Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bambuló Házisárkány

0 bejegyzést írt és 198 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki Magyarországon online vásárol, az 8 napon belül bármiféle indoklás nélkül visszaküldheti a megvett árut, aminek az árát a kereskedő köteles visszafizetni. Nincs tehát mérlegelés, a cuccot ki lehet bontani, lehet használni is, sőt az sem törvényi feltétel, hogy az eredeti…..
Bambuló Házisárkány 2009.10.12 00:27:18
Bambuló Házisárkány 2009.10.12 06:27:40
A PUR-hab feltalálása olyan jelentőségű előrelépés az építőipar történetében, mint mondjuk az üvegé. PUR-habbal gyakorlatilag mindent meg lehet csinálni, kitűnő ablakrögzítő, kádszigetelő, réstömítő, szobrok alapanyaga lehet, kis mókusok kenyérre is kenhetik.…..
Viktor rögtön a megkötés után elfelejtette befizetni a Cascót, ami csak akkor jutott eszébe, amikor ellopták a kerekeit. A biztosító szerint még élt a szerződése, ezért pótolta a mulasztást, és azóta is fizette a csekkeket. Szeptember végére derítették ki, hogy igazából…..
Bambuló Házisárkány 2009.10.09 05:01:52
Attila hirtelen felindulásból úgy döntött, megtakarított Supershop-pontjait válságbiztos strandpapucsokba fekteti, csak nem jön még a nukleáris tél. Az egyforintos akciótól megrészegülve csak a bődületes megtakarítás lebegett a szeme előtt, ezért rendelt is belőle 900 párat.…..
Bambuló Házisárkány 2009.10.09 04:41:54
Vastagbőr Biztos kell ez, anyuka? 2009.10.08 13:15:00
Egy csongrádi kislány, a 8 éves Csenge fitneszórára jár, lovagol, hegedülni tanul, nagykorában pedig állatorvos szeretne lenni. Addig viszont szépségversenyekre jár. Egyet már megnyert, és modellügynöksége szerint fényes karrier vár rá, igazi őstehetség, akinek vérében van a…..
Bambuló Házisárkány 2009.10.08 14:33:46
Régi ismerősünk a Barát taxi, most Zoltánt borították ki azzal, hogy magasabb árat akartak beszedni tőle a reptéri fuvarért, mint ami a weboldalukon szerepel, aztán erőteljeset füllentettek arról, hogy Csepel magasabb tarifasávba tartozik, pedig a szájtról kiderül, hogy…..
Bambuló Házisárkány 2009.10.07 06:19:32
A Homár se látott még ilyen zsokételefont, mindenesetre a Ténél úgy gondolhatták, a mobiltelefonnal nem rendelkező/telefonkártyagyűjtő lakosság minden bizonnyal 4-6 éves lehet: Pénteken jót mulattam mikor megláttam eme férfit. Már ő is behódolt a T-mobile-nak. Rögtön…..
"Három budapesti kerületben tervez mobilház-lakóparkot létrehozni a Magyarmobilház.hu Kft., amely hirdetéseiben a panellakások helyett ajánlja ezt a megoldást." - írj a Napi Gazdaságra hivatkozva az mfor.hu. Lendüljünk túl azon az apróságon, hogy az Opten cégtárában nem szerepel…..
Arhemus hónapok óta rendesen, beszedési megbízással fizeti diákhitele törlesztését, soha nem csúszott és késett vele. Ám mégis, rendszeresen kap sms-t  Diákhitel Zrt-től különböző hátralékokról, amit be kéne fizetnie. Egy érdekes történetet szeretnék megosztani, ami…..
Bambuló Házisárkány 2009.10.05 20:44:12
Mit érdemel az a júzer, aki nem tiltja le a felugró hirdetésoldalakat? A magyar és a külföldi internetet exponenciális iramban szennyező Celldorado "ingyenes SMS-játékát egy N97-ért"! Naiv ügyfél ki tudja milyen tudatmódosult állapotban szopta be és rendelte meg tudta…..
A kis csalás is csalás, főleg, ha naponta sokszor és sok fogyasztóval fizettetnek jogtalanul. Gabriella a Vörösmarty és az Aradi utca sarkán borult ki azon, hogy bár az órára az van írva, hogy a minimális bedobható össze 55 forint, a készülék a valóságban legalább 150 forintot…..
