Regisztráció Blogot indítok
Adatok
opcsi

2 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gustavo Hernández rendezése, a The Silent House horror igaz történeten alapszik. Azaz volt ilyen egyszer valamikor, megírták az újságok és a filmesek még hozzáadtak ezt-azt, hogy félelmetesebb legyen. Egy apa és lánya Uruguayban  valahol vidéken renoválna egy lerobbant házat, a…..
Nem azért, mert a ma reggeli futam első 30 körében több esemény történt, mint az előző évadban összesen, nem azért, mert ismét versenyben láthatjuk a sportág vitathatatlanul egyik legnagyobb alakját, és még csak nem is azért, mert Sebastian Vettel személyében egy nagyon…..
Aki esetleg még nem tudná, a 2000-es évek első évtizedének végén járunk, manapság blogok, honlapok tucatjai foglalkoznak sorozatokkal, arról nem is beszélve, hogy millió sorozat készül millió témában. Úgyhogy érdekes visszaolvasni, hogy a hetvenes években hogyan birkóztak ezzel…..
Mostanában James Cameron újra a rivaldafényben álldogál, készült vele jó néhányan interjú, valahogy úgy egyikben sem sütött el nagy poénokat, de most eljött az idő, hogy ezt pótolja. Sigourney Weaver volt a Saturday Night Live házigazdája és két videóval is érkezett. Az…..
  A héten már felbukkantak a neten a Roosevelt tér, illetve a Március 15-e tér és a Károly körút látványtervei, most a Móricz Zsigmond futurisztikus megoldásai kerültek elő. Mint arról korábban szó volt, ötletpályázatot írtak ki a Gomba hasznosítására, ami akkoriban az…..
Mostanában hanyagoltam az izgalmasabb kommentek publikálását, ma mégis egy hozzászólás következik Saffranektől, aki belefáradt a hazai áldatlan állapotokba és külföldön próbálna szerencsét.8 éve vagyok a szakmámban, értek hozzá - DTP operátor vagyok (kiadványszerkesztő).…..
A Tv2-nél tényleg tudják, hogy a rossz hír is hír. A lényeg, hogy forogjon a termék neve. Hogy mindenki tudja: Joshi Bharat stúdiója még mindig egy vértől sikamló aréna, ahol a lelki tanácsadás szünetében mindenki rúghat, fejelhet, és lekeverhet pár jól irányzott sallert. A…..
BUKSZ Hős született a BKV-nál 2009.09.03 15:55:00
Ilyen szerintem nincs is, és csak hallucinálom, hogy a BKV teljes kommunikációs csapata áll egy pofonfa alatt, bámul felfelé és fogcsikorgatva rázza, csak rázza, csak rázza, amíg a nyakába nem szakad az egész. Mint amikor a Die Hard 3.-ban John McClane kiáll egy „I Hate…..
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT. Kedves Munkahelyi Terror!Összefutottam egy régi ismerőssel, aki most egy nagy közüzemi szolgáltató telefonos…..
opcsi 2009.09.03 12:01:42
@Mindfield: a 10 perces szünet csak papíron létezik, de a valóságban elképzelhetetlen. Én videós-média területen dolgozom, ahol a 2-3-4 órás egyhuzamban való gépezés is természetes. Aki pofázik, az repül, ez ilyen egyszerű.
Jaj Istenem, szomorú vagyok. Vigasztalhatatlanul szomorú. A Budapest Televízió volt a biztos pont a nagy magyar jelenkor viharában. Stabilan és rendíthetetlenül, kiszámíthatóan és rideg profizmussal hozta hétről hétre azt az utánozhatatlanul alacsony színvonalat, azt a már-már…..
opcsi 2009.08.30 16:57:01
Olvasónk az internet egyik sarkában talált egy levelet, amit egy BKV-s dolgozó írt. Egy olyan BKV-s, aki a cégnél eltöltött 25 éve alatt látott már mindent, és minden erejével azon dolgozott, hogy ez a cég, melyet a magáénak érez jobb legyen, jobban működjön. Látta, ahogy Antal…..
opcsi 2009.08.29 16:25:19
@Babapiskóta: igen, ez nekem is eszembe jutott. Bár azt tegyük hozzá, hogy a kivégzések ellenére Kínában minden további nélkül előfordulnak ilyen esetek (bányabalesetek, élelmiszer-ipari botrányok, eltusolások, stb.), mégis kevés embert végeznek ki ilyesmikért.

