Regisztráció Blogot indítok
Adatok
»P.H.M.«

60 bejegyzést írt és 2997 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
7. Organikus mesepalota Pilisjászfalun Nekem nagyon bejön az ilyesmi, bár látható, hogy ekkora tereket nem olyan könnyű belakni.   6. Eredetileg vízimalomnak épült Pomázon Aztán a 30-as években csináltak belőle lakóházat. Kifejezetten klasszul néz ki.   5. Teljesen…..
setlist Szellemház 2013.01.21 15:27:01
Na, szóval... Lassan egy éve írtam utoljára. Néha jobb kussolni, mert néha tényleg nincs mit írni, mondani, vagy felesleges véleményezni, ha nincs mit tenni, hogy jobb legyen. De örömmel láttam, hogy néha még van aki idetéved az oldalra. Annyira azért nem igaz, hogy nem írtam,…..
   Néha túl drága luxusnak tüntetik fel a létezést, semhogy egy átlagos ember megengedhetné magának. (Mondta Irwin Shaw)    ..
setlist Sosem leszel Charlie Sheen 2011.04.01 09:23:14
A nemzeti hős Charlie Sheen egy rohadék, de mégis, benne van annyi vagányság, hogy kiáll és azt mondja - de mondania sem kell, mert tettekkel is bizonyítja - hogy ő egy rock and roll arc, élni gyorsan, nagy lángon, nem számít hány embert gyalul le közben. Aztán itt van Stohl András,…..
Három évvel legutóbbi albuma, a Velocifero után, idén szeptemberben Gravity the Seducer címmel jelenik meg a Ladytron új lemeze. Daniel Hunt zenekarvezető szerint eléggé el fog térni az eddigi munkáik hangzásától, jóval éteribb és dallamosabb lesz, elég sok absztrakt megoldással,…..
setlist Megremegett alattam a Föld 2011.01.29 19:02:56
Aztaku.va.letbe! Földrengés volt! Remegett az ajtó, az ágy, legalább fél percig. Először azt hittem, hogy beszorult az ajtóm és valaki nem tud bejönni, csak toligálja, de aztán rájöttem, hogy nem, remegett az ágyam, az pedig elég nehéz szerkezet, az ajtónyitástól nem kezd el…..
Nem rég kaptam egy levelet, a tárgy mezőben „meghívó egy pedagógiai kísérlet első felvonására” szöveggel. A levél beszámolt egy kezdeményezésről, amely megvalósulásának első nagyobb bemutatkozására hívott meg. Ahogy haladtam a sorok olvasásával, úgy múlt el az…..
Hallottam éjjel a rádióban, hogy Golden Globe-ot kapott a The social network zenéje. Gratulálok Trent Reznornak és Atticus Rossnak!Az interneten olvastam, hogy Trent Reznornak és feleségének fia született, ezért is gratulálok! :) ..
setlist WB 110115 2011.01.16 23:46:34
WB 110115 Nem az a durva, hogy mi nem tudjuk, mi történt, hanem hogy azok sem tudták igazán, akik bent voltak. Ez az igazán félelmetes. Részvétem és együttérzésem minden érintett számára. Sajnálom, hogy sokan így nőttetek fel most, egyetlen éjszaka alatt. Találkozva az ember…..
A spam mappából szedtem ki egy nagyon fontos levelet. http://prettyhatemachine.com/Megjelent a Nine Inch Nails Pretty Hate Machine lemezének huszadik szülinapja alkalmából a remastered verziója és van külön weboldala is a lemeznek és a kapcsolódó vizuális dolgoknak is. A…..
Épp interneteztem, amikor a tévében (amit nem én néztem), éppen elkezdődött az X-faktor. Mázlim volt, mert nem kellett sok hülyeséget végigszenvedni, rögtön jött a Király L. Norbi és neki köszönhetően életemben először láttam-hallottam hörgős-ordítozós rockot a tévében,…..
setlist Belenézni a szemébe? 2010.11.08 16:20:31
Ma beszélgettem egy ismerősömmel Slash-ről. Arra jutottam, hogy remekül odaférne a baráti társaságunk asztalához, gitárral vagy anélkül. Aztán jött a kérdés, hogy tudnék-e emberként rátekinteni, vagy nőként a szemébe nézni. Az asztaltársaságos sztori szerintem válasz az…..
setlist Komolyra fordítva a szót 2010.11.06 09:05:00
Meglopni a hajléktalanokat?!Kirabolták a Happy Street Boys zenekartA Magyar Máltai Szeretetszolgálat lelkes dolgozóinak kezdeményezésére létrejött, főleg hajléktalanokból álló rock banda a XX. kerületi, az egyesület által üzemeltetett idősek otthonában próbált már hónapok…..