Bambuló Házisárkány 2009.10.05 13:12:59
A múlt héten kitett kérdőívünket rengetegen, egészen pontosan 2008-an töltöttétek ki, köszönjük szépen! Ugyan nem reprezentatív, de a 2008 válaszadó olvasó tekintélyes adatmennyiség :-) Íme, az eredmény: Lányok, lányok, asszonyok, hol vagytok? Értelmiségi…..
Modorosblog Bonó beintett 2009.10.02 15:36:00
-Na édesapám, "itt az újabb pofon: a U2 lemondta a tárgyalás alatt lévő 2010-es budapesti koncertet, mert nincs arra alkalmas létesítmény az országban". És hova mennek inkább, na hova? Hát Isztambulba, kérem szépen. Törökország, Európa hajdani beteg…..
Fotó: Foucault. Töltsetek fel urbanista cimkével képeket az Indafotóra, és egyből idekerültök a jobb hasábba...
Bár gondolom mindenki olvasta, hadd hívjam föl az összes érintett figyelmét arra, hogy a való világban sokkal, de sokkal keményebb a moderálás, mint itt, ebben a pihepuha online közösségben. A sztori annyi, hogy három fiatal elsünözte magát egy rendőrjárőr láttán a budapesti…..
Bambuló Házisárkány 2009.10.04 02:40:26
@BKV figyelő: na te is megint hallottál egy kifejezést valahol, és ontod.
Zoltánnak külföldön lopták el 41 forinttal feltöltött Domino-kártyáját, amire az volt a T válasza, hogy jöjjön be kártyát cserélni. Letiltáshoz mióta kell bemenni? Igazi multinacionális megoldás, még ha nem lenne ott a T minden országban, akkor is tudnának egy másikat…..
Bambuló Házisárkány 2009.10.02 22:22:10
@CID: némelyik sztori akkor értelmezhető, ha elosztod hárommal. :)
A Ladies' Night egy csajos film premiere köré szervezett, nőknek szóló programot takar, ezen vett részt a napokban JuHar is. Szeptember 30-án egy szerelmes filmre csábította a nézőket a MOM Park Palace Cinema, mindenféle termékbemutatóval, táncműsorral és ajándékcsomaggal. Azonban…..
Bambuló Házisárkány 2009.10.02 21:10:22
Imádták a kommentelők a Féllábú buszvezető a lehúzós tévévetélkedőben című, két héttel ezelőtt élesített posztunkat, amiben Noranora elcsodálkozott, hogyan jöhetett ki páratlan megoldás - 773 - a "3 kislány utazik egy buszon Londonba. Mindegyikük kezében 4 kosár van,…..
Bambuló Házisárkány 2009.10.02 03:35:50
Extrém, sőt perverz oktatási szituáción ábrándozik Szekértábor: a BKV tanul a MÁV-tól. Azaz tanulhatna, mert olvasónk végre talált egy közlekedési céget, amelyik még a MÁV-nál is érzéketlenebb arra  furcsa tényre, hogy úgynevezett ügyfelei vannak, akiknek a kedvében…..
Bambuló Házisárkány 2009.10.02 03:27:58
Milán levele megmutatja, milyen az, ha egy áruház jól hangzó pontgyűjtő akciót indít, csak éppen nem szervezi meg rendesen, így a pozitív hatás helyett lesz egy rakás dühös vevője. Érdekes esetről számolhatok be nektek. Családunk belevágott a nyáron a Tesco és a Tefal…..
Úgy látszik elszaporodtak a telefonon zaklató spammerek. Legutóbb kamu nyereményjátékkal csábított a robot, de ennél rafkósabb, amikor egy csengetés után bont, hátha visszahívja naiv kiváncsi ügyfél. Kristóf felhívta:Békésen üldögélek a gépemnél, előttem a mobilom, amely…..
Vajon hány csomag félredátumozott sonka gurult le a szalagról a Zimbónál? És vajon azok valójában mikor romlanak meg? Vajon hányan fognak októberben fissen csomagoltnak hitt, ám büdösre rohadt sonkát vásárolni? A Zimbónál nem csak húst készítenek, hanem úgy tűnik, a…..
94 millás kégli, de ott a slozi mellett egy üres WC-papír tekercs Szintén egy 94 millás, a kép csak illusztráció... Hiperluxus kégli, rózsaszín kamaszlány-szobával Extra kupis fürdőszoba, Domestos a párkányon, 98 misiért Pink nyílászárók egy 100 millás házon…..