Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magic11

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb külföldi beszámolót kaptunk, ezúttal Mityunak köszönhetően, mégpedig olyan ország közlekedéséről, amit eddig is emlegettetek ugyan néhányan ellenpéldaként a magyarra, de teljes posztban még nem fejtegettük. De most már ilyen is van, ráadásul fotókkal kiegészítve,…..
B-oldal Legrosszabb klipek EVÖR 2009.11.21 07:56:00
Arra vállalkoztam, hogy összegyűjtöm a legrosszabb 10 videó klipet, mulassunk / szörnyülködjünk egy jót. Persze itt csak a profik játszanak, az amatőr zenekarok kis költségvetésű próbálkozásait nem lenne helyénvaló a nagyokkal versenyeztetni. A zsűrizésnél befolyásolt az is,…..
Mandiner blog Áll 2009.11.21 09:31:00
  Szemerkélő eső, tilosban parkoló rendőrautók, a fogdaépület bejáratát évtizedes állványzat tartja, hogy le ne szakadjon. Körülötte két tucat rohamrendőr, velük szemben kétszáz csendes tüntető egy betiltott szervezett egyenruhájában - várják, hogy kiszabaduljanak…..
 Ahogy előző posztunkban ígértük, íme a videó Kiss Róbert gárdista főkapitány és társai csodálatos kiszabadulásáról. Aki lusta lenne végignézni, annak összefoglaljuk: Kiss Róbert nem a szellem légtornásza, és nem olvasta végig a Bibliát, viszont a gárdisták szeretnek…..
magic11 2009.11.21 13:44:37
Makacsul túlórázik, nem hajlandó kijönni. Kedves nézőink, minden,Timi által eladott sültkrumpliért bocsássák meg Ibolya egy ellenszenves lépését a sorozatban! Kulisszatitok: az Arénából tudósító száguldó riporterünket is Timinek hívják!  ..
Az iskolai nyílt nap eredeti funkciója az iskola bemutatása lenne, megkönnyítve a diákok számára a döntést. Levélírónktól arról értesülhetünk, hogy iskolájában arra használják fel a felsőbb évesek a nyílt napot, hogy körülnézzenek az érdeklődők között, kiválogatva…..
„Kedves Kollega!   Engedd meg, hogy tájékoztassalak egy változásról, a mai naptól Balázs Pali sajtóügyeit a Bizsopress intézi. Ajánlom figyelmedbe a határon túli magyarok szemponjából is érdekes első infonkat.   Remélem érdekesnek találod és megtud jelenni…..
A természetes szépség nem kellően hájpolt divatjának új éllovasa lehet az Éva magazin, ami a női magazinokra jellemző agyonvakolt színésznők, és Photoshoppal manipulált modellek helyett hétköznapi nőket tesz címlapra a decemberi számtól kezdve. A két éve márciusban indult…..
90 Liquido - Narcotic 2009.11.14 10:00:00
Év: 1996/1998 Nemzetiség: német Kipróbáltátok már, mennyi ideig tudtok a fáradtság tüneteit nem mutatva fel-le ugrálni? Hát most itt az alkalom. Igaz német mintára nekik még a punk is csak happy lehetett anno, amolyan lightos-tombolós, örömhormonokat serkentő zene ez. Bár ez a…..
90 Green Day - Basket Case 2009.11.18 13:32:00
Év: 1994 Nemzetiség: californiai A szám, ami rendszerváltást hozott. Tinédzserek tömegei dobták a kukába narancssárga Devergo pólójukat a hatására. Raverek és diszkópatkányok hada felejtette örökre a hajzselét, hogy Billie Joe Armstronghoz hasonlító torzonborz fejre tegyen…..
Subba Ikertornyok: Perez Schmuck 2009.11.16 12:24:00
Nem kell hunyorogva nézni a két képet, akár testvérek is lehetnének! Schmuck Andort, és Perez Hiltont igazából csak a stílus választja el. (Schmuck úrnak így legalább nem kell kísérleteznie a fankibb szereléssel.) ..