A Stereoboard magazin szavazásának köszönhetően végre megtudhatjuk, kit utálnak a legjobban a zenerajongók. A választék szép, a helyezések viszont meglepőek. Persze szerepel rajta természetesen a koncertjeit rendszeresen egy órával eltoló, majd emiatt a szervezőket leanyázó Axl…..
a hétvégén néztem a megasztárt meg az x-faktort, nagy sz.r műsorok, de most végre láttam egy olyan produkciót, ami pontosan olyan, amilyennek én képzelem az igazi tehetségkutató show-műsorokat, meg a fellépőket, szóval itt ez a srác, aki rohadt nagy forma, rohadt jól nyomja,…..
setlist Kiről szól a poszt? 2010.10.28 10:55:39
"A+Take+That-ben+kezdett+ugrabugra+énekesként." A keresőkifejezések között találtam. Mi mindent tud ez a blog! :) ..
Megvan a megfelelő dobos.szólj hozzá: dobgép csapágygolyóból ..
              Azóta nincs élet a Marson, mióta David Bowie eljött onnan. ..
 Brother Love a mai írás szerzője - a később íródott Egyházellenes ötlete valójában ezen a poszton alapszik. Az alábbi sorok írója nem ateista, és tiszteletben tartja minden ember vallásos meggyőződését. A modoros hívő „Márk és Krisztián – a…..
»P.H.M.« 2010.09.20 18:09:41
Guns N’ Roses @ Stadthalle, Bécs, 2010.09.18. Kezdjük a legfontosabbal. A Guns N’ Roses 22:25-kor, az előzenekar koncertjének befejezése után 50 perccel már színpadon állt. Azt mondtam magamban a buli előtt, ha fél 11-ig elkezdik - az utóbbi hetek késős botrányait figyelembe véve -, teljesen oké. A…..
»P.H.M.« 2010.09.20 17:56:09
Axl konferálására és Izzy stílusára egy jó példa:
www.youtube.com/watch?v=l9Py0ZHBLog&feature=related

"vagy jön a gitárosok semmitmondó szólója (ami között a legszörnyűbb Bumblefoot Rózsaszín Párduc harmónián alapuló szösszenete volt)" --- ez így olvasva elég vicces. a Keresztapa-téma viszont jól sikerült régen Slash-től.
Mivel koncertdátumokat is bejelentettek, így már hivatalos az, amit pár hónapja már mi is megpedzettünk itt a Lángolón, nevezetesen, hogy ismét működik az A Perfect Circle. A zenekar leginkább arról híres, hogy itt (is) énekel Maynard James Keenan, aki főállását tekintve a…..
»P.H.M.« 2010.09.15 16:49:58
A zenekari riderek böngészése kiváló szórakozás, kiderülhet belőle mennyire viccesek kedvenceink, amikor a koncert- és fesztiválszervezőkkel kell tárgyalniuk (Iggy Pop vagy Foo Fighters) esetleg mennyire idióták és hisztisek (J-Lo). A Van Halen legendás, 1982-es riderjében…..
»P.H.M.« 2010.09.09 20:11:15
@Müller? Az meg ki?:
csak szubjektív választ tudok adni.
szerintem Izzy nagy egyéniség, én legalábbis bírom nagyon a zeneiségét és a személyiségét, amit hozzáadott a gunshoz. a szólózenéjét is kedvelem, de nem szabad a gunshoz mérni, mert mégis más.
az feltűnő számomra, hogy szokták mondani, hogy "ez olyan Izzys" (még a Slash könyvben is), de hogy "ez olyan Gilbys", hát, ezt én még sosem hallottam vagy olvastam volna. nekem semmi bajom a sráccal, de Izzyt jobban bírom. viszont: több fórumon is olvastam, hogy "Izzy méltatlanul elfeledett nagy zenész, Gilby nem", ugyanakkor vannak sokan, akik Gilby tekintetében is úgy vélekednek, mint ami Izzyt illeti.
Az egykori GnR-bőgős Duff McKagan otthagyta az ezek szerint ismét funkcionáló Jane's Addictiont, amibe öt hónapja szállt be, ki tudja miért. A hét évvel ezelőtt megjelent utolsó eredeti zeneanyag utódán munkálkodó zenekarral pár bulit lenyomott ugyan, és részt vett a…..
Születésnapomra egy elő koncertet kérek a NIN-től és a Guns and Rosestól. Köszönöm!  ..
Jó régen megírtam már a beetető beharangozó posztot a norvég nyaralásomról. Most végre itt az első beszámoló.    Sandefjord - ritkán használok ilyen kifejezéseket, de Sandefjord egy olyan város Norvégiában, aminek egyből megérezhető sajátos kisugárzása.…..