Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomisz

0 bejegyzést írt és 541 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a Fear The Walking Dead 2015-ben elindult, a The Walking Dead éppen a legnézettebb dráma volt az amerikai tévében, verte az amerikaifutball-közvetítéseket és így minden mást, azaz hülye lett volna az AMC, ha nem kezdi el lenyúzni a rókabőrt az aranytojást tojó tyúkról. A…..
„A félművelt teológus: színtiszta eretnek.” Szalkay Balázs ferences szerzetes - 1438     1. Miről szól a vita? A napokban három írás is megjelent a feltétel nélküli alapjövedelem témájában a Dinamó Műhely blogján. Elsőként Braun Róberttől A Párbeszéd…..
Öt évad után szünetelni fog az X-Faktor, lesz viszont helyette Hungary's Got Talent, írja a Blikk. „A hír igaz, a világhírű Got Talent formátumot most mi is elhozzuk az RTL Klub nézői­nek. A tehetségkutató show ősztől Hungary's Got Talent címmel látható majd a képernyőn”…..
Tomisz 2015.02.23 19:01:19
@Dorsz: Az... kb.

Vicces hogy a marketing már most úgy dübörög mintha ez valami teljesen új eddig sose látott óriási dolog lenne. :)
Nem biztos, hogy pont nekem kellene a tegnapi X-Faktor adásról írni, mert egyrészt úgy érzem, hogy az elmúlt 100 epizód alatt mindent, de tényleg, MINDENT leírtam már az RTL tehetségkutatónak álcázott showműsoráról, ami le lehetett, vagy le akartam, másrészt pedig a…..
Tegnap éjjel, magyar idő szerint hajnali egy környékén jelenthették a hírügynökségek, hogy 63 éves korában meghalt Robin Williams. Fura, éppen tegnap délután akartam írni egy posztot a The Crazy Ones (Eszementek) szinkronjáról, és magáról a sorozatról is, hogy nem kár a…..
Tomisz 2014.08.12 14:14:47
@faszópo: Ő beszél az iPad reklám alatt (Holt költők társaságából)...
Vagyis a hangja van benne. :)

Ő tényleg egy egyedi figura volt és pótolhatatlan a maga nemében.
Kár érte... elképzelni sem tudom mi vezethetett ide nála. :(
5"25-ös (8"-as?) floppy vezérli a rendszert, baszki?  ..
ezt iszom : ..
Tomisz 2014.06.25 01:45:26
Megy a béta dörög 1000-rel :) 1 hét letudva!!! UP: vissza az alphára, jobban tetszikDE Én nem tudom milyen genetikával áldott meg a mindenható, vagyis de képzelem, az én mamám olyan kis asszony volt, akit könnyebb volt átugrani mint megkerülni. Már régen gyermekkoromban is sokan…..
György Bence, a TV2 hír- és programigazgatója egy közös versenyre hívta ki az RTL Klubot tegnap, egy közös tévéműsort szeretne indítani, amiben a két nagy csatorna arcai mérkőznének meg mindenféle vicces ügyességi feladatban, amiket a nézők adnának nekik. A Till Attilát…..
Tomisz 2014.05.14 14:03:53
@Huncutkukac: Invitel.
Tomisz 2014.05.14 14:05:00
@Huncutkukac: UPC-n is van...
ES Bringa Ez karrier:) 2014.04.15 19:19:17
           ..
Tomisz 2014.04.16 22:01:04
vékony lányok Malena 2014.03.12 07:00:00
 ..
Tomisz 2014.03.21 00:34:03
Azt írja a Blikk hogy a comment:com olvasóinak véleményével és Gyurcsány Ferenc öregecskedő feleségek lecserélésérő szóló tézisével egybeeső döntést hozott a TV2, és ősszel induló, Rising Star című énekes tehetségkutatójukat már nem a csatorna elnyűhetetlen arca, a…..
Az első (és második) blikkre is zakkantnak tűnő Simont, a VV6 egyik legmegosztóbb, éppen ezárt legérdekesebb szereplőjét az RTL a nézők hathatós közreműködésével kihajította a villából. A történések eszkalálódásáról ez a videó sok mindent elmond: Az egész…..
Kósa Lajos a Blikknek nyilatkozott az RTL Klubnak adott nyilatkozatával kapcsolatban. Azt mondja, hogy egyáltalán nem számított rá, hogy az RTL le fogja adni ahogy kilép a képből. Azért állt ki a kamera látóteréből, hogy jelezzen az újságírónak, inkább beszéljenek…..
Nem nagyon nézünk Fábry Show-t, mióta a humorbonbonok, humorlabdacsok, humorpetárdák és humorröppentyűk egyetlen, hiteles magyar nagymestere átment az MTV-hez,  hogy ott celebek helyett a Fidesz-holdudvar tagjainak szavába vágva szórja a 20 éve is ciki, spicces…..
Kérem szépen, a Netflixnek és a kábeltévés sorozatboomnak ha mást nem is, de azt nagyon meg kell köszönni, hogy mindenki és még a szomszédja is a sorozatokban látja a jövőt, így nyakra-főre fejlesztenek kontentot olyan tévék is, amiken eddig max. ismeretterjesztés (dokufilmek)…..
A kábeltévés nézettségeket az utóbbi 4-5 évben lehetett igazán komolyan venni, aztán jött az AMC-n a Breaking Bad és a The Walking Dead, és 2013-ban beszakították a nézettségmérőt. Oké, barokkos túlzás, Heisenberg kalandjai csak az utolsó évadra kúsztak fel olyan…..
A Disney holdudvarán túlnőtt, 20 éves énekesnő egy tévés dokumentumfilmben mondja el, hogy miért is viselkedik így mostanában, azaz, hogy miért dörgöli a seggét más popsztárok lágyékához, egy neves dijátadón, ártatlan fiatalok szeme láttára. Ha igaz, amit mond, akkor nem…..
Tomisz 2013.09.20 15:26:25
Varánusz Bajnai - Mesterházy 2:1 2013.08.28 14:29:16
Van aki ésszel, van aki pénzzel,Van aki egyszerű, puszta kézzel.Van aki tudja, van aki érti.Van aki az életét se félti.Van aki mindig, van aki egyszer.Van aki gyűlöl, van akinek tetszel.Van aki ellened, van aki érted.Úgy kapod, ahogy kérted.A kampányod úgy kapod,…..
Vadon János és Sebestyén Balázs közös műsort kap az RTL Klub őszi műsorrendjében - ez lett tehát a korábban felröppent pletykából, miszerint a korábban a Való világot (meg kismillió mást) vezető Balázs talkshow-val jelentkezik a csatornán. A csatorna szerint "merész,…..
Csak úgy a semmiből jött a hír a múlt héten, hogy véget ér a Magic City (Bűnös Miami) erre máris a sorozatzáró epizód utáni döbbenettel kell valahogy megküzdenünk. Nem egyszerű a sorozatnézők élete, de vigasztaljon minket a tudat, hogy talán a sorozat legjobb részével…..
Évente pár olyan sorozatepizód akad, ami után az ember csak ül és néz ki a fejéből. Ilyen volt például a Trónok harca Vörös násza, a Homeland első évadának záróepizódja vagy a Maffiózók zárása, de olyan érzelmi hullámvasútra, mint amilyenre a The Killing harmadik…..
Az amerikai T-Mobile bejelentette a JUMP! névre hallgató új előfizetési programját, melynek keretében az ügyfeleik évente kétszer újabbra cserélhetik a meglévő készülékeiket. A JUMP! (Just Upgrade My Phone) programban való részvételhez havi 10 dollárt kell kicsengetni, ami a…..