Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-zotmund-

8 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ulver – Wars Of The Roses (Kscope) Mindig nehéz dolga van a kritikusnak, ha épp az aktuális Ulver-lemezről szeretne recenziót írni. Nem csak azért mert nem könnyű metálos fejjel bekategorizálni őket valamilyen zenei skatulyába, hanem mert régóta szíve csücske is a norvég…..
Mike Tyson évek óta hordja arcán tetoválását, a Másnaposok folytatásában az egyik karakter ugyanilyen "ábrát" csináltatott magának az italozós este után. Ez egyvalakinek nem tetszik, méghozzá Tyson tetováló művészének, aki fogta magát és be is perelte a Warner…..
Nicolas Cage-et New Orleansben tartóztatták le szombat reggel 6.30-kor. A színész feleségével ordibált az utcán, azon kaptak össze, hogy nem tudták melyik házat bérelték ki. Egy taxis szemtanúja volt a szóváltásnak, látta, hogy Cage rángatja a nejét és még néhány autóra is…..
Filmdroid Íme Csodanő 2011.03.18 21:00:46
Mivel nem igazán haladt semerre a Csodanő (Wonder Woman) filmterv, ezért a DC  képregényhőse  inkább sorozatban akciózik. David E. Kelley producer csak nehezen talált otthont a tervezetnek, majd leszerződtették Adrianne Palickit a főszerepre. Befutott róla az első kép, a…..
-zotmund- 2011.03.19 01:21:08
Ez az év Natalie Portman éve lesz. A Fekete hattyúért (Black Swan) megérdemelten kapta meg az Oscart, ráadásul a film is hatalmas siker lett, a Csak szexre kellesz (No Strings Attached) vígjáték is szépen termelt. Hamarosan jön a Thor, ami borítékolhatóan sok száz milliót fog hozni…..
Böhöm nagy robotok hatalmas fegyverekkel. Igen, ez a Transformers harmadik részének újabb reklámja. Mint már korábban kiderült, hogy a történet több évtizeddel ezelőtt veszi kezdetét, kiderül, hogy a robotok részt vettek az amerikaiak és az oroszok között zajló űrversenyben. A…..
Nem a mitológiai Thorról van szó, hanem a Marvel képregényhőséről, aki a Bosszú Angyalainak az oszlopos tagja volt. A produkciót a Shakespeare-en edződött Kenneth Branagh rendezte, a Mjölnirt pedig Chris Hemsworth dobálhatja bőszen. Thort Odin száműzi Asgardból, a Földre kerül,…..
-zotmund- 2011.02.18 11:33:31
Star Wars Csokiba zárt Han Solo 2011.02.07 17:57:03
Adja magát, hogy lefagyasztott Solo-formájúra öntik a csokit, nem is értem, eddig miért nem tették ezt. Rajongók ezrei rohannák meg a boltokat. Még azok is csokit (v)ennének, akik nem is szeretik. Ez itt az otthon gyártott, baconos Ham Solo.Via Inspire me..
Már tudjuk, hogy Henry Cavill öltheti fel Superman jelmezét. Az azonban még nem dőlt el, hogy ki játszhatja a Krypton bolygó szülöttének újságíró kollégáját és szerelmét, Lois Lane-t. A stúdió listája nem üres, Jessica Biel, Kristen Stewart, Malin Akerman, Rachel McAdams és…..
-zotmund- 2011.02.03 00:27:21
ZeneZeneZene Kvelertak - Kvelertak 2010.12.06 16:53:00
Akkor következzen az a lemez, ami hetek óta napi rendszerességgel megfordul az mp3-lejátszómban, és ami alaposan felkavarta az underground metal köröket, és szinte csak kíváló reakciókat váltott ki a közönség és a kritikusok részéről egyaránt.A Kvelertak egy norvég…..
Ne feledjétek, hogy amíg éjfélt nem üt az óra, küldhetitek a versenyzőket a nagy birodalmi kockabajnokságunkra! Utána mi jövünk, pontozunk, díjazunk, majd elfutunk a nyereményekkel. (nem.)Ilyen menő trófeát sajnos nem tudunk adni, de lássuk be, nagyszerű illusztráció a kép...
Filmdroid Újabb Machete előzetes 2010.07.23 22:09:52
Azt hiszem idén három akciófilm előzetese alapján lehetett ráfogni, hogy ez a produkció oda fog ba....Szóval a The Expendables, a Predators és a Machete tűnik az idei felhozatalból igazán keménynek. Ezek közül most a Machete kapcsán örvendeztettek meg minket egy új előzetessel. ..
