Regisztráció Blogot indítok
Adatok
corpuscular chiroptera

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs idegesítőbb dolog a Facebookon a sok idióta adatlopó alkalmazásnál, és a sok idióta ismerősnél, akik még mindig bedőlnek ezeknek, vagy csak egyszerűen nincs jobb dolguk, mint ilyeneket nyomkodni, és máris tele a kezdőlapom mindenféle hülye oklevéllel meg kvízzel, és…..
corpuscular chiroptera 2011.12.31 11:13:52
 Major Ákos készített lenyűgöző fotókat a zord, de mégis meseszerűen hangulatos tájról, a Skót-felföldről (The Highlands).                                ..
Biztos vagyok benne, hogy a KDNP-t Isten jókedvében teremtette, a nagy adag hülyeséggel leöntött vakhit, ájtatosság, képmutatás és küldetéstudat paródiájaként. Hoffmann és Semjén után most maga a 32 éves alelnök úr, a KIM-államtitkár Rétvári Bence szeretne a Zinternet…..
A kormánypropaganda lassan készül a 2012-re, máris megjött az ízelítő a januári nyitányról. Míg a KDNP és az ifjúsági segédcsapata azon ügyködnek (túró rudival meg pörkölttel), hogy "gyere haza" külföldről, addig a Nemzeti Erőforrás Minisztérium és a…..
Vastagbőr Az új magyar baloldal 2011.10.13 09:01:00
Már csak napok, hetek kérdése, és egy hét éves, kemény, áldozatos és aprólékos munka gyümölcse érik be: Gyurcsány Ferenc hazavágja az MSZP-t és úgy az egész baloldalt is. Emellett még jutott arra is energiája, hogy a 43%-os pártból 19%-ost csináljon, hogy teljesen kicsinálja…..
corpuscular chiroptera 2011.10.13 09:22:52
Szöul, Dél-Korea A Tesco fel szerette volna egy picit lendíteni a házhoz szállítási üzletágát, így azt találták ki, hogy a polcok fotóit, rajtuk a termékekkel, kiragasztják a metróban. Minden terméket elláttak egy QR-kóddal, melyet az okostelefonok le tudnak olvasni. Az utasok a…..
Az MTV a Twilight-őrületet meglovagolva belevágott a sorozatbizniszbe, és készítettek egy Teen Wolf-remake-t, aminek nagyjából annyi értelme volt, mint Semjén Zsoltra Che Guevara-pólót húzni, és a Sziget reklámarcának alkalmazni. A korábban még zenével aktívan foglalkozó Music…..
Egy kis update az előző poszthoz: az avherald.com közölt egy képet a HA-LOC sérült farokrészéről. Nem szép... Forrás Kíváncsian várjuk, mire jutnak a gépet vizsgáló szakértők...Nem is kérdezem, mit gondoltok, mert ide a puszta szemnél többre lesz szükség.....
Karl Stefanovic, az ausztrál Today műsorvezetője egy saját magáról szóló viccel próbálta megnevettetni őszentségét, a várható eredménnyel.   ..
corpuscular chiroptera 2011.06.15 09:52:02
www.blameitonthevoices.com/2011/06/news-anchor-tell-joke-to-dalai-lama.html
Addig oké, hogy lopjuk a linkeket innen-onnan, de hogy már lassan tükörfordításban megy a szöveg is hozzá...
corpuscular chiroptera 2011.06.15 12:47:36
@Disz/zit: tudom, ahogy ítam ez rendben is van, nem ezzel van a problémám.
Különleges fináléval készültünk az Olcsó ebéd menő helyen sorozat lezárására, ahogy a címből és az étterem nevéből lehet következtetni. Eddig az optimális ajánlatokat kerestük a városban, olyan éttermeket, ahol olcsón kapunk megfelelő vagy épp kiváló minőséget, most…..
corpuscular chiroptera 2011.05.17 08:20:53
Most már tényleg kijár egy vállveregetés a Országos Magyar Vadászati Védegyletnek, a kormányváltást követően tényleg nagyot húztak. Felkérték Semjén Zsoltot elnöknek. Így nem kell holmi lóti-futi lobbistákat fizetni, hiszen maga az Elnök úr / Miniszterelnök-helyettes úr…..
Sajtótörténeti esemény! Ha valamikor nem elkoptatott ez a jelző, hát most. Olyan erős cuccról, amit a Magyar Lemezlovas Egyesület tol, még R. sem mesélt soha, pedig ő egyszer nemcsak megvette, de meg is ette az összes kaktuszt, miután felvásárolta egy Lehel téri virágos néni…..
