Regisztráció Blogot indítok
Adatok
etele

10 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2006 májusában indult el a Webisztán, ami két korábbi blog (Blumi Sztahanovja és az én Hírbehozóblogom) utódjaként született meg, ezzel a posttal.  A blog dizájnját Blumival találtuk ki, és jórészt ő is buildelte. A fejléces robotos életérzést pedig Etele (az Index…..
etele 2013.02.25 13:56:32
Mit tudtok arról, hogy a bazilika népszerű köztéri lépcsőjét elkerítik? Tegnap este arra jártam és épül ki a kerítés, nem tudom mik a tervek, hogy tényleg el akarják zárni estére a söröző fiatalok elől, vagy csak "dísz" lesz. – dobta föl a hírt a Heti Betonos Smiló…..
Tegnap publikálta Twitteren a Gawker Media blogbirodalom fővezére, Nick Denton szájtjai látogatottsági adatait. Az adatsorból amúgy továbbra is az világlik ki, hogy a Gizmodo a zászlóshajója a Gawkernek: naponta átlagosan közel 3 millióan követik a techblogot.A második…..
Rendkívüli kiadással jelentkezik blogunk, megszületett ugyanis... de inkább adjuk át a szót Sanyinak."Este 7-kor kicsit fájt (főleg Áginak), 9-kor bementünk a kórházba, 11 előtt 9 perccel fölsírt, 57 cm, 3560 gr, barna haj, kék szem, amikor bőg, rám hasonlít, de még…..
etele 2010.05.05 12:36:34
etele 2010.05.05 14:30:46
  Illik/nem illik kérdésben valószínűleg nem fogja annyira kiverni a biztosítékot a Nagymező és az Ó utca sarkára tervezett bővítés, mint a Clark Ádám téri aranyfog. A korábban ideálmodott koronához képest (ó Istenem, mennyi fogászati szakkifejezés) is jóval…..
etele 2010.02.02 11:35:43
comment:com Megújult a Comment:com 2009.10.27 11:45:04
Álljunk meg egy pillanatra! Kicsit ünneplőbe a szívünk. A szürke hétköznapok közepette. Ennyi év után. Mert kicsit együtt nőttünk. Változtunk. Öregedtünk. Talán már ránk fér. Hogy modernebb, áramvonalasabb. 210 százalékkal átláthatóbb. Minden eddiginél letisztultabb.…..
etele 2009.10.27 12:56:05
@szinkrobi: "letisztult tartalommegjelenitesi megoldasok"
etele 2009.10.27 21:33:37
@Pikk Dáma ♠ / bip-bip: holnap megnezem ha ie kozelebe jutok. volt egy masik ie7 bug, az mar megjavult, ezt egyelore nem is ertem, csak a hatterszinben kulonboznek a tobbi hozzaszolastol. kosz.
etele 2009.10.27 21:37:13
@Freevo: meggyoztetek, igazatok volt :)
Dominic Murphy rendezésében fog készülni az A Gift From the Culture film, amely Iain M. Banks sci-fi író  (a képen balra) egyik történetén alapszik. Murphy Shane Smith-szel közösen fogja írni a forgatókönyvet. Banks első sci-fi regénye, az Emlékezz Phlebasra nagy sikert…..
Stílszerűen egy kis tűzijáték augusztus huszadikára. Viszont ezt a kísérletet ne csináljátok meg otthon. Úgy értem, tényleg ne. Még tengerimalaccal se.  Na jó, azért pár kristállyal még nem kell bújkálni. ;)..
A Hungaroringen elszenvedett súlyos bukása után már otthon gyógyuló Felipe Massának DVD-n juttatták el jókívánságaikat pilótatársai. A több mint négy perces felvételen, amelyet még a Hungaroringen készítettek, a mezőny minden tagja üzent a Ferrari braziljának, angolul, olaszul…..
Aeroplane - June mix [mp3 Fairtilizer] Phoenix – Lisztomania (Classixx Version) Doves – Jetstream (Lindstrøm Remix) Florence And The Machine – Rabbit Heart (Leo Zero Remix) Lowbrows – Dream in The Desert (Flight Facilities Remix) Bent – Always (Mighty Mouse…..