A miniszterelnök pénteken csaknem azonos időpontban adott interjút a Hír TV és ATV számára. Utóbbiban a beszélgetés legvégén a műsorvezető, Kálmán Olga feltette a jövő egyik érdekes kérdését: terveznek-e népszavazást tartani a leendő új alkotmányról? A két évvel…..
Nem az a baj, hogy a Fidesz saját embereit nevezi ki. Hanem, hogy sokszor nem megfelelő a jelöltek felkészültsége, szakmai háttere. (Fotó: MTI) Úgy látszik, a közvélemény kezdi megszokni a Fidesz káderpolitikáját, jelölési gyakorlatát, vagyis azt, hogy a pártpolitikai…..
-zotmund- 2010.07.21 13:00:54
@dts: csatlakozom.

Ha Orbán egyeztetett a jelölése előtt Stumpffal, akkor Stumpfnak már ott kellett volna jeleznie, hogy nem ő a megfelelő jelölt. Mindenesetre innen nincs visszaút arcvesztés nélkül, a kérdés csak az, hogy mivel veszít többet a Fidesz: Stumpf "visszavonásával" vagy megszavazásával?
Miután a Pókember negyedik részét törölték (melyben John Malkovich játszotta volna a főgonosz Keselyűt), a Sony és a Marvel úgy döntöttek, hogy előlröl kezdik az egész sorozatot, amihez teljesen új alkotógárdát is kerestek. Így először a rendező személyében állt be…..
Az idei nyár akció-vígjátékok sorát gyarapítja a Kéjjel-nappal (Knight & Day) is, amelynek a két főszereplője Tom Cruise és Cameron Diaz. Éppen zajlik a VB, tehát adja magát az ötlet, hogy így reklámozzák a filmet. A videóban látható, hogy Cruise és Diaz a focilabdával…..
Kapcsolódva az előző poszthoz: napvilágot láttak az Amerika Kapitány és Thor jelmezeiről készült vázlatok. Ezzel tehát megkezdődött a jövőre kis eltéréssel bemutatandó két film promóciója és a rajongóknak szánt apró információmorzsák, képek kiszivárogtatása.…..
Pár napja írtunk az éppen készülő DC-filmekről, itt az ideje hát, hogy egy pillantást vessünk arra, hogy melyek a legutóbbi fejlemények a legnagyobb képregénykiadó körül a filmadaptációkat tekintve. Kezdjük a legfrissebb, egyelőre még pletykaszintű hírrel: a múlt héten…..
-zotmund- 2010.06.02 19:42:47
@pepo05: Pedig utánanéztem, csak ezek szerint rossz helyen. Köszönöm az észrevételt, javítottam.
2009 egyik leginkább várt filmjének, a Guy Ritchie rendezte Sherlock Holmes-nak 2011. december 16-án érkezik a folytatása. A hírt, miszerint a két londoni detektív ismét akcióba lép, a minap jelentette be Barry Meyer, a Warner Bros. fejese. Természetesen Holmes bőrébe ismét…..
Alig jöttek ki az első képek a Transformers 3 díszleteiről, melyek között Megan Fox (aki Mikaelát, Shia LaBeouf filmbeli barátnőjét alakította) ráérősen sétálgat, néhány napja jött a hír, miszerint a  színésznő (aki hamarosan a Jonah Hex című…..
Egybesajtoltunk két posztert ezen bejegyzésben, az egyik egy ultra friss, ropogós The Expendables poszter, melyről ugye tudjuk, hogy az akciósztárok nagyágyúit sikerült egybeterelni (lásd a poszteren a neveket), és kőkemény akciófilmre számíthatunk az előzetes alapján, melyben…..
Jelenleg is zajlanak a megbeszélések James Cameron és a 20th Century Fox stúdió között az Avatar utólagos kibővítéséről és a nyár végi újrabemutatásáról. A hírek szerint ugyanis a 2009. december 18-ára kitűzött észak-amerikai premier közeledtével…..
Ma reggel futtot be az év végére datált Tron Legacy legújabb trailere, melyben kicsit többet is megtudhatunk arról, hogyan talál rá Kevin Flynn (az immáron Oscar-díjas Jeff Bridges) 27 éves fia, Sam (Garrett Hedlund) arra a rendszerre, melyben apja 25 évvel ezelőtt tűnt el. Az…..
Pár napja látott napvilágot a hír, miszerint a legendás Alien-sorozat nem csak, hogy feltámad hamvaiból, de egyenesen 3D-ben fog pompázni és borzongatni a vásznon. A mögöttünk álló pár hónap csak az Avatarról és a 3D-s technológia áttöréséről szólt, s ennek elismerése az a…..