Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bpindustry

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bpindustry 2011.01.16 18:13:42
béta..
Filmszerűen látom magam előtt, ahogy Szabi az idegességtől, a megalázottságtól és a hányingertől remegve nekiáll megírni, mit tett vele a MÁV. Nem nehéz elképzelni, ő maga írta le végtelen szövegromahának dereka táján a jelenséget: "ilyenkor csak a kar izmai feszülnek…..
Jó nagy terror lehet a hazai élelmiszerboltokban, ugyanis nem először kapunk olyan, a munkakörülményekre panaszkodó levelet bolti eladóktól, amit bájos módon elkeseredett vagy felháborodott vásárlók nevében írnak nekünk. Kedves Elkeseredett vásárló, irtó cselesek vagyunk és…..
Már az Indexben is hőzöngés volt amiatt, hogy a foci vb párhuzamos meccseinek közvetítői bemondják a másik meccs eredményeit, ezért felteszem, hogy másokat is érdekel, miért is teszi ezt az MTV. Alant a köztévé sajtóközleménye, szó szerint. "Amióta a bundázások…..
A világ több tévétársaságához hasonlóan tájékoztatni fogjuk a nézőket a másik csatornán látható meccs alakulásáról, illetve meg is mutatjuk kis képben a párhuzamosan zajló mérkőzés góljait. Amióta a bundázások elkerülése érdekében bevezették a párhuzamos meccsek…..
bpindustry 2010.06.23 20:35:37
@porthosz: görög meccsen elvileg az edző fel-le vette a kabátját a másik meccs állásának függvényében :D
György fia soha többet nem vesz jogtiszta szoftver az Auchanban, de talán inkább seholse, ugyanis már egész faiatalon megtanította neki egy ügyeskedő dolgozó, hogy amit el lehet lopni azt úgyis ellopják, ő meg úgysem tehet semmi, akkor minek fizessen érte. 2010. június 06-án a…..
bpindustry 2010.06.22 14:25:59
@chris-v: ezt magyarázd meg a másik 99 embernek is a 100ból aki elégedetten vette meg ugyanazt a bontatlan műszaki cikket hipermarketben ami a media marktban 10 százalékkal drágább. a kiegészítői meg 50-el. szerinted az LG abcd12345 termékből készül külön szakáruházaknak meg külön hipermarketeknek? media marktos homár sztorik megvannak? használt fényképező újként, használt memóriakártya polcra kirakva, stb stb...

nem az auchan-t akarom védeni de aki körültekintő az bárhol vásárolhat. és a szakáruházakban ugyanúgy átk... a palánkon ha nem figyelsz. ez nem áruház hanem országspecifikus sajnos.
lomotomy kb 2009.05.08 23:55:35
KBKB kb ..