Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bodzaszedő Manager (törölt)

0 bejegyzést írt és 319 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harci eszközök roncsaival és felkutatásukkal foglalkozó cikksorozatunk második részéhez érkezett: ezúttal a repülőgépek kerülnek sorra. Egyúttal ismételten szeretnék elnézést kérni a késedelemért, de sajnos technikai akadályok merültek fel, emiatt csúszott a II. rész.…..
Előzmény: Melyik a kedvenc exjugoszláv mentalitásod? Részeredmény, fogjuk rá, hogy végeredmény Sziasztok! 500 szavazat után eredményt hirdetek. (2011. február 15. esti állapot.) Mivel most már lassan csordogálnak az újabb szavazatok, a szavazást azonban nem zárom le, tekintsük…..
A múltkori, nagy sikerű börtönposzt kapcsán több olvasónk kommentje érintette a hazai közbiztonság örökzöld témakörét. Mivel klasszikus (és általában komoly olvasottságra számító) vitaposzttal már jó régen rukkoltunk elő, a Lemilblog szerkesztősége úgy döntött, hogy…..
Most olvastam el Sándor "Papa" István nyugalmazott rendőr alezredes 54 oldalas tanúvallomást, melyet 2000-ben tett az olajügyeket vizsgáló parlamenti bizottság előtt. (Köszönöm a tippet!) Röviden: aztakurva ... Egészen elképesztő összefüggések és sztorik vannak, na…..
A világ bármelyik hadtörténeti múzeumában jár is az ember, mindenütt láthat szolgálatból kivont régi harckocsikat, harci repülőgépeket, ágyúkat, kézi fegyvereket többé-kevésbé épségben megőrizve. Azon viszont talán nem mindenki gondolkodik el, hogy ezek a fegyverek…..
Bodzaszedő Manager (törölt) 2011.02.06 18:21:28
@teddybear01: 2007 ig tiltották. Bár még azok is "szoci" idők voltak. :D
F4f egy viszonylag egyszerű problémával kereste fel az Edigitalt, miután elromlott a náluk vásárolt pendrive-ja. Ahelyett, hogy adtak volna egy másikat, elküldték szervizbe - bár a nem javítható kategória -, és több mint egy hónapja szórakoznak vele.Vettem egy pendrive-ot.…..
Belsőség 125 év helybenjárás? 2011.02.02 14:20:00
Amikor az autózás egy és negyed százados évfordulójára emlékezünk, kimondva-kimondatlanul mindenki egy belsőégésű dugattyús motorral hajtott szerkezetre gondol. Ezt értjük AZ autó alatt, dacára a manapság a csapból is folyó mindenféle alternatív hajtású újdonságnak. Pedig…..
Belsőség Az autózás vége 2011.01.31 18:15:00
Nincs már ordító Weber karbi, nincs már hörgő kipufogó, az autót már nem vezetni kell, hanem utazni benne. 8 légzsák, övfeszítő, biztonságosabb, mint az anyaméh. Vajon jó irányba megy a fejlesztés?Szerintem egyáltalán nem.Nem vagyok a műszaki fejlesztés ellenzője, sőt. Én…..
Bodzaszedő Manager (törölt) 2011.02.01 09:24:12
Az a baj ezekkel az űrtechnikás poliésztergyantákkal meg epoxis cuccokkal hogy az újrahasznosthatóságuk macerás, és most már ez is sokat nyom a latban. Az acélnál, hiába a rozsda, még mindig nincs jobb.

Még valami. Egyre nehezebb, bonyolultabb, drágább és szarabb autókat gyártanak. Nézzetek meg egy más mellett egy mai euroboxot pl 4 évesen és egy 80as évekből itt maradt pl golf II - est. melyik a szakadtabb? Mert megy a vakítás, hogy átrozsdás ellen 12 év garancia, horganyzott lemez kasztni, de egy mai autóban 1 év után már minden zörög, mert szar plasztik az egész. a műanyag meg tudtommal olcsó. a marketing viszont nem. Azért ilyen drágák az autóink. És hát 40 éve krómtól csillogott minden, most meg hol a csillogás? Megcsillan a napfény a viaszos fekete műanyagon. Pár hónapig, aztán kimattul. Tessék megnézni a kereklámpás merciket. röhej. Pedig a króm 40 éve is meg már 60 éve is egy nagyon drága anyag volt.

