Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr_inc

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
Mr_inc 2009.10.05 16:51:34
@kutasbandi: Az Amwayről és a (csak) hozzá kapcsolódó Network21 képzési rendszerről van szó... Ezekszerint érdemes lenne jobban belenézned, mert ha már ennyi mindennel találkoztál, akkor gondolom ezzel a két céggel és az ő együttműködésükkel is. Az ajánlat teljesen korrekt, és itt van a legkevesebb hülye (persze itt is vannak, mint minden nyitott szervezetben) aki hülyeségeket csinál. Mindez a N21 képzésnek köszönhető, ami egyedülálló és lemásolhatatlan.
Ezen a héten a Megint Állunk Vazze blog szerkesztőjével, a 29 éves Zsibrita György-gyel készített interjút olvashatjátok.      <<IWIW adatlap>> Az interjú:   bloginterjú: Mikor és miért indítottad a blogodat? Miért ezt a nevet adtad neki?…..
Mr_inc 2009.10.03 19:42:22
@Droli: hát ezekszerint túl naív vagyok :) amúgy a befektetett idő azért nem kerül pénzbe... nameg ha jól tudom a blog.hu-n egy megintállunkvazze szintá látogatottságnál már átveszik a hiredtésszervezést és jutalékot fizetnek... namármost az elég vicces lenne ha havi 1-2 ezer forintot fizetnének meg ilyenek, nem? persze valószínűleg megintcsak naív vagyok :D
...lehet az orosz TV "Jó éjszakát Gyerekek!" műsorában dolgozni. Hogy pontosan miért is, kiderül a folytatásban!                   ..
Mr_inc 2009.10.03 19:36:22
... a fotosopp, és a myspacepicsa nézés, hiszen elég könnyen megvezeti az embert egy direkt jól lekapott randaság fotója. Kedvencem a lent látható fogas baba, szerintem neki nem nagyon szabad vicceset mesélni, mert elég komoly sokkot okozhat a látvány...
Fotó: Foucault. Töltsetek fel urbanista cimkével képeket az Indafotóra, és egyből idekerültök a jobb hasábba...
Gyerektrend Tetovált dedek 2009.10.02 18:00:00
Nem, szerencsére nem a bőrét célozták meg, hanem csupán a kölök textilborítását, de nekem így is döbbenetes némelyik darab. Persze, vágom a koncepciót, hogy apa is vagány, anya is az - ketten együtt már alsó hangon is lenyomtak két évet tetoválószalonokban -, legyen hát a…..
8ker A nép zacija 2009.10.02 18:02:00
Vagyis a Verseny utcai piac. Ráadásul nem is a Verseny utcában van, hanem a Dózsa György út 3. alatt. Ez jelenleg a város egyetlen bolhapiaca - ha nem számoljuk az Ecseri piacot, ami a Nagykőrösi úton van, elég messze, nem is kifejezetten bolhapiac -  és az megy oda csak, aki…..
A tegnapi atomerőműves hirdetéshez jó pár hozzászólás született, köztük nem is egy hasonló átverős tapasztalatokról. Lássuk sorra a legdurvábbakat. Bemelegítésnek egy "gyár", aztán két kertes sztori: amikor egy lakáshoz próbálták eladni ugyanazt a kertet, na meg…..
Egy márkának az a dolga, hogy építse magát, amihez csupa szépet, kellemeset, vidámat és barátságosat kell állítania magáról. Ennek a márkaépítő hadjáratnak az egyik legfontosabb eleme a szlogen, ami rendszerint éppen olyan hangzatos mint amennyire semmitmondó. Elgondolkodtam…..
  Sokan kérdezik tőlem, hogy ha nem szokványos piercinget szeretnének akkor inkább microdermalt, vagy felszíni piercinget ajánlok. Ez természetesen az adott testrésztől függ, így van ahol kimondottan előnyös a microdermal, van ahol megteszi a hagyományos…..
"Négy fehér tappancs lehet cuki? Vagy egy cica alulnézetből?" - tette föl a költői, teljesen felesleges kérdést Viki. "Ő Berci, 8 hónapos cicmorgó, természetesen olyan helyen lefényképezve, ahova nem mehet fel – elméletileg. De a tappancsainak nem bírtam…..
