Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fernanda

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Másnap csak nem nyugszom felhívom névtelenül:-Tényleg otthagytál volna a Dunaparton?    A kép innen Kittivel találtunk ezen a csodás új alkalmazáson egy cuki pasit.Bringázik szeret fotózni stb.Ideális.Olyan izgatottak lettünk hogy mint utólag megtudtam tőle 10 db üres…..
fernanda 2011.03.08 11:21:00
@Patria Primary: csak egy feltartott hüvelykujj, hogy jó a képed! :)
fernanda 2011.03.08 11:27:12
@Patria Primary: Ő csak az orrával szégyenkezik! :) Olyan biztos nincsen még egy! (Hú, de pofátlan vagyok...) Én a "Bazzz"-t akkor ejtettem ki hangosan, amikor a kiscsaj "tüsszentett"! :D Hát az valami förtelem volt! :D
fernanda 2011.03.08 11:32:05
@Patria Primary: Váh... Fúj! Ezt így ebéd előtt kár volt feleleveníteni! :(
„Meg kell felelni a tanároknak, a szülőknek, a barátoknak és az egyre gyorsuló trendeknek. Jövőkép nulla” – szegény pasi belegabalyodik egy olyan lányba, aki még túl gyerek egy kapcsolathoz. Mai posztolónk elgondolkodik rajta, milyen lehet a mai 17 éves lányoknak.…..
Odamentem hozzá arcon köptem 2x,majd hozzámvágta a poharat,majd otthagytam. Annyit se mondott ne haragudj, inkább kinevetett. A kép csak illusztráció innen   Szia. Szeretném ha az én történetemet is megosztanád az oldal látogatóival! Nem rég történt, nagyon durva és…..
„Mert amíg csak őt "zaklattam" addig nem érdekelte, de most már a családját meg a barátait is "zaklatom" ami már sok” – a kiszemelt lány eleinte mérsékelten érdeklődik, így a srác cselhez folyamodik. Az álnéven való bejelentkezés jó…..
fernanda 2011.02.17 12:17:32
@SShadow: Ok, a karácsonyos jogos. Hogy miket vágott a fejedhez, az nekem kimaradt, lehet régi kommentekben volt, nem olvasom vissza mindet! De akkor sem értem, hogy ha letilt msn-en, megkéri az ismerőseit, hogy ne adják meg a számát Neked, miért erőlködsz? Miért akarsz egy ilyen lánnyal barátkozni? Mellesleg ilyen helyzetben nem hiszem, hogy lehet barátkozni, amikor tudod, hogy a másik fél nem éppen ezt akarja tőlem. Nagyon kibaszta nálam a biztosítékot, hogy elmentél a házához... Bocs, de ez már rég nem normális dolog. Miért kell Neked annyira a barátsága? Szarjál rá, és keress mást! Nekem is volt egy ilyen pasi az életemben, aki éjszakánként a házunk előtt hagyott leveleket, ajándékokat, majd jött az sms, h nézzem meg. Na akkor mondtam neki, hogy ha most azonnal nem takarodik a házam környékéről, hívom a zsarukat. Azóta nem hallottam róla.
fernanda 2011.02.17 13:25:11
@SShadow: Ne haragudj, nem értelek, és hiába magyarázod.. Ha valakin érzem, hogy nem kellek (elég, ha ezt egyetlen egyszer is kimondja), hát van bennem annyi büszkeség, hogy hagyom. És hidd el, ha ezt tetted volna, talán úgy maradtál volna meg a lány emlékeiben, hogy "hú, volt az a srác, aki nagyon oda volt értem, de megmondtam neki, hogy nekem nem kell, és azóta nem hallottam felőle". A fiatalabb lányoknál szokott ilyenkor az jönni, hogy "úristen, mégis kell, mert mi az, hogy ennyiben hagyja a dolgot?! Mekkora marha voltam, hogy itt volt ez a srác, aki bármit megtett volna értem, én meg eldobtam!" (Amúgy nem tudom, hány évesek vagytok, azt nem írtad, csak saccolni tudok a körülményeknek köszönhetően.) Nekem a véleményen továbbra is áll, a legrosszabbat tetted, amit tehettél, és hihetetlen, hogy még most sem látod be, csak mondogatod a magad igazát, ahelyett, hogy elgondolkoznál. És ha ez a lány annyira megbántott, hogy élni sem volt kedved, akkor miről is beszélünk???? Miért is akarsz Te ilyen emberrel barátkozni? Hogy még több fájdalmat okozzon? De azt azért el kéne ismerned, hogy amit tettél bőven kimeríti a zaklatás fogalmát (bizony, nem kell hozzá fenyegetés, hogy zaklatássá minősüljenek a nem kívánt felkeresések).
fernanda 2011.02.17 18:22:13
@SShadow: 1. De voltam szerelmes, sőt most is az vagyok (hajjaj). 2. Nincs ilyen barátom, mert ilyen egyszerűen nálam szóba sem jöhet. 3. Elismerted, hogy túlzásba estél. Amit leírtál nem "szerelem-kategória", hanem rögeszme. 4. Az idegállapot nem mentség! (Maunikának sem!)
