Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Botfülű Suzan Boyle hasonmás

0 bejegyzést írt és 280 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
USSK Tommy Lynn Sells önmagáról 2010.05.17 00:01:00
 A 45 éves Tommy Lynn Sellset 2000-ben fogták el, miután leszúrt egy 13 éves kislányt és elvágta a torkát a kislány 10 éves barátnőjének. A barátnő túlélte az esetet és az általa adott személyleírás alapján sikerült elfogni Sellset. A férfi később számos további…..
Otthon, vagyis Pultosnál P.Cs-t selyemsálakkal az ágyben kikötözve találtam. TASZ-os Csaj gyertyaviaszt csöpögtetett a melleire. Intett a fejével, én meg beszálltam. Eszméletlenül gabalyodtunk. Adtam nekik rendesen, de a móka alatt nekem is kijutott a selyemsálas kikötözésből.…..
  Először is elnézést, hogy elmaradt egy ideig a napi egy bejegyzés, sajnos egyszerűen nem volt időm rá, de most már visszatér a blog a régi kerékvágásba. A mai bejegyzés egy példát mutat arra, hogyan és miért kerül ismeretségbe valaki egy már elítélt sorozatgyilkossal,…..
Modorosblog A kövér alfagyerek 2010.04.01 07:00:00
A strandolós poszt egyik kultikus figurájával sokan foglalkoztunk (legutóbb a horgászosnál), de a kis dagi többet érdemel. Nosferato barátunk közbeékelődő gondolatait idézőjelek között keressétek.   A nagydarab kisgyerek. Ő nem az a dagi, akit szekálnak, csúfolnak, vagy…..
Botfülű Suzan Boyle hasonmás 2010.04.01 17:02:40
És íme egy Dagi, aki felnőttként pórul jár:
www.youtube.com/watch?v=yj4LnfkdJDM

és minderről egy kiváló poszt, nem csak az anális erőszak szerelmeseinek:
filmvilag.blog.hu/2010/03/30/tarantino_nyomaban_gyilkos_tura#more1873440

Üdv dagiknak és szakadtaknak, meg a többieknek és sok locsolkodót hölgytársaimnak.
  Az esküdtek néhány hete meghozták döntésüket, tegnap pedig hivatalosan is kihirdette a bíró Rodney Alcala halálbüntetését. Az egyik áldozat, Robin Samsoe halálának ügyében kétszer is halálra ítélték korábban, ám mindkét alkalommal visszavonták végül. (Samsoe anyja…..
Botfülű Suzan Boyle hasonmás 2010.04.01 16:56:46
Íme az index cikk a tárgyban:

index.hu/bulvar/2010/04/01/halalraiteltek_az_akar_szaz_ember_eleteert_is_felelos_sorozatgyilkost/

Sajnálom, hogy nem említették meg az Ön blogját.

