Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lexus IS250 (törölt)

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Ante portas 2010.04.07 07:30:00
  Minden egész eltörött I. Négy-, esetleg háromrészes cikksorozattal, tarkabarka gondolatcsokorral jelentkezik a blog a választások célegyenesében. Bár később egyes elemzők koherens stretégiaként próbálják interpretálni, szerző valójában csapongó, bizonytalan gondolatait…..
Lexus IS250 (törölt) 2010.04.07 15:45:41
Kedves Árpi,
Látom nagyon be vagytok szarva a Jobbiktól. Az ilyen cikkekkel csak azt éred el, hogy mennek és szavaznak. A Jobbikra. Megtanulhattad volna már.
Két észrevétel.
"Bezzeg a Jobbik! Okkal kötik fel a gatyát a Fidesz emberei most, hogy tudják: ha elbasszák, akkor ezek jönnek, és az katasztrófa lesz. Erkölcstelenség, képmutatás, ostobaság, alkalmatlanság és vak gyűlölet: ez bizony egy Mohács receptje. És a mai állás szerint nem kizárható végjáték."
Ha jól értem, akkor azt szándékozod jelezni, hogy ha a Fidesz elbassza, akkor a Jobbik jön és vége a világnak. Miért? Honnan tudod? A komcsik mindent elbasztak az utolsó 8 évet alapul véve, bizonyítottak. Miért prejudikálsz egy olyan párttal szemben, mely még SOHA nem volt kormányon? Tudos, a többit nézve, már mindegyik mutatta, hogy tele alkalmatlan, parazita, megélhetési majommal. Nem veszed észre, hogy ezekkel a kijelentéseiddel átlátszóbb vagy, mint a dunsztos üveg?
"Valószínű, hogy a Fidesz példátlan erőfeszítéseket fog tenni a cigányság asszimilációja, a vidéki közbiztonság és a korrupció visszaszorítása terén, mert tudja, hogy különben bukik."
Valószínű. Miért is? Eddig tett valamit? Ezek szerint a fideszes városokban minden fasza a cigányokkal kapcsolatban?
"Sőt, talán arra is rájönnek végre, hogy a fasiszták pátyolgatása, dísznácik alkalmazása nem járható út, mert túl könnyű ezeket a lapokat elrabolni."
Ez a nácizás meg fasisztázás unalmas már, nem gondolod? Tudod ki a náci? Aki faji alapon előnyökhöz juttat egy állampolgárt a felsőfokú oktatásban egy, a többséghez tartozó állampolgárral szemben. Ugye többletpontok romáknak...
"Igaz, a ballib kormányok elképesztően elnézőek voltak a szélsőjobbos randalírozókkal, nácikkal, rendőrautót gyújtogatókkal, uszítókkal, és konkrétan a terrorizmusig kellett ahhoz elmenni, hogy keményebben odalépjenek."
Nem emlékszem, hogy a Jobbik gyújtogatott volna, de úgy látom, neked a szemkilövetés "elképesztően nagy elnézés". Demagóg vagy és azt hiszed, az ország hülye, beveszi ezt a sok marhaságot, amit írsz. Csodálkozni fogsz.
A Lobbik Oroszországért Mozgalom ismét ékes tanúbizonyságát tette, hogy ők lesznek a magyar demokrácia őrkutyái. Ezntúl nem kell semmit se tennünk, dőljünk hátra, és bízzunk a részlehajlás mentes demokráciafelfogásában. A Jobbik fogja a demokratikus kontrollt (sic!) jelenteni…..
Lexus IS250 (törölt) 2010.03.13 13:29:27
@Rosenfeld Koppány:
ezt mondod abban az országban, ahol komplett cégeket tesznek tönkre politikus bűnözők (Dávis-Szilvássy -> UD Zrt), és 120 tökig felfegyverzett nindzsába öltözött majom ugrik a torkodnak hajnali kettőkor, ha egy másik majom csak úgy feljelent téged?