Szerintem két dolgot kellene tenni, nem csak az autóiparban, hanem mindenütt az életben. A könyvelőket meg a többi pénzügyest, a marketingesekkel együtt visszaültetni oda ahová valók, a gyár leghátsó sarkába egy kis fűtetlen irodába, minimálbérért, és örüljön hogy megtűrik.

Mert amíg ezek diktálnak, és nem a mérnökök, addig nem lesz rend!

A II-es Golf ot egyébként 9 féle futóművel gyártották, állítólag amikor a frissen trónra került Ferdinand Piech (?) megtudta, infarktus kerülgette. Az is egy manager, azért.
Bodzaszedő Manager (törölt) 2011.02.01 09:29:01
@phrascarica: nekem volt ebben a sorrendben új kocsim:
F Astra
Astra G coupe
G astra kombi
G astra ferde

aztán beültem egy régi mercibe és megértettem, hogy mi az autó.

ezt nézzétek, az ilyet is agyonlőném. igaz ez nem w124, hanem w123 csak rossz helyre tette a hirdetést:

www.mojauto.rs/polovni-auto/648405
Szezonális visszatérő posztunk következik a téli bakancsról, ami nem bírja a telet:Szegeden a Napfény parkba élmény kivillamosozni még hóesésben is, ezt is tettem gyanútlanul a tavalyi év december 16-án. Korábban telefonon megrendelt cipőm megérkezéséről az eladó Deichmann…..
Bodzaszedő Manager (törölt) 2011.01.31 14:46:31
Biztonyára túl sok hasonló készülék érkezik javításra a Nokia-központba, semhogy meg tudnák különböztetni őket egymástól. Orsi javíthatatlannak tűnő 5230-asát a szerviz állítólag beküldte a központba, amiről ott viszont nem tudnak:2010 június 31-én vásároltam egy NOKIA…..
Bodzaszedő Manager (törölt) 2011.01.31 14:43:46
Jó, nyilván senki nem kap a szívéhez, ha arról hall, hogy a dobozos tej nem száz százalékosan tej ‒ ott az a sok tartósítószer, meg víz, meg "inkábbnemakarjuktudnimi", de az a Homár kérges szívét is megdobogtatja, ha csak 51% benne a valódi tej. A Pista által…..
Bodzaszedő Manager (törölt) 2011.01.31 14:41:52
Antal egyik reggel arra ébredt, hogy albérletbe adott lakásában valaki ottfelejtett egy UPC-előfizetést, amit ő fel sem tud mondani. A UPC csak a szerződő féllel hajlandó tárgyalni, aki nyilván nem fog jelentkezni tartozása kifizetése miatt:Másfél szobás lakásomat kiadtam…..
Már a gondolatától is behányt a Homár, hogy ez a termék a szájszervéhez érjen. Szerencsére, már nem lesz sokáig kapható:A képen látható szőrös fogkrém a Schlecker illatszerbolt saját márkás (AS dent) terméke. Az eladó hölgy nem tudta megmondani, hogy miért szőrös hatású…..
Európai Parlament, foglalkoztatási bizottsága, a magyar uniós elnökség programjának bemutatása: "A romák integrációjához az emberbaráti megfontolások mellett jelentős gazdasági érdek is fűződik, hiszen bevonásuk a munkaerőpiacra nagyban hozzájárulhat a versenyképesség…..
Bodzaszedő Manager (törölt) 2011.01.29 20:31:19
@Kartal (rezervált): amúgy én elsősorban magamnak akarok jobbat, jobb is itt, ha nekem jobb, a gyereknek is. De nehogymá mindent én rakjak a segge alá. Kitanítattom, ha akar tanulni, aztán hajrá. Persze has lesz miből, kap apanázst is. De kész pina meleg málé az felejtős...
Bodzaszedő Manager (törölt) 2011.01.30 13:46:59
@trojka: Lehet itt személyeskedni, meg burkoltan ÍRIGYKEDNI, de értelme nincsen. Kösd csak magad a röghöz, melytől a picsánrúgáson kívűl nem kapsz semmit, nem tudom van-e gyereked, de puszta kényelemből, vagy GYÁVASÁGBÓL, a változástól való félelemből velük is kibaszni nem helyes. Azt hiszed egy liberális alak vagyok, hát tévedsz. Eredetileg hivatásos katonatisztnek készültem, aztán láttam mi megy itt, inkább elmentem dolgozni, pedig felesküdtem a hazára, csak tudod az a haza már rég nem létezik. Konzervatív vagyok, példaképeim közt van pl Pinochet tábornok úr, Chile megmentője, Bismarck, Horthy, Churchill. De a szemem nyitva van, és azt látom, Magyarország abban a formában, aminek mi megismertük , el fog tűnni. És ez ellen nem tehetsz semmit már sajnos. A felcsúti törpe ugyanúgy a felvásárlók szekerét tolja, ne légy naív. a JOBBIK meg Vonával az élen hülyék gyülekezete.
Remélem nem nekem lesz igazam ,bár a remény hal meg utoljára. Ha tévedek, majd az emigrációból támogatom az őshazát.
vita részemről lezárva.
ui: a patkány egy okos állatt...
A válasz attól függ, hogy ki teszi fel a kérdést. Lázár János is feltette a kérdést olyan embereknek, akiknek ad a véleményére, mikor új szolgálati autót keresett magának. Ezt válaszolták neki: Ez egy 5000 köbcentis V10-es motorral felszerelt, 450 lóerős Audi S8.…..
Bodzaszedő Manager (törölt) 2011.01.29 17:01:17
@Hajszás Láncos: Látszik, hogy sosem voltál pozícióban, én egyszer voltam, de hányingert kaptam, hát ott hagytam. Pedig azóta lehet hogy én lennék a nagy magyar haderő parancsnoka. A luxusautó nem azért kell, hogy rázzuk a rongyot, hanem hogy a prolik lássák ki az úr. Ne aggódj, Orsós is lövetne a tömegre, ha úgy jönne ki a lépés.

