Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RainbowRabbit^^

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Cowboys és a Wolves olyan játékot produkált július 12-én a IV. Magyar Bajnokság döntőjében, ami megérdemli, hogy beszéljünk róla. Beszéljünk róla és elemezzünk, kvázi szakértői szemmel, az olvasóközönség amerikaifoci-tudásának heterogenitását észben tartva (oké, nem…..
RainbowRabbit^^ 2009.11.06 15:38:36
Szép jó napot mindenkinek! Igen, sikerült, túléltem a hét első és egyben legborzalmasabb napját, a hétfőt!Ennek örömére gondoltam néhány viccel és poénos videóval örvendeztetném meg olvasóimat (már ha van egyáltalán ilyen...).Tádám, ittis egy nagyon vicces…..
RainbowRabbit blogja Álom.Net... 2009.05.10 15:24:51
Tegnap Csillával elmentünk, hogy megnézzük az Álom.Net című filmet. A bemutató alapján elég szarnak tűnt, de gondoltam, egy próbát megér. Meg különben is szeretek mozizni. Szóval  megbeszéltük , hogy negyed ötkor találkozunk a mozi előtt. Mire oda értem, Csilla már…..
Nohát. Helló mindenkinek! Korszakalkotó nap a mai! Igazi fordulópont szerény kis életemben! Ugyanis , tudniillik, ezen a napon elhatároztam, hogy blogolni fogok. Tehát Íme RainbowRabbit a blogger! Hehe,jól hangzik.  Ahogy ma a neten szörfölgettem, rábukkantam egy iszonyú jó…..