Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moles

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Rémregény, amelyhez fogható Magyarországon az utóbbi évtizedekben nem történt" - így minősítette a Magyar Nemzet 1980. február 26-án a Soós Lajos és társai által elkövetett gyilkosságsorozatot. A nyomozás méretei egyedülállóak és elképesztőek voltak. Soós kivégzése után 13 évvel árulta el Valenta…..
Belsőség Taxis kontra buzik 2009.05.13 02:25:00
  A lavinát a hosszú fehér limuzin tetõablakából kilógó táncoló, mosolyogva integetõ fiatalember indította el.  Vélemények az azonos című írásunkról...
moles 2009.05.15 16:12:59
@dennisthemenace: az az árpádsávos "rongy" arra is jó a seggtörlésen kívül,hogy esetleg valaki lenyomja a torkodon kisfiam.
Ilyet is csak NSZK retró erotikus filmekben láttunk, bejön az időjárásjelentő csajszi, kirakja a két mellét a muskátlis bajor ablakba és a forróságról mesél, meg arról, hogy érdemes lesz kihasználni a következő két napot, és már várjuk, hogy panaszkodjon, hogy…..
Hajdú B. István Blog Angol kór 2009.05.08 13:42:00
Méltatlanul kevés szó esik a Chelsea–Barcelona BL-elődöntő kapcsán Essien és Iniesta káprázatos góljairól, és sokkal inkább egy norvég pszichológusra, a meccs játékvezetőjére, Tom Henning Övreböre emlékeznek, még azok is, akiknek saját maguknak kellene pszichológushoz…..