy ezek képesek lettek volna itt fölöttünk marakodni az ő határvonalaikon. Akkor úgy lennénk mint 200 éve a lengyelek, nemzet ország nélkül.

jah lengyelek, hát ők az államadósság(felének) elengedéséért is benyaltak 1994 ben. Előrébb is vannak!!!!!
Hello!   Gyermekem született egy hónappal ezelőtt, és az ilyenkor szokásos évi két nap pótszabadság kapcsán párommal úgy döntöttünk, hogy én, az apa venném ezt idén igénybe. Párom munkahelyéről szereztünk nyilatkozatot is, hogy nem náluk lesz, ahogy kell, viszont mikor…..
Kedves Blogtagok!   Tanácsot szeretnék kérni Tőletek. Közel 1,5 év munkanélküliség után végre sikerült elhelyezkednem egy nagyvállalathoz alkalmazottként, nem is rossz fizetésért (nettó 200, de nincs semmi más juttatás). Úgy volt, hogy a munkaidő 8-17 óráig van mindennap,…..
Blafit 2010.02.07 16:08:14
@Masni: nos én is örülnék, ha 200 nettó lenne a fizum.( 2en együtt sem keresünk ennyit)
Ehelyett kb a felét ha kapom, és az okos főnökök még ennél is kevesebbet akarnak adni, átszervezéssel oldanák meg a "problémát", hogy közös egyetértéssel bércsökkentés......

Nem írok rá semmit, futóban van az ügy.
Egyébként sokan bevállalnák a szendvicset egy normális keresetért- és nem tudom elítélni őket, hogy nem akarnak éhen dögleni.
Blafit 2010.02.07 16:26:53
@Káin: mint a türkéneknél, 60 feletti ingyenes tömegközlekedés... stb. de alig van 60 feletti ember!!!!!!

@Roberto Baggio:
Hát halkan írom hogy a F*sz tronics nevű cégnél van egy 20 tagú brigád amit átírányítottak az egyik nyugati városból a másik szintén nyugati megyeszékhelyre:Pénteken szóltak hogy Hétfőtől lehet buszozni.(1: 1 héttel előtte kéne ugye???) DE hogyan!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Esti 10 órás kezdésre már 8 kor megállónál kell lenni, és vissza is kb min 1,5 óra utazási idő max 2. ugye az 8 óra helyett 12 már!!
Az ülések száma a kisbuszban nem egyenlő, hanem kevesebb az utasokénál-kegyetlen szűk a hely- (2!!!!)rögzített ülőhely nélkül nem is utazhatna senki sem,
tömegközlekedés más tészta

Munkabeosztás: 3 nap ilyen 3 nap olyan műszak, vélhetően a 3 napok között adják ki a heti pihenőt, szabadnapot....
A legdurvább, WC-re nem mehetnek ki, csak kilépővel- mégha van is szünet, a hólyag az nem időzíthet így...
Egy esetben rosszul lett állítólag egy nő, mert nem engedték ki, mentőt kellett hozzá hívni.
Kedves Despota! Tavaly a nyári szünetben egy cukrászdában dolgoztam majdnem egy hónapon keresztül. Eredetileg két hónapról volt szó, de olyan dolgok történtek, amik miatt hamarabb eljöttem, Sajnos nem voltam bejelentve, egy ismerősöm ajánlotta a helyet, neki is úgy mesélték,…..
Belsőség Váltóolajat a motorba! 2010.02.07 07:42:00
Nem, nem valami új túlélőtechnikát akarok most bemutatni a kopott, öreg autómotorral küzdő, szimpatikus, ám kispénzű olvasóknak. Hanem azt, hogy mekkora barom vagyok én valójában. Aki olvasta pár héttel ezelőtt, talán emlékszik, hogy kedvenc kombi Mercim (lévén az egyetlen…..
Blafit 2010.02.07 14:13:27
@merkadam: Van egy japán és egy német kocsi a családban, az utóbbihoz elég nehéz volt GL-3as olajat szerezni (nem tudtam sokáig, hogy GL-4 is jó bele, ha megfelő a viszkozitási osztály az előírtakanak.)
2 hónapig (!) keresgéltem, forgalamzóknál importőrtöknél. Végén a C***nál mondták, hogy jó az eggyel magasabb adalékolású is (ugyanis ez a szám az adalékolását is jelzi, meg hogy mennyire tapadjon, súrlódjon a kenőanyag, illetve a GL-5ben meg olyan korróziógátló anyagok vannak, amik a GL-3as váltót már károsítanák szerkezetileg... )
a különböző számozás, az a keveredés ellen véd, ahogy írtad, max egy kicsit más összetétel, ugye itt azért egy csöppet kellene figyelni hogy ne rakj mást bele, de 90% ban passzol ahogy írtad a viszkozitás alapján.
Van, akinek sikerül munkát találnia és szerencsés csillagzat alatt született, és van, akinek nem. Én két éve vagyok munkanélküli!!! Ami azért szomorú, mert anyuval élek és a nyugdíján kívül nem igen jutunk pénzhez. Dolgozik, de a cége 3-4 havi késéssel fizet és akkor is…..
Blafit 2010.01.26 09:13:12
@Despota: ellentmondás és perré alakul a kereset?