Kellemes Ünnepeket és sok locsolkodót kívánok (azért vadidegent fejszével, egyéb gyanús tárggyal ne engedjen be).
USSK Wuornos színpadon is 2010.03.23 10:15:00
  Néhány éve Charlize Theron Aileen Wournos megformálásáért Oscar-díjat kapott a Monster című filmben és ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy a 2002-ben kivégzett Wournos iránt az utóbbi években megélénkült az érdeklődés. Louisiana államban most színpadra került…..
Kedves Olvasók! A technika ördöge sajnos megtréfált minket. A lenti kérdőívet nem érdemes kitölteni, ugyanis sajnálatos módon annak az ingyenes tesztidőszaka lejárt. Megtakarításomat mint tudjátok, a Böjte Csaba testvér által üzemeltetett erdélyi árvákat istápoló…..
Botfülű Suzan Boyle hasonmás 2010.03.09 09:04:47
@vén betyár:
Jaj, igazán nincs mit. Hát Borikának biztos örülne Zoltán atya, sajnos néhány templomkórus tag viszont nem kizárt, hogy pfujjolna, de inkább nem is mondok semmit...
@Hirmondo Helen:
Ezt honnan veszi Helen? A teszt anonim, kérem ne riassza el a kitöltésétől olvasótársait.
Rodney Alcalát a múlt héten mondták ki bűnösnek minden vádpontban öt gyilkossággal kapcsolatban, amelyeket a hetvenes években követett el Los Angelesben és környékén. A különleges körülmények (vagyis hogy például Alcala megerőszakolta és szándékosan kínozta is az…..
MJ háziorvosa, Conrad Murray valószínűleg álmában sem gondolta, hogy egyszer majd (gonosz) főszerepet kaphat Michael Joseph Jackson (1958.08.29 - 2009.06.25) életrajzi filmjében. Sokkal reálisabbnak tűnt, hogy majd a 60 éves Tiger Woodsot fogja eljátszani valamilyen golfos…..
Botfülű Suzan Boyle hasonmás 2010.02.12 12:03:33
Szerdán nyílt meg a kedvenc kortárs magyar festőm, Nagy Gabriella kiállítása, mármint én nyitottam meg. Mivel a helyszín nem klasszikus galéria, hanem egy reklámügynökség - a Café Reklám - székháza volt, a kőkemény műelemzést alpári szexuális célzásokkal és magánéleti…..
“Polemisch, ätzend, böse fielen seine Analysen aus. Ein fulminantes satirisches Feuerwerk. Wer da nicht aufpasste, fühlt sich irgendwann geradezu erschossen von den prasselnden Pointen. Andere Kabarettisten hätten für diese rasant präsentierte Fülle gut das Doppelte an Zeit…..
USSK Sowell levelei még egyszer 2010.02.05 10:46:00
 Ismerve, hogy a nemrég letartóztatott, tizenegyszeres gyilkossággal vádolt Anthony Sowell lakhelyéről elnevezett Imperial Avenue-i családok, vagyis az áldozatok hozzátartozói és a köréjük tömörülő csoportosulások milyen aktívan léptek fel Sowell elfogása után, nem…..
Botfülű Suzan Boyle hasonmás 2010.02.08 09:32:16
@ussk:
köszönöm a "levélelőzetest" és örülök, hogy töretlen a blogolási kedve.
de Sade márki Világbéke 2010.02.05 15:12:00
I wanna swallow you all, lihegte Betty, miközben a fülénél fogva cibáltam a fejét. Daj mnye tózse, könyörgött Nágya, és négy ujjal püfölte a saját csiklóját.   Tegnap ugyanis álmomban megvalósítottam az egyetemes, kortól és társadalmi rendszerektől független…..
Styxx barátunk vette a bátorságot, és írt nekünk szexuális és egyéb élményeiről. Köszönjük Styxx! (Egyben pedig hasonló szösszenetek elkövetésére hívom fel a kedves olvasók figyelmét, mert a szexről érdemes írni ide:…..
Smiley tetoválás, ott ahol nem nagyon gondolnánk.Katt a képre!..
Botfülű Suzan Boyle hasonmás 2010.02.03 11:03:20
Beugró szorozva tízzel. Ez jutott eszembe valahol az előadás harmadánál, amikor a momentánosok a színpadon egy durva negyedórás jelenetet improvizáltak folyamatos és eszementen változó inputok alapján. Rudolf Péteréket ugye mindenki ismeri a tévéből: pár perces szituációkat rögtönöznek adott…..
Foglalkoztunk múlt héten a dohányzással, és azon belül is azokkal, akik bunkó módon, nem kultúraként és nem is kulturáltan kapcsolódnak hozzá, hanem csupán rossz szokásként. Ha nem is dohányzásellenes a korábbi poszt, a zavaró dohányzást ellenzi. Ki ne ellenezné? Ugyanakkor,…..
Ha valaki lelkes internetező, nem tudja elkerülni, hogy kéretlenül is megtalálják mindenféle apró-cseprő, szellemes vagy szellemtelen témájú írások. A napi rengeteg közül azonban az alábbi eszmefuttatás szkeptikus lelkemet egy kissé felborzolta: Tudtad-e, hogy a magyar nyelv emlékei közül egy…..
Az alábbiakban megkísérlem összefoglalni az egykori állambiztonsági szolgálat gépi nyilvántartását tartalmazó 18 mágnesszalag lementésének technikai történetét, tehát azt a 8 hónapos projektet, aminek a feladata egész pontosan az volt, hogy a szalagokon található még…..
  Jose Calvo Sotelo emlékműve Előző posztunkban bemutattuk a polgárháború előtti viszonyokat, és egy olyan országot, amelynek politikai porondján a helyzet pattanásig feszült volt. A lázadás kirobbantására…..
Botfülű Suzan Boyle hasonmás 2010.01.25 21:36:45
@FunkTazmagora:
Az Opel Olympia valóban nagy szériájú (szinte) népautó volt. A poszt nagyon jó, gr. várom a folyt köv-t Guernica, ellenségek közös sírba temetést és főleg az érrdekes, kevésbé közhelyszámba ment részleteket, mint ebben a posztban is.
Lőrincz Áron újabb pompás videót rakott fel a blogjába. Nem húzom az időt, tessék megnézni! Támpontként: a SOTE tornya, ma is a legmagasabb "felhőkarcoló" hazánkban...
Botfülű Suzan Boyle hasonmás 2010.01.25 14:31:21