Mégis mit kellett volna tennie a Jobbiknak, ha azt látja, hogy pár dolog nem stimmel az LMP-s ajánlócédulákkal? Kért volna egy kávét és elmegy hátra rágyújtani?
Kész röhej, amit írsz.
Lexus IS250 (törölt) 2010.03.13 13:38:07
@puszgyusz:
"Agysérültek gyülekezete, a Az"égesd meg, vesszejtd el" politika /köz/ veszélyes alkalmazói."

Hol van az leírva, hogy meg kell ölni, el kell égetni, el kell nyomni azokat, akik MÁSok?
Akiket a kuruc fókuszba tesz, azok lehet, hogy elsődlegesen azért kerülnek kritiálásra, mert olyan viselkedésformát gyakorolnak, ami a társadalomra nézve hátrányt okozhat. Ha éppen más a bőrszíne, szaga stb, hát ott az is megjelenésre kerül. Persze ti erre rögtön felültök, a teljes sztorit nem nézitek, csak azt, hogy a kuruc cigányozik.
Pedig nem.
Láttál már olyat, hogy dolgozó cigány fényképét mutogatta a kuruc és gyúnyt űzött belőle, esetleg bőrszíne miatt a kiírtására szólított fel? Hát én nem.
Viszont olyat már láttam, hogy valaki azért kapott plusz pontokat az egyetemi felvételen, mert cigány. Akkor ki is a rasszista?
Tegnap annyira visszafogott, romantikával átitatott, súlytalanul lebegő posztot választottam a levelek közül, hogy muszáj ezt ma ellensúlyozni Viktor történetével, amiben minden előfordul a kopasz terepjáróstól kezdve az életveszélyes fenyegetésen át a tehetetlenkedő…..
Eldőlt: elveszik a Sláger rádió és a Danubius országos frekvenciáit. A Fidesz és az MSZP együtt szavazta meg a két rádió halálos ítéletét. A frekvencia- pályázat egyik nyertese az FM1 konzorcium lett, amely a Sláger helyén indítja a radiocafét. A másik győztes, az Advenio…..
Lexus IS250 (törölt) 2009.10.30 20:20:47
@\'it\'s cool to know nothing\':
otthon nekem is. De tudod, ha autóba ülsz, neked se lesz 5000 rádiód. Illetve lehet, de csak városban, ahol van 3G és a gatyád fog rámenni.
Elveszett Angyal nem érti, miért bántak vele kegyetlenül a Sony Vaio telefonszámán. Én nem tudok másra gondolni, mint hogy a bemutatkozása miatt a sonys ember ügynöknek nézte. Mit szólna hozzá az, akit úgy hívnék fel, hogy "Szily László vagyok az Index.hu Zrt-től, cégünk…..
Lexus IS250 (törölt) 2009.10.29 08:48:44
Gomes augusztus 20-án, Budapesten szeretett volna pénzhez jutni, ám az Unicredit ügyfélszolgálatosa csak akkor tudott volna neki segíteni, ha külföldön kerül pénzzavarba. A pár perces, egyszerű műveletet így semmiképp nem tudták megoldani, pedig Gomes még Párkányba is…..
Na tessék, megint egy IQ-roggyant őstermelő, a kerítésbe vezetett áram két, hétéves kiskölyköt vágott meg, kórházba vitték őket, de szerencsére nincs komoly bajuk. Az is igaz persze, hogy be akartak mászni a kertbe, de amiért az dobja rájuk az első követ, aki nem…..
Lexus IS250 (törölt) 2009.09.27 19:50:21
@oeruelt:
Látom, a nácikártyától nem tudsz szabadulni. Az szadesznél kötelező.
Menjünk sorba.
" A romákat nem kivégezni kell (árammal például), hanem valami megoldást találni a félelmetes lecsúszottságukra, különben mindez újra és újra kitermeli ugyanazokat a konfliktusokat."
