Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Suló

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Benelux kalandozásaink Végszó 2009.10.01 18:32:00
"Kimondom a végszót: Végszó..." by Laár pour LaárTöbb elmondatlan történet is maradt még, de ezekről már időhiány miatt nem fogok egyenként post-ot írni, csak imigyen foglalom össze.Utolsó belga napjainkat a hazaköltözésre való felkészüléssel, valamint a környék…..
Az idei Anna-bál legemlékezetesebb képsora egyértelműen az volt, amikor a bálozók Adriano Celentano Azzurrójára vonatoztak körbe-körbe, és közben idióta fejet vágtak, mert anélkül nem is Anna-bál egy Anna-bál. Ezért egyébként fölösleges volt egész nap a reformkori…..
Benelux kalandozásaink Kastelytura 2009.06.26 22:48:00
Kozeleg a koltozes, ezert hetvegen bepotoltuk a helyi (ertsd luxemburgi) fobb nevezetessegek meglatogatasat. Pentek delutan 4 kulonbozo "kastelyos" helyen voltunk, ezert jo, hogy kicsi az orszag, minden kozel van. Az elso megallo Useldange vara volt, itt eppen egy nagy felujitasi projekt…..
Benelux kalandozásaink Tengerre... 2009.06.13 12:42:00
Szombaton kirándultunk. Kiváló napsütéses idő volt, így elmentunk Ostende-ba a tengerhez, ettünk csigát meg halakat a parti büfékben. Már rutinosan válogattunk, de még így is becsúszott egy-két turistaátverő kaja. Pl. nem minden rák, ami annak…..