Akik csak a postok első mondatát szokták elolvasni, azoknak mondom gyorsan, hogy nem kell összeomlani fejben, a Last.fm továbbra sem lesz fizetős, csupán a rádiót dugják el a havi 3 euróba kerülő lakat mögé.Amúgy én eddig sem használtam a Last.fm rádióját. Az ember nem is azért…..
etele 2009.03.25 11:19:43
Elsőként a Joób Sanyi blognak sikerült fényképet szerezni Joób Sanyi begipszelt jobb karjáról. Nem is teszünk hozzá semmit, csak azt: gyógyulj meg, Sanyi, fogsz te még balkézzel szájbarágót pötyögtetni. ..
Érdekes megfigyelni a múlt héten lezárult filmszemle két, talán legjobb közönségfilmjeként számon tartott alkotásnak, a Kaméleonnak és a Valami Amerika 2-nek a reklámmegoldásait. A Kreatív februári számában bővebben írunk arról, hogy Herendi Gábor, a Valami Amerika 2…..
Bőven 100 kiló feletti harcsát fogott csütörtök este 8 óra tájban az észak-olasz Pó folyón erdélyi magyar haverunk, Farkas Levente. A rettenetes dagadék - nem Levente, hanem a zsákmánya - pontos tömegét ma délután fogjuk megtudni, akkor viszik el ugyanis lemérni egy hiteles…..
etele 2008.03.14 15:01:43
Az Apple ma bemutatta a MacBook és a MacBook Pro új változatát. Az új MacBook Pro laptopokba a legújabb Nvidia GeForce kártyát tették 512 MB-os memóriával, és ugyanazt a Multi-Touchot találhatjuk bennük, amit először a MacBook Airben láthattunk. A 15"-ös Pronál a 2,4-es Core…..
Egyévesek lettünk januárban, amit megkésve ugyan, de egy csodálatos új dizájnnal ünnepelünk. Határtalanul boldogok vagyunk tőle, legyenek kedves olvasóink is, és jöjjenek minél gyakrabban a cuki képek hazájába, vagyis ide.Néhány részlet a dizájnról: az Index cuki dizájnere, a…..
cerka Az Űrcsiga színre lép 2008.01.18 09:58:00
Ha a test le van béklyózva, főleg ha egy olcsó irodai székbe, akkor a szellem olyan pánikszerű sebességgel hagyja el az úgynevezett porhüvelyt, hogy pillanatokon belül a világűrben találja magát. Nem véletlen tehát, hogy az unalomgrafikák milyen sokszor foglalkoznak ufókkal. Soros…..
Joób Sándor Szegény Joób Sanyi 2007.12.19 10:18:00
Joób Sanyi ma nem tud kijönni ebédelni a henteshez, mert ügyel. Lassan rendelni fog valamit. Talán egy piros csókát?..
Fontos leszögezni, hogy ellenségeink gyermekei nem az ellenségeink, csupán eszközök a kellemesen feszült viszony kiélezésére! Ajándékozzunk nekik jó ízléssel és fantáziával tervezett rettenetes dolgokat, a karácsony ettől még a szeretet ünnepe marad...Hajtás után még…..
Idén öt új mókusmajom érkezett a jászberényi állatkertbe, melyek közül kettőnek már kicsinye született. A két- illetve háromhetes majomkölykök a látogatók kedvencei. (Fotó: Mészáros János)Kattintson és nézzen majmokat!..
Jó volna, ha a lányok is olyan ésszerűek és logikusak lennének mint a matematika. Talán nincs is találóbb ellentét, mint ez, és ez is mutatja a brand megalkotóinak zsenialitását.Kedvenc blogunk, a Trendy és Wendy 1 éves születésnapját ünnepeltük pénteken a Nagydióban, ahová…..
Minden idők legalkoholistább kütyüjét mutatjuk be. A MyFountainbe 16 különböző italt tehetünk. Ez teljesen ízlésünkre van bízva, lehet rum, vodka, különböző gyümölcslevek, kóla, likőrök. Ezeket a beépített hűtő kellően hidegen tartja. A következő lépés, hogy…..
Etelét, az Index fődizájnerét kérdeztük a dizájnváltásról. Ő meg válaszolt. Íme. Mik az alapvető változások? Színkódok, stílus, padding, letter-spacing, stb? Mindenhol próbáltunk az egyszerűsítésre törekedni. A régi Indexet már évek óta toldoztuk-foldoztuk és az…..
comment:com Nehogy leizzadjon! 2007.05.27 16:05:00
Holnap úgyis jön a lehűlés, most már minek kockáztatná az izzadságot, meg az azzal járó testszagot. Hideg limonádé, ventilátor és 15:10-től A pedálkirály a Filmmúzeumon. A hetvenes évek biciklis sztárja, dopping, meg humor, és persze verejték, izzadság és zsíros cseppekben a…..