Igen. Csakhogy ahhoz az kellene, hogy a cigók erre vevők legyenek. De ők mást nem akarnak, mint teljes eltartást, viszont a "gádzsó"-törvényeket semmibe veszik. A megoldáshoz tán kooperáció kellene cigó oldalról is.
"továbbra is azt mondom, a magántulajdon védelméhez mindenkinek joga van, da aki annyira hülye, hogy a kiskertje védelme okán embert képes ölni, azt vagy bolondok házába, vagy börtönbe kell csukni." Honnan gondolod, hogy ölni akart? Meghalt bárki is? Ilyen alapon is legyen egy feltevés: kesznyéteni bácsihoz se azért mentek be a cigók mert lopni akartak, hanem mert ki akarták nyírni az öreget. Nos?
Tudod, mit kellene?
Először is befejezni a cigánymosdató cikkek írogatását. Ha én 100kV-os vezetékekkel húzom tele az udvart, senkinek nincs köze hozzá, mert senkinek nincs keresnivalója az udvaromban.
Másodszor. Minden cigányra és magyarra, aki visszaeső, a büntetési tétel többszörösét szabnám ki. Akkor talán elmegy a kedvük a lopásoktól. Közmunka a sittes cigányoknak és magyaroknak! Lehet szemetet szedni, gátat javítani. Láncon. Ez majd elgondolkodtatja őket. Értsd meg, itt a józan ész és szép szó már nem segít. Főleg nem az ehhez hasonló mosdató cikkek.
És lehet nácizni, csak tudod, az én párom egy integrálódott cigány nő és egy magyar férfi gyereke. Esetleg velük is beszélgess el, mi a véleményük a tolvajcigányokról. Csodálkozni fogsz, nem is kicsit. Arról írogass inkább. Ha mersz.
Lexus IS250 (törölt) 2009.09.27 20:04:22
@RAMBO:
azt hiszem, azokról a cigányokról van szó, akikkel napi szinten van probléma. Ezen mit nem lehet érteni? Olvass vissza, hogy megint kikről szól a történet. vagy csak éppen keresni akartál valamit, amibe bele lehet kötni?
Lexus IS250 (törölt) 2009.09.27 20:33:11
@Biscione:
persze, igaz. Bocsánatot kérek. Betiltani csak a szoclibsiknek szabad. Még egyszer elnézést.
A heol – heves megyei online internetes portál – ma adta hírül, hogy Bencze József szerint a lefoglalt fegyverek között vannak azok is, amelyekkel a romák elleni sorozatgyilkosságokat elkövették. Ezt az országos rendőrfőkapitány Nagykanizsán közölte, a helyi kisebbségi…..
Azt mondom Hell's Angels, és meg se rezzem. Azt mondom állig felfegyverzett mudzsahedek, és csak mosolyog. Azt mondom, Miklós utcai lakásszövetkezet, és sírva fakad. Az óbudaiak még az Index legendásan kemény jogi képviselőjén is kifogtak egyszer, íme az egyes szám első személyben…..
Lexus IS250 (törölt) 2009.08.30 10:43:55
@szily:
Kicsit offolok. Miért kattint ide? Egyszerű. Mert megvan még benne a remény, hogy értelmes cikket is talál a sok szar között. Helyette sokszor az van, hogy blogokat vágtok be és "örüjjé paraszt".
Az index egyre jobban hasonlít a kereskedelmi tévék agymosó politikájára. Ha azt akarjátok elérni, hogy olyan hülye emberek borítsák be a Kárpát-medencét, mint amilyen az USA-ban élnek, akkor nagyon jó úton haladtok.
Valamikor nekem is az index volt a kezdőlapom, most már rég nem az.
Tudod, a legalapvetőbb lenne, hogy legalább a helyesírási hibáitokat kijavítanátok. Nem egyszer még a cím is tele van helyesírási hibákkal. Nem egyszer vettem észre, hogy a cikk írója elkezdett valamit összehányni és a mondat közepén eszébe jutott valami teljesen más. Ha gondolod, párat majd linkelek be neked.
