Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lexboy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap megjelent az Opera 10.61 végleges változata, amely teljesen megegyezik az RC3-mal. Mivel a kiadás több biztonsági hibát is javít, ezért a frissítés mindenkinek ajánlott. Frissíteni legegyszerűbben a Súgó > Frissítések keresése ponttal lehet, vagy töltsd le és telepítsd…..
Az utóbb hét napban a mai már a harmadik előzetes - a fejlesztők igencsak belehúztak. A javítási lista nem túl méretes, de szerepel benne pár bosszantó hiba is, amik tehát szerencsére ki lettek javítva. Az egyik ilyen a keresőmotorok szinkronizálhatatlansága, ami némi szerver…..
Tom egy egyszerű számhordozással Pannon ügyfélből Vodafone ügyféllé vált. Aki csinált már ilyet, az tudja: csak akkor enged el az elhagyni készült szolgáltató, ha minden addig felmerült tartozást kifizetünk. Tom is így tett, majd négy hónappal később a Voda kikapcsolással…..
Lexboy 2009.05.08 16:14:27
Nekem hasonló esetem van folyamatban a pofátlan panonnál.
márc.30-ai nappal áthordoztam a számom a t-mobilehoz. Minden flottul ment. Tegnap kaptam kézhez az utolsó számlám a pannontól.(gondoltam is mikor megláttam, h. milyen jó megszabadultam tőlük, és az utolsó törthavidíjas számlát kapom, ami 28-tól 30-ig szól, mivel nekem a számlázás mindig 28-tól 27-ig volt)
A meglepetés akkor ért, mikor felbontottam és láttam h. egy egész teljes havidíjat számláztak ki a 28-30-ig,vagyis 3 napra.
Felhívtam őket rögtön és mondom az ügyfsz.hölgynek, h. nincs itt valami tévedés?. Mert mivel nekem 30-án megszünt náluk az előfizum,tehát szerződés akkortól felbontva és a másik szolg.hálózatáról tudtam már csak használni a kártyám, akkor miért teljes havidíjat számoltak fel.
Erre azt mondja a hölgy, h. az utolsó számlánál így van ez,és h. abban a 3 napban felhasználhattam volna az egész havidíjamat.
Erre mondom neki, h ez egyik szolgáltatónál sem divat,mert ha vki hó közben mondja fel az előfizetését, akkor mindenhol (voda,t-mob)addig az időpontig számláznak,ameddig használta.
Erre azt mondja náluk nem így van.
Ekkor elszakadt nálam a cérna és mondtam neki h.én ezt az összeget nem ismerem el és nem fogom kifizetni, csak azt a 3 napot amig még náluk voltam. Akkor sem használtam már az ő szolgáltatásukat ami lényegtelen,mert természetesen a törthavidíjat elismerem és kifizetem. De mást nem!
Aztán kértem tőle egy elérhetőséget,ahol panaszt tehetek. Kiváncsian várom mi lesz a reagálásuk erre. De akármi lesz,már csak elvből sem fizetek ki olyat,amit nem használtam és már szerződésem sem volt velük, és hogy számlázhatnak addig az időpontig. Pofátlan szemét banda!
Örülök, h."megszabadultam" tőlük!