Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szotyizo

14 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon kapható a világ legolcsóbb iPadje, a Libri 100 ezer forint alatt, 99.990 forintért árulja az Apple táblagépét. Ez középárfolyamon számolva kábé annyi, mintha az Egyesült Államokban vásárolnánk a készülékből, és nem fizetnénk forgalmi adót.Máshol is…..
szotyizo 2011.02.04 16:09:26
@skovalsky: Nekem teljes mértékben kiváltja a laptopot! Csak néha kell otthoni számítógép videó és képszerkesztésre! De egy átlag user-nek bőven elég!
A domain pénz és hatalom, mint tudjuk és egész üzleti vállalkozásokat boríthat meg, egy rosszul kitalált webcím. Mik is a domainek fontos alapkövei? A könnyű megjegyezhetőség, lehetőleg rövid cím, ekzakt utalás az alatta lévő oldal tartalmára és persze lehetőleg minél…..
A Debrecen tavalyi BL-csoportkörbe jutásakor az egész ország boldog volt. Végre újra elindult valami és majd szállítják az eredményeket a magyar csapatok.Sajnos azonban ez nem így lett! Tiszteségesen, emelt fővel de búcsúztunk a BL-től és Európától. És vártuk az idei…..
Szotyi a lelátón Bye, Bye Sanyi 2010.08.04 12:56:00
Végre valaki kimondta! Torghelle Sándor 2004 óta szinte folyamatosan szerepel a magyar válogatottban! 42 mérkőzést játszott 11 gól lőtt (barátságos meccsen 5 gól, tétmeccsen 6 gól), kapott 11 sárgalapot és 2 piroslapot! Sanyi a magyar Rooney. Igazi parasztgyerek. A szándéka…..
Semmi nem történik indok nélkül. Előző bejegyzésemben beszámoltam Telki látogatásunkról, azonban a tisztesség úgy kívánta, hogy bizonyos dolgokról ne nagyon beszéljek. Sajnos ez a véleményem megváltozott. Az alábbi videót és nyilatkozatot látva nem érdekel Mezey György:…..
Szerdán felkészülési mérkőzést játszott a frissen feljutott Szolnok az olimpiai válogatottal a Telki edzőközpontban. Hát igen! Telki laza 110 km, tehát autóba be, Szolnok mezt fel és irány a magyar edzőparadicsom. A pályára megérkezve nem láttunk semmit, úgyhogy kezdtük…..
Manchester City A második Real ismét nagy pénzköltsébe kezdett. Jön Balotelli az Interből. Nem értem mit akarnak vele, egy nagyképű köcsög. Ha Mourinho nem tudta megnevelni, akkor Manchini mit fog vele kezdeni, ráadásul az angolok sokkal vaskalaposabbak viselkedés és focikultúra…..
A Real Madrid új vezetőedzője meglépte azt amit jó pár éve senki nem mert! Elengedte Raúl-t! Ha megnyer idén mindent a Real, ő lesz az isten, de ha nem elfogják átkozni! Raúl viszont a világ "legszerencsétlenebb" embere. 16 évet lehúzott a Real Madridnál, minden csúcsot…..
A svéd Viasat televízió készítette az alábbi Premiere League reklámot:   ..
Biztos a legtöbben láttátok már azt a videót, mikor az U20-as spanyol válogatott a jobb lábát lendítve mégis a ballal lőtt gólt. Gyönyörű klasszis mozdulat, de nem egy utánpótlás korú játékostól. Hiába a két gólos vezetés már a tizenegyes pillanatában, vajon szükség van…..
Szabics Imrével az origo.hu készített interjút, melyben a következőt nyilatkozza: - Amikor a Ferencvárosnál Nyilasi Tibor a kezdőbe tette, sok szurkoló a magyar foci megmentőjének tartotta, talán úgy, mint most Németh Krisztiánt. -  Mit akarnak Németh Krisztiántól?…..
Szolnok Az NB1 újonca leigazolta Hervé Christian Tchami-t kameruni támadó középpályást a cseh második ligából. Biztos biztató volt a játéka, de az adatlapja szerint 2007-től támadó középpályásként összesen 2 gólt lőtt, bár arról nem szól a statisztika, hogy mennyi…..
Most nagyon visszasírom azokat az időket, mikor régi Videoton tévén néztük szellemképesen a meccseket. A tévé szar volt, de a pályán még láttunk "csodát".  Sajnos a tegnapi mérkőzéssel Székesfehérvár csapata lerombolt egy régi mítoszt! (86-ban Európa kupa…..
A várakozásoknak megfelelően Egervári Sándor lett a szövetségi kapitány. Csányi Sándor az MLSZ elnöke azt nyilatkozta, hogy nem elvárás a 2012-es EB-re való kijutás! Ez eddig teljesen más megközelítése a kapitányi posztnak. Nem volt még olyan kapitány, aki felé nem az…..
Igaz, hogy még nem hivatalos, de már régóta lehet tudni, hogy Erwin Koeman távozik. Legalábbis ahogy összeállította a csapatot a németek és a hollandok ellen, úgy bárki összeállítja, ha ki akarok kapni. Ő pedig kiakart. Mert nagy a lelépti díja. Így megy ez. De mielőtt bárki…..
Nem 2:0-ról hanem 3:0-ról indul a visszavágó a mai győri mérkőzésen a kazah Atirau ellen, mert az első mérkőzésen a csapat bosnyák védője jogosulatlanul játszott. Hogy hogy erre közel egy hét után jöttek rá? Sajnos ezután a hír után még kevesebb kedvem lesz kimenni a…..
Start! Mostantól lehet lerántani az iPhone - iPod touch - iPad új operációs rendszerét, az iOS4-et. Próbálgassátok, írjátok meg a véleményeteket, különös tekintettel az alábbiakra:- Magyar nyelv és helyesírás-ellenőrés.- Multitasking, természetesen, csak 3GS-es kollégáknak-…..
Emelkedik a kerékpárosok engedélyezett maximális sebessége, de a rendőrség továbbra sem tervezi, hogy traffipaxokkal próbálják ellenőrizni a sebességhatárok betartását. A jövőben a 10, 20, 30, 40, 50 km/h-s maximumok közül kell az úttípushoz tartozó sebességhatárt…..
szotyizo 2009.11.26 20:41:02
@pcmci: nem nem merem, hanem van jó pár olyan dolog, ami kialakult megszokott dolog szerint működik, de ezzel akkor vagy tisztában, ha a Kresz-t is ismered.
szotyizo 2009.11.26 20:46:20
@Ómájgád: jó lenne ha felfognád, hogy az autó kibaszott nagyot tud ütni és még többen is vannak mint a biciklisták! Szabályok szerint élünk és közlekedünk! És ezt mindenkinek be kell tartani! Neked is!

A kivilágítatlan biciklistát például büntetés nélkül elütném!

Egy autósnak nem jut eszébe nem felkapcsolni a lámpát, hanem max elfelejti, de rögtön villognak és általában sűrű bocsánatkérések közepette felkapcsolni! A biciklisták meg fel vannak háborodva, ha szólok!

Ez normális?