Aztán nem egyszer tapasztalható, hogy az index a saját véleményét közli az olvasóval, legalábbis a cikkek hangvétele alapján ez szűrhető le. Holott a profi újságírásnak pont az lenne a lényege, hogy az olvasóra bízzuk a döntést és vélemény alkotást, ugye... De hát a manipuláció ma úgy hiányzik bizonyos csoportoknak, mint egy falat sör.
A "kultúr"cikkeitek másról nem szólnak, mint csöcsökről, pinákról. Szerinted erre van szükségük a most felnövekvő generációknak?
A technikai rovatokban (csak azokról nyilatkozom, amik az én szakterületemhez kapcsolódnak) néha akkora baromságot írtok, hogy a kutya megveszne, ha megenné. Legalább valaki lektorálná, mielőtt a nagy nyílvánosság elé szórjátok frutti helyett.
A fórum pedig maga pofátlanság netovábbja. Moderátorok akkor szórnak ki, amikor az úri kényük-kedvük úgy tartja. Beállítottságtól függő a fejvesztés, pl a jobbik-szimpatizáns olvtársak jóval nagyobb százalékban kerülnek végleges kitiltásra, mint az szdsz-fanok. És legtöbbször mindenféle indok nélkül, aljas és sunyi módon.
Ezek után megkérdezlek újra: szerinted miért mondják sokan, hogy az index egy rakás szar? Hát a fentiek miatt.
Innentől on.
Valószínűleg mindenki hallott már Trabant-tulajdonosról (vagy egy szakfórumban olvasott róla), akinek "gyárilag 1.3 motorral szerelt" Trabantja volt, valószínűleg azért, mert a gyárban "elfogyott az 1.1-es motor, és Wartburgét rakták bele". Akkor most cáfoljuk.…..
Az offshore cégeknek utalt milliárdok ügyében az MVM belső vizsgálata súlyos bűncselekmények gyanúját tárta fel, Kocsisék meghiúsult lehetőségekről beszélnek. ..
Lexus IS250 (törölt) 2009.06.19 08:04:07
Az egyik tavalyi sztrájk alkalmával Érd felsőn vártam a vonatot. Üldögéltem a padon, amikor befutott egy vonat Székesfehérvár felé. Nekem ugye ez nem volt jó, csak távolról néztem, milyen kevesen ülnek rajta. A vonat indulása előtt az előtérben megjelent egy 50 feletti kabátos…..
Lexus IS250 (törölt) 2009.05.14 09:19:14
@mindenlébe:
Remélem, hamarosan cigányokkal is találkozni fogsz, majd várom az észrevételeid, te kis Hold-lakó...
Ha már valaki Magyarországon mindenáron egy valóban drámai filmet szeretne forgatni, s abban a mai hazai viszonyokról igazi szívszorító pillanatképeket bemutatni, vagyis művészi eszközökkel beszámolni arról, hogy milyenek a magyarországi közbiztonsági közállapotok, s miként…..
Lexus IS250 (törölt) 2009.05.10 11:21:14
Hát azért ez nem egészen így van.
Rendben, vegyük filmre a cigánysor állapotát, az ottani, faluszéli cigányok helyzetét. Elemezzük azt is, hogy bármennyire szegény és munkanélküli valaki, attól még saját portáját rendbe rakhatja, valahogy a méteres gaz, iszonyat méretű szemét, igénytelenség nem a szegénység velejárója. Az én nagyanyám is szegény, de meg lehet nézni a háza környékét. Lencsevégre lehet kapni a megerőszakolt, majd feldarabolt idős nyugdíjasokat, a kiskunlacházai megfenyegetett és terrorizált, kirabolt 12 éves lányt, Szögi Lajost és történetét.
