Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Danibacsi

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már csak pár nap és egy egész hónapon át a legújabb, legmodernebb stadionokban követhetjük nyomon a 2010-es Foci VB mérkőzéseit. Számos látványos, modern technikai megoldásokat használó stadion van világszerte, melyekre joggal büszkék a bennük játszó csapatok és szurkolóik.…..
Danibacsi 2010.06.09 16:01:32
@Gergő77: én arra egy pillanatig azt hittem, hogy fedett, és a tetőre építettek még a biztonság kedvéért 1-2 családi házat... :)
Azt, hogy az amerikai vagy az orosz titkosszolgálatok szemrebbenés nélkül képesek bárkit eltenni láb alól, aki terveik útjába áll – minden konteós tudja. Azt viszont, hogy a sokkal gentlemanebb reputációnak örvendő brit szervízesek sem hezitálnak, ha valaki Őfelsége…..
Danibacsi 2010.04.17 19:25:10
Elméletnek nem rossz. A napokban a szörnyű tragédiát követően sokan megfogalmazták a jegyzetet készítő blogokban, hogy nagyon gyanús a történet. Elképzelhetetlennek tartanánk, hogy egy állam a vezetőinek felét egyetlen szörnyű katasztrófában veszítse el. Olyan…..
Danibacsi 2010.04.14 21:11:26
Adalbert már baromira unta a szakítós sztorikat, ezért beküldte a sajátját a következőkkel: "Ja, a teljesség kedvéért 22 éves, budapesti egyetemista vagyok, és mondjuk Adalbert leszek, mert az hejj-de-jó. Tudni kell rólam, hogy sok, a legtöbb ember szemében igen rövid…..
 ..
Danibacsi 2010.03.20 09:20:26
Tardai történetek Nyolcvanhárom 2010.02.20 09:32:00
Na, mit csinálnak az agysebészek a Panoráma névadó-parti után, amikor szügyig ér a hó? A Deutsch Volvójával rodeóznak úgy, hogy a nagyember a hátsó ülésen dől jobbra-balra, és kurjongat, hogy sose volt ilyen jó, geci, mellette a Jancsival, aki meg két kézzel kapaszkodik és…..
Danibacsi 2010.03.06 11:03:13
Fent vagyok egy nemzetközi tudományos levlistán, amira ő