Tanuskodom melletted!
Blafit 2010.01.26 09:23:19
@Despota: látom mert megint offline van az adott post.

Ma képzeljétek emngem akarnak közös megegyezéses felmondásra rávenni.
Ezúton nyilatkozom, hogy ügyvédi ellenjegyzés nélkül nem érvényes! Ha mégis valaki mai dátummal aláírja, az okirat-hamisítás (láttam ilyet már!), ha tanúskodnak hogy én voltam, akkor hamis tanúzás!

nem akartam még ide egy posztot írni az utsó félévemről ,mert még nem éri meg!!

@váj mí:
Melyik? Kurír, Mai Nap, nnnaaa ÖKM? Hustler?
Blafit 2010.01.26 09:25:29
@Despota: kalappal.....
Ilyen mocsok hidegben muszáj egy kicsit nosztalgiázni, duplán, mert nyár is rég volt meg a tinédzserek sem tegnap voltunk. Egyébként meg tegye föl a kezét, aki meglepődik, ha valaki megagyalnak a ZP kecses kidobói. De azért a törött karú lány gipszelt kezének hátracsvarása kicsit…..
Úgy képzelem, hogy ezt szinte minden Homár-olvasó látta az Index címlapján, de ha valaki még nem, akkor hadd okozzak meglepetést: a nap legkeményebb sztorija az, hogy az égő kaposvári irodaház mentésén dolgozó önkéntes tűzoltók autóira az akció közben Mikulás-csomagot raktak…..
Blafit 2010.01.20 16:04:59
@Nyúlcipó: a behajtó cégé mért nem ég? PL Intrum Justitia, na azokat remélem eléggé gyűlöli mindenki...
Blafit 2010.01.20 16:10:27
@Secnir: le kell szerelni azt a defektes kereket és féltégla addig míg meg nem csinálják. Gumis megkér, haver ne siess vele....

Egyszer a Gálvölgyi valami paródiában bírságolta a tilosban parkoló kocsikat mint parkolóőr, aztán egy arab rendszámúval nem bírt.
Fogta és odébb vitte a megállni tilos táblát.
Blafit 2010.01.20 16:19:56
@zevilaga: aztán BKV humánpolitikussá fejlődik.....ugye?

@Secnir: azokat se imádom.... csak ha visszatérítés van, de akkor meg tütymögnek...
Sziasztok! Nagyon jó állásajánlatot kaptam , de a férjem nem támogat hogy elmenjek dolgozni. 3 éves kislányunk most kezdte az ovit, és szerinte mellette kellene maradnom mivel nagyon anyás.   Ő nem akar segíteni, állandóan sajnálja a kislányt hogy mi lesz vele, sír akkor…..
Blafit 2010.01.20 12:04:17
@Blafit: nem írtam hogy képzettségemet alázó munkát is végeztem, meg olyant is ami sok új ismeretet is adott.1 év múlva, meg csak még későbbre lehet vinni a gyereket! na akkor mit csinálnátok? Mi van ha egy óróra nem tudod reggel leadni sehova a picit- ezért ne dolgozzon az ember?

Támogatás asszonytól, csak olyan munkára, ami mellett tudom vinni a gyereket a műintézménybe!
(De abból mindenre kell lőjek, mert ha nem akkor gyáva vagyok, vagy lusta- mi van akkor ha 2 hét pl egy hentesnél és szevasz mert sem képzettség se szakértelem...az jobb???)
És ha nincsen ilyen???
Én 28 éves vagyok. 7 évig köztisztviselő voltam éhbérért, mint ügykezelő, előtte fizikai munkát végeztem.A pár ezer forinttal több mint a minimálbér összegű "illetményemből" elvégeztem egy OKJ-s szakmát+ letettem egy középfokú nyelvvizsgát és jogosítványt is…..
Sziasztok!   Először kommentnek szántam a "nyugdíjasnak fiatal, munkaerőnek öreg" c. poszthoz, de nem akartam eltérni a posztíró gondolataitól, viszont mégis sikerült, így inkább elküldöm nektek.   Ezzel a jelenséggel én anyukámon keresztül találkozom...…..
Blafit 2010.01.11 09:41:02
@Mária: egyenlő elbánás! Nem mondhatja a munkaadó, hogy nem alkalmas. Volt egy kolléganőm, kazánfűtőivel emelgette a 100 kilós vasakat ,csöveket.

@smidgen: biztos betartják, van védőital biztosítva?