Sosem gondoltam volna. Persze egyik oldalt sem kell félteni, miközben Steve Jobs általában humoros formában szól be a redmondiaknak, Ballmer erőből tüzel, és általában mellélő. Szegény Ballmer mindig ott lyukad ki, hogy a PC olcsó, a Mac meg drága.Legutóbbi nyilatkozatában arról…..
Na, itt az ideje, hogy megint valami innovatívval rukkoljanak elő ezen a téren a cupertinóiak, a 2005-ben piacra dobott Mighty Mouse finoman szólva sem volt elsöprő siker. Most viszont, a multituch-őrület közepette meglepne, ha az Apple nem valami többujjas matatással kapcsolatos…..
autózz! Kamikaze kétkerekűek 2009.10.03 12:16:00
Tegnap reggel az én közreműködésemmel szeretett volna öngyilkos lenni egy vadbarom motoros, vagy egy óráig dúltam magamban, ennyire necces helyzetbe még nem kerültem talán soha, szerencsére nem lett végül baj. Vadmalac napi rendszerességgel találkozik munkába menet ezzel a…..
Mandiner blog Polanski bűnös! 2009.10.03 13:01:00
  Nem értem ezt az egész Polanski ügyet. „Jaj szegény filmrendezőt lecsukták” - ezt harsogja a média és már kezdtem volna megsajnálni, mert a tudósításokból nem derült ki, hogy miért csukták le. Aztán végül találtam egy cikket, ami részletesen leírta…..
Az elmúlt pár évben nem bővelkedtünk Anima Sound System-koncertekben, idén viszont már nem csak a színpadon lehet őket többet látni, hanem új nagylemez is készül, amihez természetesen új felállás is jár, ahogy ez náluk már csak lenni szokott. Jelenleg Prieger Fanni énekel a…..
Legalábbis az énekes azt tervezi, hogy visszamegy volt előadótársaihoz, miután kiadta a Reality Killed The Video Star nagylemezt november 9-én. Véleménye szerint megtehette volna ezt már a sikertelen 2006-os Rudebox után is, de nem, ő kiad még egy szólólemezt, aztán bandázik egyet…..
Az Angertea igazi kompromisszummentes zenekar. Sem a zenében, sem a csapat körüli egyéb dolgokban nem alkusznak meg, és erre büszkék is. Ennek megfelelően nem is nagyon ismertek, viszont cserébe viszonylag kicsi, de rendkívül stabil, már-már fanatikus rajongói bázisuk van. Amolyan…..
John Lydon, ismertebb nevén Johnny Rotten meglépte, amire mindneki számított tőle: miután tavaly rommákereste magát a Sex Pistols-szal, most télen a késbbi zenekarát, a jóval agyasabb zenét játszó, emiatt kevéssé ismert Public Image Ltd.-vel is ad pár koncertet. Az indok a…..
Mikkey Dee az egyik személyes kedvence a Lángoló gitároknak, ha lenne belőle bólogató fejű baba, a szerkesztőség szinte minden asztalán ott vigyorogna, mert állati jó fej, és mellé még kurvára tud dobolni is. Most, hogy 45 éves lett, viszont valami elpattanhatott az év 365…..
Hallott már valaki a Diamond zenekarról? Nem? Nem baj, majd most fog, ugyanis a rockcsapat még tavaly dalt írt Talmácsi Gábor motorversenyző tiszteletére Talma Go címmel. A videó láttán egyszerűen elállt a szavunk, így kommentár helyett inkább felhívnánk a figyelmet a klip…..
Húsz kilométert lebiciklizni nem olyan kevés. Fizikai állapottól függően lehet rá akár büszkének is lenni.   De másfél óra alatt lebiciklizni, majd telekürtölni vele a világot, az az azért túlzás.   Russel Crowe-ról a másfélórás húsz kilométer (pontosabban 19,3…..
Valahogy éreztem, hogy ennek a sorozatnak sem sikerül normális magyar címet találni, de mindegy, a lényeg, hogy október 6-tól az HBO műsorán már látható a kábelcsatorna idei nyarának egyik legjobb húzása, a Hung nevű dramedy (az HBO Digital előfizetői egy nappal hamarabb…..