Úgy gondolom, a román kézilabdást nem a szegény, valóban felemelkedni vágyó cigányok ölték meg, ők nyílván nem is azonosulnak a cigánybűnözéssel. A szóban forgó elkövetők bűnözők, folytatólagosan elkövetett bűncselekmények garmadával állnak a bűnlajstromukon, akár cigány, akár nem cigány emberek kifosztásából szedték meg magukat, értékteremtő munkát sosem végeztek. Kár őket mosni, mert értelmes, becsületes cigány ugyanúgy elitéli az életmódjukat, mint a magyar.
Csak a hozzád hasonló posztok szeretik keverni a szezont a fazonnal, fajvédelem minden áron, de a tények mögé véletlen sem pislant be. Úgy gondolom, a mai Magyarországon a kutya nem bántja a beilleszkedett cigányokat, noha az írásod azt sugallja, mi magyarok kezdtük el írtani a faluszéli romákat. Talán előbb támaszd alá bizonyítékkal, mert ugye Pécs esetén is kiderült, hogy cigány volt az elkövető, a fenti esetek viszont még nyomozati szakaszban vannak.
Esetleg arról is írhatsz, hogy a filmből hiányzik a cigányputrik felszámolása során kiutalt ingyen házak sorsa, azok állapotának alakulása. Hiányzik a filmből a falusi nyugdíjasok egyre nehezebb élete, értékeik védelmének lehetetlensége. Hiányzik a Kolompár féle vezetés együttműködési szándéka, a cigány vezetők feddhetetlen erkölcsi múltja.
Fogd fel, hogy a magyarok nem gyűlölködnek a cigány etnikai kisebbség irányába, ez a ti agymosó politikátok. Régóta ezt csináljátok, a bűnösség érzését akarjátok kelteni, mert ezzel lehet zsarolni hosszabb távon is. A magyarok nem utálják a cigányokat, tótokat, svábokat, horvátokat: nem egy csoport él itt Magyarországon és soha nem bántotta őket senki. Érdekes módon a cigány az egyetlen, aki képtelen elfogadni az együttélés szabályait és ezt a magyar szóvá meri tenni. Ezt látod te, de ez nálad már rasszizmus. Ha esetleg ezzel nem értesz egyet, akkor nézd meg a román közvéleményt, amikor Cozma halála után, látva a rengeteg utcára vonult és gyertyát gyújtó magyart, rengeteg román nyilatkozott úgy internetes fórumokon, hogy magyarok és románok most közelebb kerültek és magyarok tanúbizonyságot adtak emberségből, tiszteletből, szeretetből.
Szerintem feleslegesen mosdatod a szerecsent, főleg olyan példákat előhozva, amik esetében fogalmad sincs, hogy a bűncselekménynek mi volt az indítéka és ki volt az elkövetője.
Ezzel pontosan te öntöd a tűzre az olajat. De ha csak ki akartál kerülni az Index címlapra, akkor légy büszke: sikerült.
Most nagyon mellényúltak a liberálisok. Egyre inkább úgy tűnik, hogy Tito Ortiz fényképét használta fel az SZDSZ az egyik plakátjához. Mindez csak azért nem 100%-os tény, mert a törpepárt tagad. Bár én speciel egy forintot sem adok a szavukra... Állításuk szerint a képet egy…..
Lexus IS250 (törölt) 2009.05.09 09:43:41
@Nádasi Balázs:
légy kedves és mutass egy nácit vagy fasisztát ma Magyarországon.
A kormányod és pártod agymosása ez a fasisztázás, mivel terelni szeretné a figyelmet a zavaros dolgairól. Na és persze úgy képzeli el a Parlamentet, hogy ő van egyedül. Persze ebben a másik oldal is vígan asszisztál, ez az oka a Jobbik fúrásának. Lehet vele nem egyet érteni, akkor is ez van.
Egyébként meg merem kockáztatni, hogy a nyilasokról fogalmad sincs, annyit tudsz róluk mindössze, hogy Dunába lőtték a zsidókat. Igaz?