Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vontahenger (törölt)

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szomorú pillanat ez mindazoknak, akik az öreg kontinens legnépszerűbb Datsun-gányolásügyi blogját a kipufogók fizikája miatt látogatják, ugyanis arról ma se lesz szó. Ennek az az oka, hogy május 8.-tól újra lesz Totalcar a tévében, és a műsor beindítása körüli hajtás (az…..
Belsőség Új autó nem rohad le? 2011.05.10 06:00:00
A németek szerint a 2010-es autók alig mennek tönkre. A BMW-k pedig szinte egyáltalán nem. Vélemények az azonos című írásunkról...
A cikk három főszereplője korosodó, de sokak által nagyra becsült autó. A kilencvenes évek elején-közepén gyártott nagykocsik között még találni olyan szép példányokat, amik megdobogtatják sokunk szívét. Javítsuk meg őket együtt! Vélemények az azonos című…..
Bár a médiahatóság már március elején azt mondta, hogy két-három héten belül megszülethetnek az első döntések, sőt az NMHH szóvivője két hete kérdésünkre még úgy nyilatkozott, hogy a VV4 vége előtt biztosan döntenek a valóságshow elleni panaszokról, a comment:com…..
Hallottam olyat Fidesz-közeli szürke eminenciástól, hogy miért bántják ezt a Stohlt, amikor olyan rendes magyar ember, úgyhogy a felfüggesztetten sem csodálkoztam volna. Vélemények az azonos című írásunkról...
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
Vontahenger (törölt) 2010.12.22 09:52:47
Ez tessék olvasni, hogyan csinálják nálunk kulturáltabb országokban: services.salford.gov.uk/stopoffroadnuisance/advice.php

Röviden: ha Manchester környékén nem megengedett helyen (amik rendszerint magán pályák, fizetős belépővel) off-roadozol, akkor zavarod a polgárokat és a követekző történik:
Elveszik a bringát, lebüntetnek, ezen kívül fizethetsz 100 fontot, hogy visszakapd, büntetőpont, korlátlan kártérítési kötelezettség, és a többi.

Négy hónap alatt: 6 embert latartóztattak, 78 bringát elkoboztak.