www.gov.harvard.edu/people/nathan-paxton

írt, kicsit meglepett! :)
Napthanp, ha a Harvardon nyomod, szólj! :)
Rendben van, hogy valamiből kevés darab készült és valami rendkívül exkluzív, és még sokat is fizetünk érte, na de hogy egy sör többe kerüljön, mint 100 ezer forint?!   1.Tutankhamen Ale – 105.000 HUF   Ahogy a neve is elárulja, ez a sör az ókori Egyiptomhoz…..
Na, ezt ki nem látta előre: alig néhány nappal azután, hogy Thierry Henry kezezéssel vébére juttatta a franciákat, itt az első játék, ami emléket állít a csalásnak. A játék nem nagy vaszisztdasz – minél több labdát kell kézzel a hálóba juttatni –, de poénnak nem…..
Alapvetően egy pábtól nem várható el szerintem, hogy fasza étlapja legyen, különösen akkor, hogyha olyan vetítős sörös cuccaik vannak, mint a félméteres vagy méteres sörsor, ami a kisebb asztalokon el sem fér, és a japó arcoknak objektívet kell cserélniük, hogy le tudják…..
Más magyarázatot nem találok Memo förmedvényére, mint a kopasz popzenész hatalmas bulvármédia-hadjárattal bevezetett állítólagos pinavadászatát. Most nézzétek meg, ennél még egy hahotán felnőtt nagybácsi is viccesebb: Második levelemben egy újabb borzalmas szóviccel…..
Tardai történetek Nyolcvan 2009.07.28 22:00:00
Furunkulus. A Nándi faterja szerint, aki mondjuk csak elmondásból tippelt, persze rosszul. Épp itt volt az ideje, hogy más is legyen Benőke farkán, ne csak xs-es piros hello kitty-s tangában pucsító igénytelen kisribancok, futószalagon. Először kajakra azt is hitte, hogy a…..
Danibacsi 2009.07.29 08:54:21
:)
Na, az van, hogy ez a fasz Kocka leokosított valami okostelefont, meg egy céges VIP-bérletet nekem egy dekoros vevőjétől, aki a baszom gigalufikat, meg óriásmolinókat tolja a Soundon, úgyhogy eltűnünk a hét további részére. De nagyon nem akarunk kihagyni benneteket, ráadásul a Tibi…..
Danibacsi 2009.07.09 10:52:34
@Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker:
igen, szerintem valami flash-player hiányod lehet.
Aki ismeri a Tarda blogot, annak nem kell bemutatni nathanp-t , aki viszont még nem futott bele, az gyorsan ugorjon át oda, és olvasson bele a tardai hétköznapokat bemutató bejegyzésekbe, amelyek minden alkalommal tele vannak gyöngyszemekkel. Már régóta nyaggatom nathanp-t, hogy folytassa…..
A megyei jogú városok között Debrecen, a nagyvárosok között Esztergom, a kisvárosok körében Balatonfüred imázsa volt a legvonzóbb az elmúlt évben. - legalábbis az Image Factory és az Observer Budapest Médiafigyelő szerint. Amire viszont tényleg nem tippeltem volna, az az, hogy a…..
A mai számozott poszt előtt, ha van kedvetek, figyeljétek be az addict-os vendégposztomat. Dél körül persze itt is frissülünk a hetvenkilenccel, basszátok meg!A Magdi kajakra meg van borulva, mióta Kismisikével a belében szedi a málnát a kertben, meg lesi, hogy szedheti-e már a…..
Falfirka Bontásból 2009.05.14 13:27:53
Danibacsi 2009.05.23 09:50:57
Danibacsi 2009.06.28 12:29:29
Tardai történetek Hetvennégy 2009.06.18 18:00:00
Kockának az a kurva nagy szerencséje, hogy a balatoni házkiadóknak nincs közös feketelistájuk. Ha lenne, az arc lenne a top kuntakinte, a spanjai meg a gyökerek. Így viszont minden évben legyakhatnak egy-egy házat, persze mindig más helyen, nyárindító hosszú hétvége címén.…..
Danibacsi 2009.06.18 19:49:13
@hoel: fbm: fászombászmek, nem is tudom hányas poszt, a hollandokról szólt... és a szívásról (naná).
Ez nekem sok volt, biztos mert nem ilyen fiatal voltam, de a "csattanó" tetszett!
"A mezőgazdaság és az élelmiszeripar a jelenlegi gazdasági körülmények között húzóágazattá válhat, és a válságból az egyik kivezető utat jelentheti - hangoztatta Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter szerdán Budapesten,…..
Tardai történetek Hetvenhárom 2009.06.16 17:00:00
Luíról még nem volt szó. A Berda Miki nagy spanja volt, ő mesélt először a Mikinek arról, hogy nincs csont a faszban, meg a német-magyar kéziszótárból együtt fordítgatták a germán Bravókat, amire egy évre előfizetett a Luí svájcba szakadt rokona. Meg baszogatta a Mikit, hogy…..
Tardai történetek Hetvenkettő 2009.06.11 09:00:00
A Vladimir nagymuterja egy dáma. Meg egy kilences pár. Azaz a háza az audis csávóé lett a bubi párral. A Májki meg az Iván hiába sziszegett, hogy szíí, bazz', Vladi, te hülye vagy, az arc már tiszta transzban betolta all-in-be a viskót, ami tulajdonképpen az övé, az öreglány csak…..
GPS szopás update 2009.06.14 09:53:00
Na, akkor először is bocsi, technikai okok miatt (aka elaludtam a tegnapi buli után és kocsival kellett jönnöm) reggel nem voltam a koordinátán. Ellenben este leszek, kb. 19.45 körül DE tanulva a Hősök terei paparazzó fotósokból NEM mondom meg előre, hogy milyen ruhában…..
Tardai történetek Hetvenegy 2009.06.08 13:00:00
Faja elég gyakran találkozik húzós dolgokkal ilyen céges gépeken. Táblázatban vezetett férfikollégák neveivel, sz-szel és d-vel kódolva, kivel mit kellett csinálnia az akkor éppen  píár-vezető csajszinak az előrelépésért, még 2002-ben létrehozott kellögem.doc-kal,…..
Danibacsi 2009.06.08 18:24:21
No, a kampánycsendre való tekintettel ma nem politizálunk - nem mintha amúgy nagyon szoktunk volna, de ez ezen a hétvégén kötelező fordulat, nem hagyhattam ki. Könnyed vasárnapi posztként pár munkával kapcsolatos rövid levelet szeretnék megosztani veletek, mert bár nem volt…..
A panorámás Jancsi végül úgy döntött, nem nyitnak ki ma. A bulista spanjai már egy hete másról se' beszélnek, csak a pesti buliról, a MAD RICH se' nagyon játszana egy üres diszkónak, inkább a Budaival spanolna, hátha összejön valami rendes klub neki a nyárra, még a pultos csajok…..
Bizony, itt is nagy különbségek vannak. Az első, és legynagyobb különbség, hogy inkább az előadásra járnak, mint a gyekorlatokra, de úgy általában azért mindenre bejárnak. Mi egy szót sem szólhatunk, hiszen mi azért a legtöbb órán ott vagyunk, de a magyar átlaghoz képest a…..
Danibacsi 2009.06.07 09:26:05
@Mindfield: főleg az olcsó orvosi képzés miatt vannak itt, az én egyetememen pl 100 feletti német hallgató évfolyamonként, hisz odakint nem vették volna fel őket/nem tudnák fizetni a tandíjat. Ezzel együtt jó az orvosi képzés, de nem a színvonal miatt jönnek ide...