Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reich

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Combat Gear Blog UF PRO Striker HT 2020.12.07 04:59:00
Reich 2022.05.04 16:05:38
@Combat Gear Admin: Szerintem az anyagminőséghez lehet valóban köze, meg a festék minősége. Egyébbként még mindíg nem vettem meg az UF Pro nadrágot. Valamiért a hátsó sztreccses anyag miatt agóódok. Mennyire tartós, kopásálló.
Reich 2022.05.09 13:16:10
@fjoni: Ez sajnos így van. Egy UF pro nadrág 60 ezer, Jó lenne egyet venni de az én szintemen ez sajna akárhogy is nézem, sok pénz azért, hogy csak itthon üljek benne.
(a Voxos kritikát Saint írta)..
A Magyar Néphadsereg elit fegyvernemei számára, felderítők, repülőgép szerelők, tábornokok és a kakukktojás a határvadászok, a 65M ruhától eltérően terepszínű harci-gyakorló ruházatot rendszeresítettek. A terepszínű mint az M1949/82 vagy ismertebb nevén a „rába”, mely…..
Először is amit tisztázni kell, hogy a Gurkha HAU az nem a 2010M magyar gyakorló ruha. A Gurkha egy szolnoki székhelyű, Reintex, magyar cég amely taktikai ruházatot gyárt, és legjobb tudomásom szerint nem áll szerződésben a HM-el, bár mintha a szolnoki alakulatok az utóbbi években…..
Nem tervezem mindig felrakni a videójáték-élménybeszámolóimat a blogra, de ennél most úgy éreztem, a hangvétele és a stílusa eléggé passzol a Baaad Movies-videókéhoz, úgyhogy nem fog kilógni. (hamarosan az új Baaad Movies-rész is felkerül! ;) )..
Egy tegnapi nap során kikerült cikk megrendszabályozásként aposztrofálja azt a két perces felvételt, amelyen két rendőrjárőr az  V. kerületből intézkedik egy láthatóan igen jókedvű meztelen férfivel szemben, aki a Bazilika előtt szórakoztatta a tömegeket. Rugdosódásnak nem…..
Néhány fórumozó szúrta ki, hogy az egyiptomi hadsereg facebook-os oldala leginkább fél meztelen szétgyúrt katonák és rendőrök képeivel van tele. Ez persze nem is lenne probléma, hiszen egy képen mi fejezné ki jobban az elképzelhetetlen testi erőt mint az izmok? Na de mi van…..
Az új amerikai egyenruha rendszeresítését megelőző tesztek negyedik, és ha a tényleges rendszeresítést nem számítjuk, és egyben utolsó fázisa 2012. januárjában indult el. Azóta szinte semmi információ vagy csapatpróbán készült kép nem látott napvilágot. Azonban az ADS…..
A 10M ERGY utolsó bemutatásra kerülő darabja a téli kabát. Első látásra egy kicsit tovább gondolt mikádónak tűnik, ami úgy érzem nem jár messze az igazságtól. A kabáton megtalálhatók a különféle azonosító jelzések számára a gombok és a tépőzárak is, illetve már…..
Reich 2012.11.06 11:40:41
@estván: Még lehet hordani.De lassan lassan ezt is le fogják teljesen váltani.Bezzeg Ukrajnában.Mindenre van ember a határon.Van felszerelés.Most kaptak Digitális terepruhát a határon lévő katonák.Nálunk meg a pénztelenség az emberhiány.Szar ruházat káosz.Na ez Záhony
A tender végső fázisába bejutó ADS Inc. közzé tett néhány képet az általuk tervezett és szerepeltetett terepmintákról. Bár vagy öt fajtát terveztek ezekből, a képeken kettő látható.   Érthetetlen módon a hadsereg a korábban költség hatékonyság címén feladott…..
Szerencsére a Rendőrség a 2000-es évek utáni egyenruhák terén tapasztalható mélypontot kezdi maga mögött hagyni. Gondolok itt a csinos kínai farmerra és tiszteletet parancsoló baseball sapkára. Sőt újabban azt tapasztalom, hogy egyre inkább a rendészeti gyakorló ruházatot…..
