Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csak_egy_utas

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arhemus hónapok óta rendesen, beszedési megbízással fizeti diákhitele törlesztését, soha nem csúszott és késett vele. Ám mégis, rendszeresen kap sms-t  Diákhitel Zrt-től különböző hátralékokról, amit be kéne fizetnie. Egy érdekes történetet szeretnék megosztani, ami…..
Körülbelül 2 hete nem működik az utastájékoztató rendszer Érd-alsón. A kijelzőkön a „Figyelje a hangos utastájékoztatást!” szöveg olvasható, de a hangos tájékoztató sem mond be minden információt, így a vonat késéseiről sem tájékoztat. Pedig ha bemondanák, az…..
Több napja azt tapasztalom, hogy a személyvonatok a Déli pályaudvarról 25 perc késéssel indulnak. Amióta inga Bhv-k kerültek a vonalra, a menetrend is kiszámíthatatlan lett. Pedig egykor csak jót meséltem a martonvásári vonalról. MÁV-nak és a Közlekedési Minisztériumnak reggel…..
A címben szereplő szöveg egy MÁV plakáton volt olvasható évekkel ezelőtt. Így próbálták népszerűsíteni az első osztályú kocsikat. Tegnap míg vártam a vonatomat a Déliben, kicsit körbenéztem, milyen vonatok állnak az állomáson. Feltűnt egy szerelvény, aminek szinte az…..