Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pety7439

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv!Láttam, hogy született már alkotás „a modoros pókeres” témában, de az online alfajról méltatlan módon még nem (találtam). Ha megüti a szintet, akkor „haccójon” a közösbe, ha nem, akkor meg a levesbe. Csatoltam.Huácsá!  Az online pókeres…..
pety7439 2010.10.31 21:14:36
@Patrick Bateman: 3 sor után....
 Amikor vezetünk, rajtunk kívül két állatfaj van az úton. Aki nálunk komótosabban halad. Ő a lassú tetű. És aki gyorsabban cikázik: Ő a száguldozó vadbarom. Van egy rossz hírem. Mások szemében mi is eme kettőből kerülünk ki. Ebben a furcsa reinkarnálódó játékban, te…..
Minden évben megfigyelhető, hogy a tavasz beköszöntével, amint kisüt a nap és a hőmérő higanyszála mondjuk 14 fok fölé kúszik, megjelennek az utcán a rövid ujjú pólós, ne adj isten pólós-rövidnadrágos fiatalok. Mai posztomban elsősorban hozzájuk szólnék, de aki nem érzi…..
Az Opera éppen nyolc évvel ezelőtt, elsőként vezette be a böngészőben az azóta igen elterjedt egérmozdulatokat, amelyekkel jelentősen fel lehetett gyorsítani a böngészést. Kicsivel később, 2005-ben építették be a hangvezérlést, ezután a Nintendoval közösen a Wiimote…..
pety7439 2009.04.17 01:17:49
Petya szerint a UPC éjszakánként korlátozza a netkapcsolatát, de nem csak az övét. A somszéd is ugyanezeket a tüneteket észleli, de az ügyfélszolgálat szerint ezt nem hálózati probléma okozza. hanem a júzerek modeme a hibás, amit egy újraindítással meg lehet oldani.…..
pety7439 2009.04.06 16:18:31
@sambalabammbumbumm: megnéztem hidd el mindent, ki is kapcsoltam, nem 5 percre, azután durrant el az agyam, amikor hülyének néztek és papírról felolvassák, hogy hol a konnektor és hogyan húzzam ki...

netet nem fogok, nem illik, nem tudok lopni máshonnan. mekibe nem megyek 8 órát dolgozni...

@Deviáns: modemre direkt is rányomtam minden gépet otthon amit találtam és meghalt (modem logja szerint már a modem elakadt, nem részletezem, mert technikai zseni leszek...)

Nemsokára telefonálok is, mert letelt a 72 óra :D Net meg nincs...
A klasszikus válságcsökkentő vendéglátós trükkre szállít két példát Gabriella és Kitti. A  szuperlebutított büfémenüt illetve a féladagos megoldást bizonyára nem csak az Új Tündérkert és a Verne Étterem menedzsmentje alkalmazta ezen a jeles napon: Most érkeztünk…..
pety7439 2009.02.27 14:28:45
 Bár meglehetősen szkeptikus vagyok a Publius Hungaricus által vízionált tisztítótüzet illetően, a magyar apokalipszis nem is nagyon kezdődhetne mással, mint egy/több Tesco bezárásával. Sarkadon nem elképzelhetetlen ez a rendszerváltoztatás óta példátlan lépés: annyira…..
Sasszem Reggeli kiez 070416 2007.04.16 09:00:00
Egy város, két hely, egy ember.Tehát a megfejtés két szó, beírom az első betűket:m........d.........Aki megfejti, csak a második betűket mondja meg, és így nem lövi le azonnal, köszi.Oké, rabasz az első, most így állunk:mo.....da......És haffner a második, a megfejtés…..
Sasszem Áprilisban újrakezdjük! 2007.04.13 22:03:00
Mit gyártanak itt?Milyen országban van ez az épület?Oké, segítség: éppen tévét néztem, amikor feladtam.Segítség 2: ebben az országban eddig összesen 10 játékfilmet forgattak...