„Lehet valami ebben a karma dologban, azaz egyes lányok egyszerűen el AKARNAK szenvedni egy szar kapcsolatot, ahol lehetőleg eszközként kezelik.” – bár a cím félrevezető (bocsi) de szerencsére nem óvszerről van szó, hanem egy defektes pasi primkó bosszújáról. A…..
Mit kell tenni akkor, ha lecserélnek egy fiatalabbra?    Ilyen matricákat keressetek a városban, ilyennel lehet majd jönni szenteste.   Sziasztok! Szeretnék elmesélni egy történetet. Nem olyan nagy durranás de igaz és szomorú. Sokat olvastam a blogot és sose hittem volna,…..
Két szerelem: egy két évig tartó tiniszerelem, és egy BKV-n kezdődő, parkolási veszekedéseknél tartó második.A kép innenKedves Szakítós Blog, !Ez a történet 8 éve történt, most előkerült újra az egyik főszereplő, úgy gondoltam, hogy akkor le is írom.Nő vagyok (Veronika),…..
„Miért van az, hogy némely pár szenvedélyesen ölelkezik a buszmegállóba, könnyekig szerelmet vallanak egymásnak, aztán egy 1 hónap múlva pattintja egyik a másikat?” – kérdi kétségbeesetten Levélírónk, aki személyes példával is alátámasztja elméletét. Úgy…..
fernanda 2010.06.23 08:22:40
:)
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..
”Miért van az, hogy a legtöbb helyes srác valamilyen szinten hülye?” – kérdi következő levélírónk és személyes példával is alátámasztja merész kijelentését. Mai posztunk akár a tegnapi adag folytatása is lehetne, mert újra egy defektes srác a főszereplő. A…..
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
„Nem kívánom senkinek, amit akkor éreztem. Az egész világ romba dőlt bennem” - Kedvesünk gépe sok titkot rejthet, és ha véletlenül belebotlunk egybe, nem szükséges azonnal ledorongolni őt. Levélírónk bölcsen cselekedett, ugyanis a véletlen úgy hozta, hogy elég idő…..
fernanda 2010.06.10 08:41:59
fernanda 2010.06.10 09:14:26
@kóristalány: Szia kóristalány! Egy kérdést hadd tegyek fel Neked. Ha Te csinálod ezt Vele, Ő mit reagált volna?
„Inkább napi szinten nyüstölik a nejüket, mintsem meg kelljen válniuk azoktól a viszonylagos kedvezményektől, amiket mégiscsak kedves feleségük biztosít rendre nap, mint nap” – Inkább egy nagyon figyelemreméltó (és vitára hangoló) eszmefuttatás következik, mint…..
”Uralkodni akart rajtam, még abba is beleszólt, hogy átfesthetem-e a hajam, vagy sem” – izgalmas témát feszeget következő sztorink, melyben félelmetes változásokon megy keresztül a lány barátja. A srác felszínre engedi addig csak lappangó természetét, és…..
A lányt egy vicces félreértés hozza össze egy pasival, de mint tudjuk, a komédiában született kapcsolatok valamiért nem túl hosszú életűek. A biliárd legalább annyira divat manapság, mint a póker, főhősnőnk is a kezébe kapja a dákót és célra tart… mint ahogy a háta…..
fernanda 2010.05.05 08:55:59
A szokást megtörve, ezúttal egy szolgálati közleményt olvashattok, egyik Olvasónk tollából. Szándékához csak sok sikert tudunk kívánni (egyszeri alkalom, rendszert nem szeretnénk belőle csinálni). Szerintetek mi a helyes lépés egy ilyen összetett szituációban? A srác…..
Húha, nem tudjuk eldönteni hogy ez most fake vagy nem fake, talán inkább csak szeretnénk, hogy az legyen. Egy normálisnak tűnő fiúról kiderült egy csomó csúnyaság, de hát a szerelem az szerelem. 16 éves koromban kiszúrt magának egy srác egy nyári táborozás során.Másodszori…..
fernanda 2010.03.30 14:30:27
@Muha: :D Ott a pont, ez nekem fel sem tűnt!
Régi barátosnéink hosszú hallgatás után visszatértek, hogy ismét dumcsizzanak és lelkizzenek egy kiadósat. Nagyon kiadósat. Kati, a romantikus megállapodott: Hehehe, csajszik, azt hiszem, kissé becsiccsentettem ettől a jófajta bélisztől. Hú, de nyami volt. Hehehe. Olyan…..