Subba Azta: Bugatti Veyron 2011.01.20 08:24:00
A videón látható tóba csapódó Bugatti Veyron érteke egymillió euró, és évente hetven darab készül belőle. A felvétel teljesen véletlenül készült valami sóvárgó figura által, aki a csoda ride kisiklását végig rögzítette. A csobbanás előtt állítólag egy pelikán…..
corpuscular chiroptera 2011.01.20 09:23:04
László nem érti, a volt monortelesek körzetében miért kerül az 1mb/s ADSL annyiba, mint máshol a 15 megás kábelnet? Mert nem fejlesztik arrafelé a hálózatot?A UPC általában kirívó reklámjaival hívja fel magára a figyelmet. Most egyszerre két szolgáltatást is hirdetnek. Az…..
corpuscular chiroptera 2010.09.09 12:22:31
@atpijkamo: nincs másik szolgáltató
Egy árvíz sosem jön jókor, de pont egy kormányváltás kellős közepén jött rendkívüli helyet a lehető legrosszabb ... az apparátus lebénulva, mindenki helyezkedik, az új államtitkárok  még keresik az irodájukat, miközben mondjuk Borsodban emberéletek forognak veszélyben.…..
Drága Jobbik-szavazók, itt az alkalom, amire vártatok! Ide küldjétek a retket, ne a Subbára! Csak el ne felejtsétek, hogy pártotok hivatalosan nem rasszista, így az „A büdös kurva anyádat te rohadt cigány kurva!!!! Falhoz kellett volna baszni amikor születtél vagy egy nagy…..
corpuscular chiroptera 2010.05.17 13:44:51
Miután már a létező összes vallásból és vallási vezetőből gúnyt üztek a South Park készítői, az április 14-ei, 200. részben előbb macijelmezbe öltöztették Mohamed prófétát. Matt Stone és Trey Parker nyilván számolt azzal a lehetőséggel, ami szerdán bekövetkezett: egy…..
Az eredményeket itt követjük és kommenteljük: 23:36"A Bocskai úti általános iskolánál várakozó szavazók sorszámokat cserélgetnek, söröznek, és a kosárra dobálnak az általános iskola tornatermében. Ahangulat tehát nagyon családias, miközben néhányan tanácstalanul…..
Tagadhatatlan, hogy a legszebb öröm a káröröm, főleg, ha ilyen leszerepelt prostikról van szó, de mégis.....olyan hihetetlen, hogy a zuhanó szarkák után a kalapos tulipánt is elfújta a változás szele. Ne mondja senki, hogy szemetek vagyunk, mert nem. Van bennünk emberség, szívesen…..
Subba Túlélni: Beöntés tutajon 2010.01.06 14:57:00
Egy vadabb rész Bear Grylles a Túlélés törvényei című sorozatából, ahol Bear egy tutajon billegve beöntést ad magának a kiszáradás ellen, valami borzasztóan undorító madárszaros vizzel. Mert ugye azt meginni nem lehet.    ..
w Nyugat, majmulás 2009.08.29 06:45:00
- Miért is legyünk toleráns, nyitott ország, amikor az itt nem szokás? – teszi fel a kérdést a kedves olvasó, és nem is egy, hanem sok. Arra a tök szimpla felvetésre válaszul érdeklődik, miszerint esetleg nem volna muszáj innen elüldözni – egyebek mellett,…..
Szálka Tour de Halászlé 2009 2009.07.25 01:57:00
Nyár végén a Szálka három szerzője, Shi Manó, a szenvedélyes vízijárműgyűjtő, Szily László, a rasztafariánus horgászmódszerek professzora és Hintamester, aki multiblogger és Gerendás Péter-rajongó kiegészülve Bede Mártonnal, aki nem horgászik, csak szeret enni, szóval ez…..
corpuscular chiroptera 2009.07.25 11:48:12
Rájöttem! Hazakísérés 2009.06.22 12:29:00
Korábban a randevúk egyik fénypontja volt az úgynevezett hazakísérés. Ilyenkor a fiúk a találkozó vagy a buli végeztével hazakisérték a lányokat, akik nem egyszer csókkal jutalmazták a gáláns lovagokat  illetve meghitt kettesben  sokkal könnyebb volt a fiúknak is…..