Amúgy 18 éve is azt mondtuk, hogy oda protekció kell már, nézd meg csupa kisebbségi dolgozik..egymásnak adják a helyet....
A Zugügyvéd meglátása szerint egyre több végrehajtás lesz napirenden a közeljövőben, az alábbi levél is egy ilyen konkrét problémáról szól, ráadásul ingatlanrész végrehajtásáról.Tisztelt Zugügyvéd, Szeretném kérni a segítségét. A fiam 2 év házasság  és…..
Sziasztok! Rövid leszek.Egy kis cégnél dolgozom, vagyunk vagy nyolcan összesen. Már három éve vagyok itt és eddig semmi komolyabb problémám nem volt sem a munkával, sem a főnökünkkel. Persze jóban sem vagyunk, tartjuk a 2 lépés távolságot.   Még Karácsony előtt…..
Sziasztok Legfrissebb élményeimet szeretném elmesélni nektek, nem is tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. Tegnap éjszaka a barátaimmal töltöttem az év utolsó estéjét.Természetesen volt pia dögivel ,meg jókedv és miden ami ilyenkor kell. Egészen este fél tízig tartott a felhőtlen…..
Blafit 2010.01.02 12:19:29
@Neduddgi: Így van ez nem vicces!
Ha komolyból írta, akkor megérdemli a k*cs*g, hogy az SMS birtokában, nem átvenni a felmondást aztán jól megtámadni annak indokát! Komoly képet festene a bíró előtt az SMS, hogy ő milyen kompetens főnök, hogy szilveszterkor SMS ben próbál írásbeli lenni.
Ha máshogy nem megy, jó feltöltős telefonról megcsalós dumát beadni, de más csinálja ne te.
Nagy nyilvánosság előtt, (úgy érzem te nő vagy) be kell dobni egy ütős mondatot (ilyen kicsi farokkal és szőrös nyelvvel persze, hogy nem lehet kielégíteni a nőket....mit lihegsz olyan lányok után akiket nem kapsz meg? Nagyon vizesnyolcas vagy az ágyban, főnökként sem vagy sokkal több...a nejed tudja hogy félreqrsz? )

BTW: nekem is volt olyan főnököm, hogy éves szinten kb 5-10x "rúgott ki", poénból...2x meg félig komolyan gondolta, "jogtalan bérmegvonásban" (nem én voltam az okozó, indoklás nélkül, papíron nem volt jelezve) részesített többször is, így próbált spórolni néha a béreken.
Nagy szeszkazán volt, meg volt 3 szeretője, a pesti felesége mellett, nem győztük a falazást neki.
  Én 10 éve dogozom, egy település rabszolgájaként. Amig 60 ezerért dolgoztam, nagyon jó munkaerő voltam, nem volt baj a munkámmal. Engem lehetett zavarni éjjel nappal nem volt magánéletem (pedig két fogyatékos gyereket neveltem egyedül). Lediplomáztam, felsőfokú…..
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Kedves Munkahelyi Terror!   19 évesen, az első komolyabb munkahelyemen találkoztam a munkahelyi szexuális zaklatással. Irodai munka volt, egy ismerősöm ajánlott be, korábban ő is dolgozott a cégnél, de egész…..
Blafit 2009.12.08 13:14:31
@Blog.hu-s nickname:
a nejét kéne még értesíteni. levélben, hogy szereti a friss pipihusit.

@gubucze: Bocs ,de a nők is hibásak részben ffőleg ha jelzéseket adnak le, hogy én velem lehet keverni- főleg veszed az adást ha látod hogy úton útfélen mindenkivel kever/kefél a kollégina.

@manes: khhmmm, de nem beosztottad volt?

@Astar Seran: szép volt (ffi vagyok, de nem bunkó)- nem kellett volna a nejét még egyszer felhívni, hogy mekkora sallert adott a férjének?
Blafit 2009.12.08 13:24:31
@autosave: sok ilyen nő van ám, hogy q**va ként lép előre igen gyorsan...tisztelet kivételnek!!

@FGSuperman: volt kolléganő, nos ő ilyen volt, főnök úr meg is döntötte- csak később előfordult, hogy a ruházatért szólt hogy talán nem kéne kurvásan öltözni, többször is.
Bocsánat Mindenkitől, hogy csak ilyen későn kerül ki az új poszt, de tegnap születésnapot ünnepeltem és kissé elengedtem magamat :)   Despota Ne feledjétek, ma kezdődik a Munkahelyi Terror adománygyűjtő akciója a rászoruló gyermekek részére. Kattints ide!…..
Blafit 2009.11.30 21:48:28
@betépett felhasználó:
bruhhahhhhhaaaahhhhhaaaaa
a faliújságra kéne aggatni,

tudod mit vegyetek neki Viagrát a neten és hozza oda futár a munkába.....mekkora blama lenne.
220 ezer forintot kaptam a 93-as, gazdasági totálkárossá vált Marutimért. Nekem nem tűnt soknak, de Csikós Zsolt azt kiabálta, hogy autónepper vagyok, mert az ütközés előtt max 60-at adott volna érte. Ehhez nem értek, de az biztos, hogy nekem sokat ért. Azt mondják, a vidéki…..
Blafit 2009.11.27 10:02:26
@msadmin:
Nekem is tetszett az írás.
Nem szégyen Marutival járni.
A nigériai autóhirdetések után Laj, a vendéglátós az álutazós-csekkes átverésafajtáról küldött remek beszámolót. A dolog lényege, hogy a kamuturista mailben szállást rendel, majd hosszas levelezgetéssel megpróbálja elérni, hogy a vendéglátós utaljon át neki egy közepes,…..