Nálunk nem ez lenne a megoldás, hanem az, hogy a pofázáson kívül konkrét intézkedések is történjenek azok részéről, akiknek erre van lehetőségük és jogosultságuk.
Nagyon úgy néz ki, hogy már az idén elkezdődik az első élőszereplős Star Wars-tévésorozat forgatása, mégpedig Prágában, mert ugyan Budapest, illetve valamelyik vidékre telepített stúdióváros is szerepelt George Lucas szűkített listáján, de a cseh kormány nagyobb…..
Multi "F#ck you, Madonna!" 2009.08.23 12:13:00
Előre sietek leszögezni, mielőtt megrohannak a fanatikusok: a koncert önmagában jó lett volna. Annak ellenére, vagy talán épp azért, mert a fergeteges produkcióban ritkán lehetett hallani Madonna élő hangját. Az erőteljes refrének a háttérénekes(ek)től vagy előre rögzített…..
Októberben találkozhatunk Langdon profeszorral, Mel Gibson-nal Mad Max szerepében, Nicolas Cage fog nekünk számolgatni a Képlet-be és nem utolsó sorban Kevin Costnerrel táncolhatunk a farkasokkal DVD és BD változatban!   2009. október 6. Angyalok és Démonok (2DVD)…..
Katonatörténetek 062. - Mimikri 2009.08.21 08:00:00
A sorkatonák jelentős részét (főleg a táposokat) egyetlen cél foglalkoztatta a tömeghadsereg időszakában: minél kevésbé feltűnően túlélni az egészet. Ha az ember alkalmazkodóan belesimul a környezetébe, erre jelentősen megnőnek az esélyei. Amint azt látni fogjuk, ZöPö…..
Ahogy már említettük, kicsit aggaszt minket a macskafürdetés. De hát mit tegyünk, küldtetek néhányat, nem is rosszakat, a macskák meg kerülhetnek olyan állapotba, amikor muszáj megfürdetni őket.Molitól minden kommentár nélkül kaptuk ezt a két képet, amiktől egyszerre kell…..
Tegnap rajtolt a Bajnokok Ligája a Tv2-n, a csatorna még Gundel Takács Gábort is visszahívta a közszolgálat szarvától erre az alkalomra. De az első próbálkozás elég elkeserítő, a Celtic-Arsenal meccset ugyanis annyian nézték, mint egy kiadósabb adásszünetet, vagy legfeljebb,…..
Eleve jó színész a nyakigláb csávó, a Jurrasic Parkot például csak miatta lehet elviselni, (és akkor a Légyről még nem is beszéltünk ugye), kellemes a hangja, meg hasonlók. Jelenleg a Law & Order Criminal Intent egyik főszereplője, és 56 évesen faszán becsajozott: a…..
Az emberek többsége a kereskedelmi televíziók hírműsoraiból (34%) és az internetes lapokból (33%) tájékozódik a bel- és külpolitikai eseményekről – derül ki a Vélemenybank internetes közvélemény-kutató portál legutóbb feltett kérdésére adott válaszokból.  Az…..
Jennifer Love Hewitt akciófilmben szeretne szerepelni, az elképzelése szerint jöhetne akár egy Tomb Raider-szerű produkció, nagyon jó lenne, ha valami szuperhősös alkotásban is feltűnhetne, mondjuk eljátszaná a Csodanőt is.Korábban Megan Fox-ot hozták összefüggésbe a Csodanővel,…..
opcsi 2009.08.03 21:57:22