Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eDE

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mivel töltik az idejüket az emberek ott, ahol fél évig tart a tél, kinn mínusz 40 fok van, benn viszont nincs áram, folyóvíz, sőt, wifi sem. A helyzetet még elképzelhetetlenebbé teszi, hogy ezen emberek egy olyan faluban élnek, ahová nyáron is csak dzsippel lehet eljutni,…..
Pázmány "The King" Péter két olyan képviccet kasírozott egyetlen lapra, hogy egy átlagos rosszhumorú ember bármelyikből hónapokig élhetne. Ilyen erős dupla talán még sosem tűnt fel a blogunk lapjain. Mindkét tréfa földbe döngöli a nézőt, pontosabban a néző…..
eDE 2010.05.05 19:29:01
Egy francia mondás szerint kétféle ember van: aki azt hiszi, a szarvasgomba jó, mert drága és az, aki tudja, hogy drága, hiszen jó. Ők talán azzal is tisztában vannak, hogy a szarvasgomba gyűjtőnév, és a disznóknak valójában semmi közük hozzá. A világon hetven különböző…..
eDE 2010.01.22 17:11:34
@ÁkiBáki: Szegény Herlock, jól átverhették, lehet, hogy a libamáj csirkemáj volt, a kaviár gőtepete, a szarvasgomba meg áltrifla.
Lényeg, hogy szépen harmonizáltak, és hogy jó drága volt.
A tipikus "mindenki tudja, hogy így van"-téma a vidéki buszsofőrök feketejegy-biznisze, bizonyítani nehéz, a jelenségről ugyanakkor sokan beszámoltak már, ezúttal Tilosaz Á. Hanga panaszolja be az érdi buszvezetőket. Helyi olvasóink egyetértő vagy cáfoló leveleit…..
eDE 2009.08.11 20:19:09
@kispista2:
Én nem írtam ilyen hülyeséget, hogy éheznek, többnyire szép kövér emberek.
Egyébként kollégám bátyja volános, de még a kollegám is ingyen tankolta az autóját.
Ha a volán vezetőség a sarkára állna, akár még nyereséges is lehetne a cég.
A nyár a vajaskenyér szezonja is. És mi passzolna jobban egy szelet vajaskenyérhez, mint a paradicsom? (pl a paprika, az uborka stb.:)) ..de itt most nem erről lesz só ..ill.szó:) Rémülten látom azt az egyre terjedő rossz szokást, miszerint a friss paradicsomgerezdeket* egyesek…..