Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Installer Ilona

2 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha Windows Vista vagy újabb rendszerre drivert keresel Genius Speed Wheel Force Feedback kormányhoz, ide kattints: Genius Speed Wheel Force Feedback 32 és 64 bit USB driver (WinVista,Win7,Win8,Win8.1) 1,8MB Ha érdekel a sztori is, akkor a TOVÁBB-ra...
Installer Ilona 2015.08.04 21:29:58
@Installer Ilona:
Ja és persze újra kell indítani a windowst.
A jobb alsó sarokban megjelenik a "Tesztmód" felirat az asztalon.
Installer Ilona 2019.11.17 21:36:03
@wolfp: Szia!
A fenti driver úgy tudom nem működik soros porttal sajnos. Viszont szerintem minden ilyen kormányhoz járt eredetileg USB-soros illesztő (az enyémen is 9 tűs soros port van a kábel végén, arra csatlakozik egy USB-soros illesztő) Esetleg nézz körbe, hátha valamelyik doboz mélyén még megtalálod.
Amúgy találtam soros drivert de annak a dátuma 2000 október 10. amiből következik, hogy még XP-vel se kompatibilis, ráadásul van egy ilyen sor a telepítő leíró fájlban: "Serial devices are not supported on Windows NT/2000". Magyarán a soros portos driver csak windows 9x alatt megy.
Aki annak idején Lexmark E210 nyomtatót vásárolt (például a Sulinet Expressz programban)  szomorúan tapasztalhatta, hogy a Lexmark a Microsoft Windows XP óta megjelent operációs rendszerekhez nem adott ki meghajtóprogramot. Szerencsére kiderült, hogy a nyomtató egy Samsung ML-1210 álruhában, és az…..
Installer Ilona 2017.04.19 21:20:36
A legszebb októberi indafotós háttérképeink, csak nektek. Asztalra és mobilra! thomasph Letöltés: 4:3 16:9   nagy istván Letöltés: 4:3 16:9   simléder Letöltés: 4:3 16:9   puffancs Letöltés: 4:3…..
Az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy vajon elkezdődik-e a kihajthatós telefonok reneszánsz korszaka? Már mindenkinek a standard okostelefonja van, évek óta csak a méretek változnak. A Samsung "SM-W2014" könnyen elhozhatja a fent említett trendet, hiszen nem mindenkinek van…..
Installer Ilona 2013.10.11 11:54:48
@balage28:
Gyors gépelésre példa iphone-nal : www.youtube.com/watch?v=NNcTE5WJGdw
és Blackberry-vel: www.youtube.com/watch?v=Egie4ApwoUg
A Lionban van egy All My Files nevű hozzáférés, ami gyakorlatilag az összes, merevlemezen lévő fájlt listázza, a találatokat pedig lehet szűkíteni. Ennek az All My Files-nak pedig van egy ikonja, ami a Dockon ugyan túl kicsire van zsugorítva, hogy közelebbről szemügyre lehessen…..
Aki érdeklődik a 2. világháború iránt, de már nagyon unja, hogy ebben a témában az ismeretterjesztő TV-csatornákon állandóan csak az angolszász fegyverek örök dicsőségét zengő, szenzációhajhász amerikai v. brit műsorokat ismétlik, annak a figyelmébe ajánlanám a Nagy…..
Az Airre aludni és dugni lehet csak, az egyik ismerősöm pedig a masszázshoz használja, így érdeklődve vártam, hogy csoportos alvásba vagy egy hosszan kitartott pettingbe fullad az estém, de végül egyikbe se sajnos. Vannak zenék, amik elsősorban atmoszférát teremtenek, és vannak…..
A tanácstalan tipródás az áruházak boros polcai előtt, illetve a fejvakarás a borlap láttán általános jelenség lehet, mert egy az iPhone-ra kidolgozott zsebpohárnok-alkalmazás immár a harmadik legnépszerűbb letöltés az életmód kategóriában. A polc- és borlapblokkot feloldó…..
Olvasgattam én ezt a Budapesti Újságot, ami a Budapesti Piac bukfenc része. (Megfordítod az újságot, és onnan indul.) Van benne a cikk, amely szerint a Magyar Energia Hivatal megállapította, hogy túlszámláztak az áramszolgáltatók, méghozzá a következő mértékben:ELMŰ -…..
Installer Ilona 2009.05.08 10:48:22
A tisztelt posztoló olvassa újra a cikket és ennek fényében gondolja újra a posztot.
A hivatkozott cikk (
www.budapestipiac.hu/index.php?page=cikk&id=448 ) szerint az összehasonlító ár felett alkalmazható árrés átlagos értékét haladta meg az ELMŰ által kiszabott díj árrése 33,6%-kal (67 fillér/kWh-val).
Ez a legolcsóbb B árszabású bruttó lakossági díjjal bruttó 25,24 Ft/kWh-val számolva is 2,65%-os túlszámlázás. Mivel a többség a 41,97 Ft-os tarifával vásárolja a villamos áramot a túlszámlázás mértéke ennél lényegesen kisebb.

Felháborít az ELMŰ magatartása, de a poszt tartalmilag akkor is helytelen