Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomirobot

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az s1 mintájára most is készült egy térképes összefoglaló Flash-ben az egész fordulóról. Nem ágyazom be ide, nehogy bárkinek szétfagyjon a böngészője, de a képre kattintva megtekinthető: A play gombbal indul el, és a csúszkával lehet részletesen is végignézni az érdekesebb…..
Mit csinál Vash és Jachyra, ha véget ér egy forduló, és még nem kezdődik az új? Nekiáll sakkozni a flottákkal... (D 10 750, NY 15 000) ... UPDATE: október 14-én a meccs véget ért: ..
Tomirobot 2010.10.08 16:56:41
Előzmények Az Imperium Romanum, mint szövetség kezdetektől fogva létezett, a béta 1-en még GZMDT (Galaxist Zandagorttól Megmető Diktátorok Társulata) néven. Ezt a nevet, mint ki lehet találni, 5 perc alatt alkottam akkor, amikor cucu leprogramozta a szövetségeket. Így is csak…..
Látom, sokan várják már türelmetlenül a játék indulását. Ezzel én is így vagyok, de a körülmények továbbra is rendesen beleszólnak. Reálisan június 15 után lesz időm komolyabban foglalkozni vele, igaz, akkor várhatóan pár hét alatt meglesznek a végső szükséges…..