By the way, a cseheknél, franciáknál, germánoknál, mindenütt hallgatólagosan meg van szava, hogy hazai kocsival kell járni. Itt is lehetne járni, városi polgárjenők suzsuki swift, falusiak SX4. a miniszter meg járhat Opel Vectra val.
Deutsch Tamás aktivizálta magát, előbb naptárat készített, majd a "megtámadott" Orbán Viktor segítségére repült haza Brüsszelből. Az EU elnökségi nyitány az EP parlamentben roppant szórakoztatóra sikeredett, ahány újság, annyi nézet: Alázás! Szégyen! Orbán…..
Minden foglalkozásnak megvannak a maga emblematikus figurái, akik mintegy megtestesítik az adott területet, s nevük még az érintett szakmán kívülieknek sem ismeretlen: ilyen volt idehaza sokáig Tonhauser László, aki bűnügyes zsaruk generációinak volt a példaképe, vagy Ambrus…..
Bodzaszedő Manager (törölt) 2011.01.29 07:38:46
@norbi2k: hát kb ez az. meg nem a drogot kéne tiltani, hanem az ifjúságot nevelni célirányosan már nagyon korán. lásd cserkészmozgalom, pionrok, Hitlerjugend, stb.

Kinek jutna eszébe szívni, ha az építőtáborban baszni is lehet? Nekünk ez még megadatott
Több hete nem forgat, de eddig még képernyőn volt Kardos Eszter, aki január 28-án tűnik el az RTL Klub sorozatából. A produkció szerint még van lehetőség a figurában, maradhatott volna, de a lány maga kérte, hogy egy időre kiírják a napi sorozatból, mert a tanulmányaira…..
Belsőség Autót vettem 2011.01.22 08:00:00
És itt akár véget is érhetne mai posztunk, ahogyan véget is fog, ezzel a két szóval, valamikor, több ezer karakterrel később. Valójában - ha egy szerencsésebb, kevésbé korrupt és gazdagabb, saját tulajdonukkal jobban törődő emberekkel teli országban játszódik a történet -…..
Nézzen ki az ablakon: ott lesz egy. Kapcsolja be a tévét, ott is látja majd. A Golf egyszerűen mindenütt ott van, de vajon tud-e még valami újat is mutatni, vagy saját unalmába fullad? Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Panaszkodás F1-módra 2011.01.14 15:25:20
Olvasom az Indexen a hírt, mely szerint a pilóták panaszkodnak a túl sok kezelőszervre a kormányon. Kérem, kérem, sok a gomb? Na, srácok, itt a nagy alkalom hogy visszatérjen a H-váltó és a kuplung a játékba és száműzhetitek a sok gombot is. Kettő elég lesz: egy a víznek, egy a…..
A szerb Big Brother legújabb sorozatához volt Jugoszlávia-szerte toboroz játékosokat. Szerbia mellett Horvátországban, Boszniában, Crna Gorában és Macedóniában is castingolnak. A horvát meghallgatásokon Splitben és Rijekán kétezren, míg Zágrábban háromezer-ötszázan…..