Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neo logick

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem azért, mert a ma reggeli futam első 30 körében több esemény történt, mint az előző évadban összesen, nem azért, mert ismét versenyben láthatjuk a sportág vitathatatlanul egyik legnagyobb alakját, és még csak nem is azért, mert Sebastian Vettel személyében egy nagyon…..
Neo logick 2010.03.28 14:58:45
@robian:
a mmm több növel volt te kis szegény, mint amennyit te valaha látni fogsz:))))))))))
Neo logick 2010.03.28 15:20:18
@Don Bandi: Valódi tanulmány, ahogy egy igen gyenge pszichológiai háttérrel inkább megalapozatlan, mint megalapozott vita, képes volt kihozni belőled a lényeget!
Olyan vagy mint a retardált gyerek, akinek a mezőn kiáltozás helyett, a neten kiáltozás és placebo kielégülés marad!
Ne generalizáljunk ha kérhetem! Te vagy az egyik legmocskosabban kommenetlő, aki itt írogat és arra voltam kíváncsi,hogy valóban annyira kemény vagy, aki vagabund módjára ha hűlye is de ott dobálja a szótéglákat az RTL ostromának arcvonalában de menne is valódi téglával csak még 1 emberre vár (hogy vigyen mindenki) vagy csak egy gyenge gyerek nagypofáskodik, mert nem látja senki!
Az utóbbi vagy és így szerencse, szájkaratés, akire este csúnyán néz egy hajléktalan és sírva rohan a mamához...
Az én személyiségem megfejtéséhez, kicsit több tejbegríz kell még beléd, ja meg spenót, így ne próbálj 30 centin mélytengeri búvárkodi
a pszichemben, mert láttál már Freud könyv borítót! Köszi!
Boldog vagyok köszi és nem megbántani, hanem megváltani esetleg de értelmesen, mert mintah itt imdenki ezt papolná de értelmetlenül...
(nézzük érti-e)
Neo logick 2010.03.28 15:22:53
@Don Bandi: mindenki, exkűz
Kenderzsupp Hasis = szex? 2010.02.03 10:40:00
Az internet mocsarából bányásztam elő nektek ezt a gyöngyszemet. Faludi Kálmán világcsavargó 1922-ben kiadott jelentése a hasis nevű szerről, ami a "legképtelenebb nemi vágyakat" képes elővarázsolni az emberből: Hasis... Már a neve is kábító. Hogy honnan hozták be…..
Neo logick 2010.02.03 16:59:31
@Straight: Az ember epiphizisei (csont végek) 21 éves korára csontosodnak be, de ez egy átlag és ált. a 26 éves kort szokás megjelölni, mint a fejlődés vége, bár a nők a szülés kapcsán, amennyiben fiatalabb korban szülnek (30-hoz közelebb) könnyen nőhetnek még és nem csak széltében!
Szerintem az egészséges szív, ér és keringés az, ami segíthet leállásban, amit fiatalon kell megteremteni 18-21-ig!
A gyengébb immunrendszer és az allergia a 30-as évek elején kezd visszatérni annál, aki (elvileg) kinőtte. A fű pl. a hörgők tágításában és ezáltal az asztmatikus megbetegedések hatásainak enyhítésében játszott fontos szerepet régebben bizonyos népeknél.
Belsőség Csúnya gazdagok! 2010.02.03 11:34:00
  Egy 30 milliós ház után 75 ezret kellett volna fizetni. Egy félmilliós Saab vagyonadója: 61 ezer. Vélemények azonos című írásunkról...
Neo logick 2010.02.03 13:40:20
@Vissszaaa! mennyééé!:

Ott van az igazság!
A munkahely teremtés tényét itt konkrétan leszarják!
Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket arra a vicces cikkre, ami az inforadio.hu lapjain jelent meg, és amiben Páva Zsolt, Pécs polgármestere egy sajtótájékoztatón csinált tiszta hülyét magából. A lelkes lokálpatriotizmussal persze semmi bajunk nincs, így valahol érthető,…..
Neo logick 2010.01.14 12:23:44
@Hypofx: "most kapom az információt, hogy 2 millióan vagyunk itt a téren" ez hangzott el, ami persze még nagyobb baromság
Pár napja érdekes meghívót találtam: Debreczeni József új könyvét (amely természetesen a szerző kedvenc témájáról, azaz a köpönyegforgató és egyben életveszélyes Orbán Viktorról szól) Dávid Ibolya és Kuncze Gábor közösen mutatják be. Ha valaki az interneten kutat az…..
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..
Neo logick 2009.11.07 10:11:52
@Lukitom:
Kedves Lukitom!

Az első (direkt kerestem, mikor írja végre le valaki) értelmes írás a lényegről!
Ez a baj a többi csak a tudtlan hülyék okoskodása!
Meggyanúsította Fernando Alonsót következő csapattársa, Felipe Massa, szerinte ő is benne volt a szingapúri csalásban. A Ferrari néhány óra múlva közölte, a brazil nem úgy értette. ”Ő a legkevésbé, de Alonso is benne volt, tudta. Nem bizonyítható, de természetesen…..
”A Renault az egyik lehetőségem, de meg kell várnom, milyen döntés születik hétfőn. Van más opcióm is, így azokat sem szabad elhanyagolni” – nyilatkozta az autosport.com-nak a hétvégén.A BMW kiszállása miatt biztosan váltó pilóta favorit Fernando Alonso helyére,…..
Neo logick 2009.09.21 14:59:58