Hű, milyen zavargás lenne itt a totlabikon, ha ithon ezt megpróbálnák bevezetni. Pedig be kéne.
Ha a szavazópolgár nem nézheti, ahogyan az aktuális Frenki magáévá teszi Katkát, könnyen úgy gondolhatja, hogy a Fidesz-kormány nem engedte neki. (Fotó: Szécsi István/Velvet) A Véleményvezér izgatottan várja az új Való Világot. Nem azért, mert olthatatlan vágyat érzünk,…..
Legutóbb 2008-ban volt napirenden ez a kérdés. Ekkor történt, hogy az Apple oldalán megjelent egy elemzés, ami azt ajánlotta, hogy valamilyen antivírus programot azért használjunk a Maceken is, biztos, ami biztos. Ezt az anyagot aztán törölte az Apple, továbbra is azt állítva, hogy…..
Vontahenger (törölt) 2010.10.26 16:21:58
@faszoccse: Dell alapból 3 évet ad, nem kummanthatják el a kereskedők, mert a szerviz gyári szám alapján tudja, hogy él a garid, számla sem kell nekik, nem is kérik.
A kommunizmus történelemcsonkítása velünk él. Máig nem vizsgáltuk meg, ki az, aki az egész magyar történelem és kultúra, és ki az, aki egyedül csak a baloldal szempontjából fontos. Szőcs Géza valószínűleg nem is tudja, hogy annak a kezdeményezésnek a felkarolásával,…..
Újra megjelentette a szabadalmi hivatal az először 2008-ban felbukkant dokumentumot, ami egy különös, egyfolytában reklámokkal bombázó Mac OS X operációs rendszert ír le. A hirdetések megjelenése alatt a felhasználó alavető funkciókat sem ér el, meg kell várnia egy bizonyos…..
Vontahenger (törölt) 2010.07.22 20:31:54
@Kandras: Majd mostantól nem lesz benne a gép árában, csak a reklámos verzió...
Szerda este, fél 7, a delegáció hajókázik, Budapest leáll. A hidakon legalábbis nem lehet keresztezni a Dunát, az imént hívott egy cimborám, hogy hiába próbált meg kerékpárral átjutni a Margit-hídon, a strázsáló rendőrök közölték, hogy nem lehet gyalogosan átmenni, csak…..
Vontahenger (törölt) 2010.02.25 08:56:16
@tom sailor: De ha hajózási zárlat van, miért nincs fent a vonatkozó HSzH az NKH oldalán?
  Aki már ismeri kitartó és megbízható aktív olvasónkat - egyben több írás szerzőjét -, Styxxt, azt nem fogja sokkolni a mai dialógus. Aki nem ismeri, annak itt a figyelmeztetés: a poszt abszurd, trágár és perverz - és mindezek mellett vicces is. Aldo: Vilikém, ötvöztem a…..
Vontahenger (törölt) 2010.02.09 15:15:01
  Eredetileg más címet terveztem, de győzött bennem a jó. Mindenesetre Clarksonról van szó, pontosabban az ő véleményéről. Vélemények az azonos című írásunkról...
Még soha nem volt ilyen rossz főműsoridős nézettsége a Tv2-nek, mint szombat este. Még akkor sem, amikor megbukott a Big Brother 2. Sőt akkor sem, amikor megbukott az XXL, vagy a Sztárral szemben. Még akkor sem, amikor elhasalt a Buzera. És még akkor sem, amikor le kellett venni a…..
Mint tudjuk, Bécsben kitört a diáklázadás, vagy valami afféle. Amikor nálunk 2006-ban bevezették a tandíjat, néhány túlsúlyos, szépen borotvált, öltönyös és zselézett úrfiú és úrleány (továbbiakban HÖKös) kidugta a fejét államilag finanszírozott irodájából, majd…..
Belsőség Bőrös srácok 2009.10.12 16:31:09
Nem nehéz kitalálni, hogy ez a fotó nem ma készült. Bizony, 180 fokot fordult a világ, a múlt héten csütörtökön még így jött a brancs fele ebédelni a Házisárkányba. A háttérben Randy Csikós Mamola legfrissebb szerzeményén a Honda Super Cub-on, az előtérben a Safety First…..
Az olvasói levelek mindig tanulságosak. Van, aki a feszültséget vezeti le, van akinek tetszik, amit csinálunk és van, aki csak megír egy történetet. Talán okulásul, egy kicsit a mi szórakoztatásunkra is. Gábor ilyen ember, elnézést, Gábor, nem bírtuk ki nevetés nélkül. Pedig…..
Na kérem, az Apple végre beengedte az első emulátort az AppStore-ba, ami bizakodást adhat a kézikonzolok és játéktermi gépek szerelmeseinek a későbbiekre nézve. Sokáig húzódott a program elfogadtatása, először úgy tűnt, egyáltalán nem jelenhet meg, később szerzői jogi…..
Belsőség Kell is nekem ez a fos? 2009.08.05 22:56:00
  Amerika jó nagy piac. A program hivatalosan július 1-jén indult, valójában azonban csak 24-én kezdődött, azóta viszont már 157 ezer beszámított autó került a roncstelepekre. Na, vajon mik?  Vélemények az azonos című írásunkról...
Vontahenger (törölt) 2009.08.06 00:22:27
@Winkler Róbert: Köszönöm a gyors reakciót! Az nem egzotikusságát azért emeltem ki, mert így különösen fontos, hogy precízek legyünk. Aki kutyákról, bodobácsokról, boxról és autókról is ír, annak bizony a nagy rohanásban is figyelni kell, hogy minden szakterülten ugyanolyan hiteles maradjon, amilyennek ismerjük. Csak ezért merészeltem szólni, mert ez elég szembetűnő dolog volt.
Bandesz76 apokaliptikus szopóörvénybe került, amikor éppen két héttel Casco-évfordulója után ellopták Opeljét. A Groupama ugyanis úgy gondolta, addig nem adja ki bonuszigazolását, amíg nem rendezte az ellopott autója felmondott szerződésének hátralévő 11,5 havi díját.…..
Vontahenger (törölt) 2009.06.18 13:01:23
@Borcsika: Baszki. Olvassátok már el a szerződéseket. Gyakorlatilag minden Casco ugyanígy működik. Igen, ha az évforduló másnapján ellopják, akkor úgy jártál. Ez nem csak a groupamánál van.
Vontahenger (törölt) 2009.06.18 13:02:45
@Nuunius: Igen, mert az eladás az más. Akkor nem történik kifizetés.