Reich 2012.10.01 14:37:37
@Ninja1986: Nálunk meg a taktikai öv nélkül nem lehet szolgálatba menni igaz ez a határ.A patentot én is halottam már meg a jelvénytartó gombot.Bár nekem nem volt ilyennel eddig problémám.Igaz én útlevél kezelő vagyok és ritkán hordom.A militáns külső végül is a színe megfelelő bár én terep és fekete dolgokat szeretem gyakorlóba.De ha igaz akkor majd lesz terep a határőröknek de ez a jövő.Rákölteni muszáj néha mert amit ruházatra adnak összeget az nevetséges.És még vigyél róla számlát pff.A címeres övcsat helyett én belső övet használok praktikusabb.Meg az egységes öltözet baromságot is el lehetne már felejteni .Hordd úgy ahogy kell legyenek rajta az ékítmények.Legyen felszerelve de mindenki komfortérzete szerint hordja.Ez a begyepesedett látásmód már a múlté kellene hogy legyen.
Az 1990-es években a honvédség új kihívásokkal nézett szembe, konkrétan több ENSZ misszióban vettünk részt, ami miatt a külszolgálatra küldött katonák számára megfelelő egyenruhát kellett készíteni. A “hurrikán” kódnevű terepmintára esett a választás, amit a…..
Reich 2012.09.07 19:33:40
@dudi01: Akkor rosszul mondtam valóban ne az elavultat használjuk.De trendek vannak mintában is.A digit fekszik mostanában és mondhatjuk hogy karonai ruházatban nincs divat ,de ez nem lenne igaz.van és nem nagy gond ha követik az a seregek.De akkor is igaz amit mondtam.Nem akar fejlődni semmit sem a seregünk.Pedig kellene mert növelné az ország megítélését ha korszerű lenne a hadseregünk.És ehhez hozzátartozik a digit minta is.Részemről ennyi
Reich 2012.09.08 11:23:16
@dudi01: Egyébként igazad van nem a mintán múlik.Szerintem inkább a színösszetétel egy egy terepre.De nekünk a szín sincs rendesen belőve.És nem tudom mikor fog változni itt a dolog de ahogy elnézem nem egyhamar.Sajnos országunk nem csak katonai téren van lemaradva a nyugattól.Mert onnan mindent átveszünk ami baromság de a jó Dolgokat nem akarjuk.Értem ezalatt az egységes öltözet baromságot.Mert nálunk a határon basznak rá hogy te fázol ha ingbe kell lenni akkor abba lesz mindenki,Míg pl más országban a komfort érzet szerint öltöznek csak az a lényeg,hogy a ruházat megfelelően fel legyen szerelve láttatva,hogy az illető rendőr,határőr,katona.Nálunk meg ez az egységes öltözet baromság megy.Hagyjuk mert felbaszom csak magamat.
Nyilvánosságra hozták a tender végső, negyedik, fázisába bekerülő öt cég nevét. Ez alapján nagyjából lehet következtetni az eddig sikeresen teljesítő mintákra is.   A Crye Precision ismerős lehet sokak számára, ugyanis ők birtokolják a Multicam minta jogait. Tavaly…..
Egyszemélyes élménybeszámoló, így egy kicsit döcögős, de erről a filmről mindenképp meg akartam osztani a véleményemet, mert sokat lehet beszélni róla. Nézzétek meg, vagy töltsétek le ITT! U.i.: Még mielőtt rám támadtok, tudom, hogy "Szilén"-nek kell ejteni a csaj…..
Reich 2012.02.02 17:07:18
@filmkiller:
Húú haver állat vagy :) de jót röhögtem.
2010-ben készült, 2011-ben bemutatott spanyol áldokumentarista horror, ami az alműfaj legelcseszettebb darabja. Aki pedig esetleg már hiányolja Medencetisztítóékat, az nézze meg Mangekyo legújabb - egyébként nagyon jó - bemutatóját a Macskák királysága című animéről, mert van…..
Íme a videó, amit már sokan vártatok egy ideje: a válaszom az első rész utáni kritikákra, és egy végső összesítés, hogy mit gondolok a filmről. Néhány dologban igazatok volt, de a végső értékelésem nem változott. Ez a film még mindig borzasztó. ..