 ..
magic11 2009.11.18 17:58:40
Lelkesítő videót kaptunk a Wolves Junior amerikaifoci-csapat edzéséről. Valami ilyesmit - picit tökösebbet képzelünk el rögtön ébredés után, esetleg a munkaállomásra érkezéskor.    ..
Subba Mikor veszítették el? 2009.11.18 11:30:00
Böngészés közben érdekes gyűjteményt találtam arról, hogy melyik amerikai stár mikor veszítette el a szüzességét. Kedvenceim: Gary Coleman, aki 31 éves korában még őrizgette, és Elvira, a Sötétség Úrnője, aki állítólag Tom Jones-ra bízta a deflorálást (brrrr).…..
Subba Twitter: Ice T csaja 2009.11.18 15:06:00
Jó öreg Ice T szabadította a világra a kedvenc twitterezőnket Coco-t, aki egész komoly időt tölt magával. A képen éppen a mellei közül figyelheted meg mit lát a strandon, itt pedig a többi remekmű.Apával dilizés:Tv nézés (Hol a tv?)Ice T kristályfestmény telefonra: ..
magic11 2009.11.18 17:52:51
Ez borzasztóan gusztustalan, de nem tehetem meg, hogy ne adjak hírt róla, mivel mégis valahol a divat kategóriájába tartozik. Igen, nem látsz rosszul, ezek emberi fogak ékszerfoglalatban... Lehet, hogy a régi idők emberei és a természetközeli népek hordtak/hordanak ékszerként…..
magic11 2009.11.18 17:48:37
Pár óra múlva, éjfélkor a nemzet számottevő hányadának gyásza mellett befejezi sugárzását a Sláger és a Danubius, majd néhány másodperc múlva újra feltámadnak a frekvenciák, és megkezdi adását a két új rádió, a Neo FM és a Class FM. De vajon milyen számmal búcsúznak…..
Fuck To The Music Lábgép! 2009.11.18 15:00:00
Biztos ti is ismertek egy rakat olyan embert, aki ezeken a rottyfos happy end-es filmeken nőtt fel és azt mondja, hogy " csak akarni kell, és akkor minden összejön ". bár még mindíg okádok ezektől, azt kell mondjam, az élet néha hoz furcsa példákat. itt van például rögtön…..
Az örmény származású, kanadai Atom Egoyan cannesi nagydíjas Eljövendő szép napok című filmje után ismét a bűn mélyére próbál ásni: a Velencében Arany Oroszlánra jelölt Az igazság fogságában című filmjének újságíró főszereplője azt próbálja kideríteni, hogy…..
Szóval külföldre utaztam, közben telefonon tartottuk a kapcsolatot. Ha nem is minden nap, de gyakran beszéltünk.    A kép innen   Sziasztok,   Az én történetem körülbelül másfél éve kezdődött. Én lány 24, fiú (mondjuk Laci) 25. Lacival egy…..
Hát ez hosszú idők óta a legizgalmasabb magyar vonatkozású hír. Az elmúlt hónapokban ugye egyre közelebb került hozzánk az Apple, és most úgy néz ki, hogy a legjobban várt szolgáltatás is megérkezhet hozzánk: az online zenebolt. Ráadásul mindezt az Európai Uniónak…..
Hogy is mondta a múltkor Kocsis? "A BKV belső eladósodottsága 3 milliárd euró, azaz mintegy 810 milliárd forint""Nagyjából egy évtized alatt kellene biztosítania a tulajdonosnak azokat a forrásokat, amelyek a BKV eszközállományának megújításához kellenek. Csak arra…..
 A kisebb pártok közül, egyedül az LMP rendelkezik jelentősebb támogatottsággal, a biztos szavazó pártválasztók körében 4 százalékon áll. Az MDF ezen a bázison 1 százalékot mondhat magáénak, az SZDSZ pedig még ennyit sem ért el.Először mért közvéleménykutatás az…..